2009 Kasm Anneleri

hemen geliştir kendini senden alem bare yabancıya gitmesün paralar laaa :))
ay ben eminönüne gitsem alasını alırım malzemenin emmee sıkıntılı gaciyim ben uğraşamam hazır alurun amaaaannn :icecream:

canım öncelikle gözün aydın 3 lü sonucun temiş çıkmış.
sizin dr da ne alem sen sölemesen kız diye yutturacak yani oğlanı öelemi kaydirigubbakcemile3

canım ben o şekerleri kendim yapacağım inşallah hihoyyyt

harbiden karakızım yaa ben delirdim onları görünce ve bende ne yazıkki örgü mörgü bilmem senağlama

al bendende o kadar beceriksiz hatunun tekiyim bende ama acilen öğrenmem lazım ilerde kızım bişi görür beyenir anne bunu örermisin diye sorar yapamam kızım dersem ne beceriksiz hatunsun anneeeeee yaaa demesin dime kaydirigubbakcemile3

[

valla ben eminönünde bir dükkan biliyorum onların malzemelerini ve ayrıca o dükkanda neler var neler kapı süsleri falan harika şeyler var oraya gidip malzemeleri alacağım ve yapacağım kısmetse inşallah
hihoyyyt

tamam lenn ne kızıyonuz hamile bayana ...valla görmedin cerincim az önce gazetede de okudum yarın gerçi perşembe akşamları olur ya kafam karıştı işte..neyse bol bol dua edelim...aseba tamam valla ha tahmin ettim aseba diye ama nedense senle ebisceyi karıştırıyorum ondan sanırım kusura bakma ne yapam kardeş senle hiç facede msnde karşılaşmıyoruz o yüzden aklımda kalmadı.. karakızım bak gördünmü asebamış...

aha kartanesü burda olaydı beceriksiz kasım anaları deyü topic açardı hemen :roflol: bende baş konuk olurdum :kedi: bende bilmiyom zavallı bebişim becerüksüz bi anasu vaaa :çok üzgünüm:

he valla hiç bilmem kıı örgü işlerini,amaa bişey yapcam şimdik oğluşuma resmini koyarın size içine bez-ıslak mendil falan koycak bi kutu yapcam süper olcek yaa :teytey:
örgüleride annem yapmış zaten ecikte ben alırım hazır.

kııı banada yazın bende görem sizin hepinizi facedee yaaa

karakızzzzzzzzzz naaann birlikte mi gitsek acepp :jeyyar:

olur anacım hiç farketmez ben önce şu evimi bir taşıyayım tabi dahada öncesinde ev bulmam gerekiyo kaydirigubbakcemile3
sonra odasını hazırlamaya başlayacağım bebişimin inşallah allah nasip kısmet ederse

Kızlar sanırsam ben ciddi ciddi bu örgü işine başlayacağım ayyy keşke şuan evde olsaydım hemen gider tuhafiyeden ip şi tığ ne gerekiyosa alırdım harika şeyler var froumlarda hemde anlatımlı

amannn zaten şimdinin bebeleri sana getürüp te anne bana bunu örsene dimes kasmayın kendünüzü bence anne bu ne yaa saçmalama onu hayatta giymem der allah hayırlı bol kazançlar versinde istediklerini mağazadan alabiliyim bu bana yeter..
ancak velakin benim bundan daha da kötü bi durumum var allah bana bi kızçe veriyo inşallah taaaa ben hiç saç baş işleründen anlamam saç toplamaymış yok sepet örgülermiş tık yok kalas gibi bi el töbe nası süslicem ben özgemi yaa hoffffffffffffffffff
saçaklı saçaklı gezcek yiwrımmmmmmmmmm mafoldumben
bazen kızları görüyom böle anaları bi süslüyo o saçları şekilden şekile sokuyo ben napcammm :çok üzgünüm:
yeğenim geliodu hala saçımı topla deyü kızım ben annamam deyü sepetliyodum buna da mı öle yapsam acep kaydirigubbakcemile3 hayır zaten yapınca da çocuk diyodu hala bu ne böle diye bozup kendi yapıyodu :roflol:

Son düzenleme:
anaam o kadarda değil bee cerinim iki tokata takamıcanmı özgemin kafasına,örgüleri hazır alcan artık hergün kuaföre taratırsın saçlarınıda :roflol:

bende az çok yaparım bakalım benimkide pasaklı sçaklı bir kız olursa zaten yaptırmaz ama genelde çocuklarda çok sevmez saçlarını toplatmasını toplatsalarda 1 saat sonra sıkılıp çıkartıyorlar..

olsun olsun, en hizli kilo alaniniz olarak baska ne dileyeyim ki.kötükedihüso
:mymeka: kötü kadın muzeyenn gıbısın haaa kötükedihüso

günaydın canım arasıra bende yapıyorum o gereksiz kahvaltıdan gerçi evde hiç kahvaltı yapamıyorum ben ancak işe gelince oda evde hazırladığım sandviç bazende simit felan o kadar napcaz bilmem

ben hep evde yapıyorum dıkkat edın kızlar peynır yumurta herseyınızı yıyın ben dısarda yapamıyom yıyemıyom :sinifsinif:

Hepinize Günaydın Kasım Fıstıkları ve Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.

günaydın fıstık içlerimi :roflol: :roflol:

delüüüüüüü kısa kestırır durursun garı oglan gıbınn olur :teytey: kızım bakamıycaksan bagaa ver nan delikafadulden şekılden sekıle sokarım ben onu eyy allahım ceren garısınada kızmı verılür ya pasaklı edecek kızı pokunu cıkartık artık yazık yavrıımmmm senağlama senağlama

he nan canlüz bende didimmm keşke bu gacıynan yakın olaydık hergun canliz teyzesi suslerdi zaten kız istiyodu oğluşu oluyo oğlanı suslicek hali yok benim kızımla uğraşsın kaydirigubbakcemile3

ay ben çok yoruluyorum iş yerinde ya hayatımın hiç bi döneminde bu kadar ev hanımı olmak istememiştim heralde ya rebbimmmmmmmmmmmmm

slm güzel annişler
nasılsınız bakem
evi temizledim duşumu aldım yağlandım geldim işte
hava da çok sıcak bunalıyom yawww
bu arada mavişim karakızım saolun o sizin güzelliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…