aa bugun sabah sabah aseba da yok piyasada kk da yanlıs kaldım yauwww :gitme:
bugun fazlasıyla gereksiz ve faydasız bi kahvaltı ediom ama napem canım istedü poğaça aldım yağlı yağlı yememem lazım biliom ama napem işteeeeeeeeeee :kedi:
neyse şimdiden herrrkeşlere günaydınlar olssun ben ara ara girerun ...
hepinizi öper ve de cerin kaçar ...........
len çatlak iyice hava atıp durma bize beee ne yapak yani senin deniz yakınsaselaaam kızlaar;
ben geldiim yüzdük yüzdük oğluşumlan :roflol:
Şimdi şekerim eve 10 dk.uzaklıkta egenin güzel denizi varsa benim suçumne :roflol:
Ağzımda gümüş kaşıkla doğmuşsam benim suçum ne :roflol:
ayy canım yaa kendini çok yormadan yap baribacım kimden yardım isteyecemki.teyzem var onun bacağına pilatin takıldı ben yardıma geleyim ama biliyosun işte diyo bende yok ben yaparım diyorum.kocişin halası var oda çalışıyo.kuzenler hayatta yardım etmez çok adidirler ellerinden gelse topladıklarımı bana işkence olsun diye tekrar dağıtırlar.annem vefat ettikten sonra bunların yanında kaldım neler yaşadım neler.diğer teyzeden olan kuzenlerde aramıyo sormuyo bende yardım için aramadım.amaaaaan bacım derdimi açsam ohoooooooooooo.mafoldumben
ben dünden beri itiraf ediyom zati cicimkesinlikle dikkat etmek lazım ama işte canım isteyince söyleyem dedim.amaaaaaaaa biliyorum benim gibi canı isteyen amaaaa içemeyen bi sürü var aranızda.hadi itiraf ediiiiiiiiinkötükedihüso
gözün aydın canımm Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsinKizlar ben 2009 subatta hamile kalmıs bir kasım annesiydim , sonra gelismeyen gebelikten kurtaj oldum.
simdi tekrar hamileyim beni hatırlayan arkadaslar varmıdır bilmiyorum ama hepinize sevgiler
bne içiyom kahve bazen haftada bazen 3-4 haftada bir amaaman az kaldı sıkalım dişimizide.ya ben arada kola içiyom sizde içiyonuzmu ama sık değil iki hafta bir mesela.kahve hiç içmiyom ama haftada bir bişey olmaz herhal ne edem onlarıda canım istiyocokacimcoook
walla 16 haftada % 90 erkek dedi dr. 20. haftada ayrıntılıda ki dr. da erkek dedi bi değişiklik olmaz heralde olsada kabulüm olmasa da kabulümm :)kaydirigubbakcemile3arkadaşlar cinsiyette değişiklik yaşayan varmı?mesela yani önce erkek denip sonra kız çıkan varmı? hatta pipiyide görüp sonra değişen varmı?
nan bis adam diilmiyiz niye yalnızmışsınaa bugun sabah sabah aseba da yok piyasada kk da yanlıs kaldım yauwww :gitme:
bugun fazlasıyla gereksiz ve faydasız bi kahvaltı ediom ama napem canım istedü poğaça aldım yağlı yağlı yememem lazım biliom ama napem işteeeeeeeeeee :kedi:
aa bugun sabah sabah aseba da yok piyasada kk da yanlıs kaldım yauwww :gitme:
günaydın kızlar nasılsınız bugün kandilmi kızlar?
nan aseba facede varmıydın sen yahu ben yine tek kişi var karıştırıyorum beni bu sefer kesecek aklımda iki kişi var biri yogun tahmin ama pot kırmamk lazım..karşılaşmıyoruz anacım facede birde..
bu arada zeytinimde hoş olmuş baktımda...
walla 16 haftada % 90 erkek dedi dr. 20. haftada ayrıntılıda ki dr. da erkek dedi bi değişiklik olmaz heralde olsada kabulüm olmasa da kabulümm :)kaydirigubbakcemile3
nan bis adam diilmiyiz niye yalnızmışsın
günaydın cnmHepinize günaydın arkadaşlar ... Bebeklerinizle beraber güzel bir gün diliyorum...
aa martcım hayırlı olsun bende park yatak duşunuyommm fotosunu koysana bacı bi bakem ya ne kadara aldın
Hepinize Günaydın Kasım Fıstıkları ve Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?