2009 Kasm Anneleri

biri beni mi çağırdı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arasıra öle çok yararı olmayan şeylerde yiyebiliriz canım
ama sürekli değil nadiren olabilüüü

günaydın kıslar hepinisi öpüyorummmm :asigim: Şeniz

len çatlak iyice hava atıp durma bize beee ne yapak yani senin deniz yakınsa
bizde uzağa gidemezsek yakına giderüz sana gıcık bende gidecem işte

ayy canım yaa kendini çok yormadan yap bari
keşke bi kadın felan ayarlasaydın yardım etseydi sana
kendini çok yorma canım kolay gelsin
yakında olsaydım sana yardıma gelirdim canım

kesinlikle dikkat etmek lazım ama işte canım isteyince söyleyem dedim.amaaaaaaaa biliyorum benim gibi canı isteyen amaaaa içemeyen bi sürü var aranızda.hadi itiraf ediiiiiiiiinkötükedihüso
ben dünden beri itiraf ediyom zati cicim

Kizlar ben 2009 subatta hamile kalmıs bir kasım annesiydim , sonra gelismeyen gebelikten kurtaj oldum.
simdi tekrar hamileyim beni hatırlayan arkadaslar varmıdır bilmiyorum ama hepinize sevgiler
gözün aydın canımm Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin

aman az kaldı sıkalım dişimizide.ya ben arada kola içiyom sizde içiyonuzmu ama sık değil iki hafta bir mesela.kahve hiç içmiyom ama haftada bir bişey olmaz herhal ne edem onlarıda canım istiyocokacimcoook
bne içiyom kahve bazen haftada bazen 3-4 haftada bir ama
kola değilde fanta içiyom ben arasıra

ben bu mureda gacisini öldürürüm kimsede elimden alamas daaaaaa o karnındaki yavruya kıyamıyom işteeeeeeeeee gıcıxxxxxxxxx yüzmüşmüş deeeeee deniz 10 dk ise o napsınmış daaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

Günaydın kızlar herkese teşekkür ediyorum hepiniz kutladınız doğum günümü nice seneleri beraber geçirmek dileğiyle

aseba kıs napıyon sabah benü yalnız bıraktın buralarda bacııı senden başka kimse olmiy o sabahın ayazında buralaaada öhüüü kaydirigubbakcemile3
kıs aseba halk eğitimde olan sen miydin kıs aklum karuştu kafamçokkarıştı tatil neyim yok mu sana bakem

Günaydın güzel anneler ve minik bebişleri:)
Dün gidip kızımız için yatak aldık nihayet:))) ama tabiiki park yatak

günaydın kızlar nasılsınız bugün kandilmi kızlar?

nan aseba facede varmıydın sen yahu ben yine tek kişi var karıştırıyorum beni bu sefer kesecek aklımda iki kişi var biri yogun tahmin ama pot kırmamk lazım..karşılaşmıyoruz anacım facede birde..

bu arada zeytinimde hoş olmuş baktımda...

arkadaşlar cinsiyette değişiklik yaşayan varmı?mesela yani önce erkek denip sonra kız çıkan varmı? hatta pipiyide görüp sonra değişen varmı?
walla 16 haftada % 90 erkek dedi dr. 20. haftada ayrıntılıda ki dr. da erkek dedi bi değişiklik olmaz heralde olsada kabulüm olmasa da kabulümm :)kaydirigubbakcemile3
nan bis adam diilmiyiz niye yalnızmışsın

günaydın canım arasıra bende yapıyorum o gereksiz kahvaltıdan gerçi evde hiç kahvaltı yapamıyorum ben ancak işe gelince oda evde hazırladığım sandviç bazende simit felan o kadar napcaz bilmem

aa martcım hayırlı olsun bende park yatak duşunuyommm fotosunu koysana bacı bi bakem ya ne kadara aldın

günaydın mavicim
gene kimi karıştırdın kıs söle bakem
zeytini bende gördüm maviş maviş giyinmiş pek hoş olmuş hatun

walla 16 haftada % 90 erkek dedi dr. 20. haftada ayrıntılıda ki dr. da erkek dedi bi değişiklik olmaz heralde olsada kabulüm olmasa da kabulümm :)kaydirigubbakcemile3
nan bis adam diilmiyiz niye yalnızmışsın

kızııımmm ben onu yazdığımda sabahın körüydü o saatte sadece asebaynan ben oluyos genelde bu sabah o da yoktu da o bağlamda didim yaniiii yerimseniben

aa martcım hayırlı olsun bende park yatak duşunuyommm fotosunu koysana bacı bi bakem ya ne kadara aldın

Aldığımız yatak bu, üst katıda var ayrıca. Aslında katalogta pembe rengide vardı ama bu ülkede yokmus, olsaydıda tercih edermiydim cok emin degilim, çünkü ben mavinin huzur rengi olduğuna inanıyorum ve bebişim uyku sırasında huzurlu olsun istiyorum. Ama bir sürü çok güzel renkleri vardı.
Ben 125 dolara aldım ama şimdi internetten bakınca türkiyede 130 tl civarı fiyatı.
Aldığımız yerdeki bayan ilk 4-5 ay üst katı kullanabileceğimizi, sonrasında alt kata gecmemiz gerektiğini, alt kata gecince eger istersek içine bir yatak alabileceğimizi söyledi.

Eklentiler

• $87012.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…