2009 Kasm Anneleri

Günaydıın bıdıkların annecikleri ;
ayyy rüyamda sen cerin yapış yakama :roflol::roflol: kan ter içinde kalktım yav
kızlar bi link attım baktınızmı yaa nesrin bakmış sanırım bi tek süper şeyler var..

he canım bende sabahın köründe gelenlerdenim delikafadulden
hayırdır gıı halk eğitimle işinmi var ben halk eğitimdeyim

hoşgeldiniz hepiniz cici anneler

martcığım bende park yatak alcam galiba çünkü bizim genç odamıs zaten var
bide bebek odası alırsam hadi bu ev 4 oda koyarım ama 3 odalı eve geçersem niderim deyi
bnede park yatak almaya karar verdim özel bi oda yapamıcam bebişe ama napim
kiracı olmak zor iş

ayy ben şuanda ağzım açık onlara bakıyorum ve acilen örgü örmeyi öğrenmem gerektiğini düşünmeye başladım bu akşam bir ip tığ şiş ne varsa alıp akşam evde deneme çalışmalarına başlayacağım kesin bu kadar güzel şeyleri gördükten sonra kaydirigubbakcemile3

:jeyyar: öyyleee kızıımmm rüyada basarun ben adamı naniknanik

harbiden karakızım yaa ben delirdim onları görünce ve bende ne yazıkki örgü mörgü bilmem senağlama

dün benim annemlerde battaniye yelek ceket ne buldularsa sipariş vermişler
bende kendim 1-2 yapmak istiyorum dedim annem gerği yok dedi ama
olsun kendi el emeğimle yaptığımı giydirmek isteyom oğuşuma
artık kolay bi model bulmuş annem yarın annemlere gidecem yaa
ipini alıp orda başlarım artık kaydirigubbakcemile2

Ebicse Ankarada hangi doktora gidiyorsun ?
canım fatih ünv. hastanesine gidiyom doç.dr. hasan kafalı aslında ilk önceleri güven e gidiyodum ercüment cengiz e harika bi dr. inanılmaz moral veriyo ama güven çook pahalı olduğundan bırakmak zorunda kaldım :gitme: şimdiki de iyi ama sormassan sölemiyo asla yüzüme bakmıyo mesela cep tel falan vermiyo çarçabuk muayeneyi bitirip göndermeye çalışıyo falan bu utgangaç heralde ( mutaassıp bi hastane yani )
kızııımmm ben onu yazdığımda sabahın körüydü o saatte sadece asebaynan ben oluyos genelde bu sabah o da yoktu da o bağlamda didim yaniiii yerimseniben
tamam tammm affettim cicimmopuyorumnanaktan

öle cnm da erkek içinde var içlerinde,naparsın hep böle zaten kızlara daha cicili bicili şeyler oluyo.Benimde pipilim olduğu için ancak önlüklere,patiklere falan bakabilirim kaydirigubbakcemile3
gözün aydın cnm,pipisinin resmini haa kaydirigubbakcemile3,aslında bizde hala pipiyi görmedik sadece dr.gördü bu gidişte bende bakcam dicem emin olalım demi kaydirigubbakcemile3

ya ben o linklere baksamda resimleri göremiyorum eklenti olanları..ama amrtın ekledigi o tarz olan eklentileri görebiliyorum. o yataklar hoşuma gidiyor ama bizim mevcut beşigimiz var o yüzden park yatak almayacagız bakalım artık.. nazlım hoşgeldin banada karakız dışında diyen olmadı bende sana diyeyim bari..nasılsın?

Benimki eklentili değil canım ama yinede açılmadımı,örgü modelleri var çok süper daha çok kızlar için tabii

karakızzımm Canımsın..Mavişimm birtanem hoşbuldum tam ben yazıyordum tente siparişimiz vardı 1 de geleceklerdi şimdi geldiler sonrada misafirim var ağır misafir Annem:))Ara ara bakarım canlarım kusuruma bakmayın işlerim bitsin geleceğim.. a.s. a.s.

Canım ne tesadüftürki bende bu zamana kadar Hoşdereki Fatih Üni. Hastanesine Aylin Ayrım'a gidiyordum. Yaklaşık 5 kez gittim. Ama ben bazı sebeplerden dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Onun için sordum.

tabii emin ol bak bizimki belgelendi bile ama dru çok uğraştırdı kaydirigubbakcemile3
işte çok güzel bi kaç model annemler sipariş vermiş bende 1-2 yelek felan işlemek istyom
bende bi kaç işletirim olur biter napalım

çatlak gaciiiii hoşgeldiniz dedim ya toplu olarak
illaki isme göremi demeliyiz kabul etmeniz için lmaz: lmaz:
lmaz:

sayfada olan açık resimlerde gözükmüyor eklenti olanlarda hangi formatta bilmem ama bizim işyerinde bazı yerler açılmıyor..buda onlardan biri..

martcım güzelmiş güle güle kullansın yavruşun
yeni gelen bacılar hoşgeldi safalar getürdü
mureda ve aseba gönderdiğiniz linkteki şeyler çok tatlııııııııııı çok sefdim
maviş az önce yazdım ama geldimi göremedim kaynamasın arada bugun kandil diil canım 3 ayların ilk günu kandil yarın tatlım herkes bol bol birbirine dua etsin okiş mi
bu kadar :)

gelirsem dövecem seni haaaaa onbin defa dedim yaa ismimi klava: klava:
facede adım a..... soyadım ka.... ikinci soyadım ke.......
bi daha sorma keserim haaaaa

harbiden karakızım yaa ben delirdim onları görünce ve bende ne yazıkki örgü mörgü bilmem senağlama

aha kartanesü burda olaydı beceriksiz kasım anaları deyü topic açardı hemen :roflol: bende baş konuk olurdum :kedi: bende bilmiyom zavallı bebişim becerüksüz bi anasu vaaa :çok üzgünüm:

ben o şekerlerden felan kendim yapmayı deniyecem adana ya gittiğimde bakacam
malzemelere felan kendim yaparsam daha uygun olur galibaa
ee bende severim zati uğraşmayı belkim ilerletir bende satışa çıkarırım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…