ben bu mureda gacisini öldürürüm kimsede elimden alamas daaaaaa o karnındaki yavruya kıyamıyom işteeeeeeeeee gıcıxxxxxxxxx yüzmüşmüş deeeeee deniz 10 dk ise o napsınmış daaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
aseba kıs napıyon sabah benü yalnız bıraktın buralarda bacııı senden başka kimse olmiy o sabahın ayazında buralaaada öhüüü kaydirigubbakcemile3
kıs aseba halk eğitimde olan sen miydin kıs aklum karuştu kafamçokkarıştı tatil neyim yok mu sana bakem
Günaydıın bıdıkların annecikleri ;
ayyy rüyamda sen cerin yapış yakama :roflol::roflol: kan ter içinde kalktım yav
kızlar bi link attım baktınızmı yaa nesrin bakmış sanırım bi tek süper şeyler var..
Günaydıın bıdıkların annecikleri ;
ayyy rüyamda sen cerin yapış yakama :roflol::roflol: kan ter içinde kalktım yav
kızlar bi link attım baktınızmı yaa nesrin bakmış sanırım bi tek süper şeyler var..
ayy ben şuanda ağzım açık onlara bakıyorum ve acilen örgü örmeyi öğrenmem gerektiğini düşünmeye başladım bu akşam bir ip tığ şiş ne varsa alıp akşam evde deneme çalışmalarına başlayacağım kesin bu kadar güzel şeyleri gördükten sonra kaydirigubbakcemile3
ayy ben şuanda ağzım açık onlara bakıyorum ve acilen örgü örmeyi öğrenmem gerektiğini düşünmeye başladım bu akşam bir ip tığ şiş ne varsa alıp akşam evde deneme çalışmalarına başlayacağım kesin bu kadar güzel şeyleri gördükten sonra kaydirigubbakcemile3
canım fatih ünv. hastanesine gidiyom doç.dr. hasan kafalı aslında ilk önceleri güven e gidiyodum ercüment cengiz e harika bi dr. inanılmaz moral veriyo ama güven çook pahalı olduğundan bırakmak zorunda kaldım :gitme: şimdiki de iyi ama sormassan sölemiyo asla yüzüme bakmıyo mesela cep tel falan vermiyo çarçabuk muayeneyi bitirip göndermeye çalışıyo falan bu utgangaç heraldeEbicse Ankarada hangi doktora gidiyorsun ?
tamam tammm affettim cicimmopuyorumnanaktankızııımmm ben onu yazdığımda sabahın körüydü o saatte sadece asebaynan ben oluyos genelde bu sabah o da yoktu da o bağlamda didim yaniiii yerimseniben
Mureda canım eklediğin linkte süper şeyler var ama geneli kız için bana yaramıyoo
bu arada dün dra gittim 3 lü sonucum ii çıkmış dr bi daha baktı cinsiyete
kıza benziyo gibi dedi ama erkek demiştiniz dedim iyice inceledi baktı erkek dedi
pipisinin resmini çekip elimize verdi kaydirigubbakcemile3
kızlar yaaa sizde bunlara bakın harika http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/208315-bebek-sekerleri-bebek-suslemeleri-nikah-sekeri-gelin-el-cicekleri.html
ya ben o linklere baksamda resimleri göremiyorum eklenti olanları..ama amrtın ekledigi o tarz olan eklentileri görebiliyorum. o yataklar hoşuma gidiyor ama bizim mevcut beşigimiz var o yüzden park yatak almayacagız bakalım artık.. nazlım hoşgeldin banada karakız dışında diyen olmadı bende sana diyeyim bari..nasılsın?
canım fatih ünv. hastanesine gidiyom doç.dr. hasan kafalı aslında ilk önceleri güven e gidiyodum ercüment cengiz e harika bi dr. inanılmaz moral veriyo ama güven çook pahalı olduğundan bırakmak zorunda kaldım :gitme: şimdiki de iyi ama sormassan sölemiyo asla yüzüme bakmıyo mesela cep tel falan vermiyo çarçabuk muayeneyi bitirip göndermeye çalışıyo falan bu utgangaç heralde( mutaassıp bi hastane yani )
tamam tammm affettim cicimmopuyorumnanaktan
tabii emin ol bak bizimki belgelendi bile ama dru çok uğraştırdı kaydirigubbakcemile3öle cnm da erkek içinde var içlerinde,naparsın hep böle zaten kızlara daha cicili bicili şeyler oluyo.Benimde pipilim olduğu için ancak önlüklere,patiklere falan bakabilirim kaydirigubbakcemile3
gözün aydın cnm,pipisinin resmini haa kaydirigubbakcemile3,aslında bizde hala pipiyi görmedik sadece dr.gördü bu gidişte bende bakcam dicem emin olalım demi kaydirigubbakcemile3
çatlak gaciiiii hoşgeldiniz dedim ya toplu olarakya ben o linklere baksamda resimleri göremiyorum eklenti olanları..ama amrtın ekledigi o tarz olan eklentileri görebiliyorum. o yataklar hoşuma gidiyor ama bizim mevcut beşigimiz var o yüzden park yatak almayacagız bakalım artık.. nazlım hoşgeldin banada karakız dışında diyen olmadı bende sana diyeyim bari..nasılsın?
günaydın kızlar nasılsınız bugün kandilmi kızlar?
nan aseba facede varmıydın sen yahu ben yine tek kişi var karıştırıyorum beni bu sefer kesecek aklımda iki kişi var biri yogun tahmin ama pot kırmamk lazım..karşılaşmıyoruz anacım facede birde..
bu arada zeytinimde hoş olmuş baktımda...
harbiden karakızım yaa ben delirdim onları görünce ve bende ne yazıkki örgü mörgü bilmem senağlama
martcım güzelmiş güle güle kullansın yavruşun
yeni gelen bacılar hoşgeldi safalar getürdü
mureda ve aseba gönderdiğiniz linkteki şeyler çok tatlııııııııııı çok sefdim
maviş az önce yazdım ama geldimi göremedim kaynamasın arada bugun kandil diil canım 3 ayların ilk günu kandil yarın tatlım herkes bol bol birbirine dua etsin okiş mi
bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?