he nan canlüz bende didimmm keşke bu gacıynan yakın olaydık hergun canliz teyzesi suslerdi zaten kız istiyodu oğluşu oluyo oğlanı suslicek hali yok benim kızımla uğraşsın kaydirigubbakcemile3
bende canım ya hele yazın maşallah cok yogun oluyo amann olsunda bu sene hazır kayananmdaykende bır ev alalım danapalım çalışcaz mafoldumbenay ben çok yoruluyorum iş yerinde ya hayatımın hiç bi döneminde bu kadar ev hanımı olmak istememiştim heralde ya rebbimmmmmmmmmmmmm
slm güzel annişler
nasılsınız bakem
evi temizledim duşumu aldım yağlandım geldim işte
hava da çok sıcak bunalıyom yawww
bu arada mavişim karakızım saolun o sizin güzelliğiniz
selam kıslar aşı olduk geldikkkkkkkkkk
geçmişler lsuuunselam kıslar aşı olduk geldikkkkkkkkkk
zeren kıss senin bebik kız mıydı oğluş mu
kizlar hoşgeldiniz..
nehir geçmiiş olsunn
cersu o dediğin çok uç şeyler bize olmaz korkma sen yap alışverişini :)
zeytin soru sordun kaçmışsın ben 3,5 kilo aldım tipsiz bişi oldum çıktım baya bi kalınlaştı belim bööö memişler zaten tam damızlık inekkkkkkkkk :umursamaz:
yemeğimizi yedik geldik kızlarrr
ay benim kızım varya müziği duyunca hemen başlıyo oynamaya müziği kapatınca oda duruyo akşam kocişle koptuk resmen ya kociş hareketli bir müzik açıyo sesi duymaya başlayınca dışardan görünüyo hareketleri çok güzel bişi bu ya
kizim, hangi ara yaptin bu kadar isi? ne zaman baksam burdasin. iki saat uyuyup geldim hala burdasin.:roflol:
.
kızlar googdan irem bebe antalya yazıp beşiklere baksanıza park yataklara mavı var bırtane 135 ytl o nnu begendım ben nasık sızce
slm güzel annişler
nasılsınız bakem
evi temizledim duşumu aldım yağlandım geldim işte
hava da çok sıcak bunalıyom yawww
bu arada mavişim karakızım saolun o sizin güzelliğiniz
ay tatlım ya aramızda tammm 1 hafta var ama öle dışardan hareketlendiği belli oluyo mu yauw :1shok:
geçmişler lsuuun
kizlar selam ben geldim... belim kopuyor kizlarr yaa napicam bilmiyorum.. ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?