2009 Kasm Anneleri

he nan canlüz bende didimmm keşke bu gacıynan yakın olaydık hergun canliz teyzesi suslerdi zaten kız istiyodu oğluşu oluyo oğlanı suslicek hali yok benim kızımla uğraşsın kaydirigubbakcemile3

bakmaz mı teyzesı ona süslerım ne güzel fıstıgı zemuszemus

ay ben çok yoruluyorum iş yerinde ya hayatımın hiç bi döneminde bu kadar ev hanımı olmak istememiştim heralde ya rebbimmmmmmmmmmmmm
bende canım ya hele yazın maşallah cok yogun oluyo amann olsunda bu sene hazır kayananmdaykende bır ev alalım danapalım çalışcaz mafoldumben

slm güzel annişler
nasılsınız bakem
evi temizledim duşumu aldım yağlandım geldim işte
hava da çok sıcak bunalıyom yawww
bu arada mavişim karakızım saolun o sizin güzelliğiniz

ohh mis gibin olmussun opuyorumnanaktan

nbr kıslarrrr a.s. ya ben dün forumda okudum bisürü kişiye %100 erkek ya da kız diyip doğumda başka cinsiyet çıkmış ya da 7. ayda falan millet alışverişi tamamlamış yok bu kız yok bu erkek demişler yaaaaaaaaaaaaa

yemeğimizi yedik geldik kızlarrr
ay benim kızım varya müziği duyunca hemen başlıyo oynamaya müziği kapatınca oda duruyo akşam kocişle koptuk resmen ya kociş hareketli bir müzik açıyo sesi duymaya başlayınca dışardan görünüyo hareketleri çok güzel bişi bu ya

kizlar hoşgeldiniz..
nehir geçmiiş olsunn
cersu o dediğin çok uç şeyler bize olmaz korkma sen yap alışverişini :)
zeytin soru sordun kaçmışsın ben 3,5 kilo aldım tipsiz bişi oldum çıktım baya bi kalınlaştı belim bööö memişler zaten tam damızlık inekkkkkkkkk :umursamaz:

delikafadulden :roflol: :roflol:

ay tatlım ya aramızda tammm 1 hafta var ama öle dışardan hareketlendiği belli oluyo mu yauw :1shok:

kızlar googdan irem bebe antalya yazıp beşiklere baksanıza park yataklara mavı var bırtane 135 ytl o nnu begendım ben nasık sızce

ne lan canliz karısı ne koptun napem öle işte yiğidin malı meydanda gerek kaydirigubbakcemile3 ya ama hakkaten kız bebiş anaları sizde bölemisiniz len memikler ne durumda bakem ?

kizlar selam ben geldim... belim kopuyor kizlarr yaa napicam bilmiyorum.. ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum:sinifsinif:

slm güzel annişler
nasılsınız bakem
evi temizledim duşumu aldım yağlandım geldim işte
hava da çok sıcak bunalıyom yawww
bu arada mavişim karakızım saolun o sizin güzelliğiniz

ohhh misler gibi oldun geldin akşam olsada bende gidip duşa atsam kendimi ya

ay tatlım ya aramızda tammm 1 hafta var ama öle dışardan hareketlendiği belli oluyo mu yauw :1shok:

canım son 2 veya 3 gündür belli oluyo diyeyim ama inanılmaz birşey ya harika bir duygu hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…