canım ya dümdüz yatsan yatamazmısın öyle oturma zaten o daha kötü rahatsızlık verir
kızlar ya bişi sorcam size ben doğuma kadar tesbih çekmek istiyorum bunun içinde hani zikirmatikler varya onlardan aldım bir tane ama ne okuyacağımı bilmiyorum lütfen gülmeyin sakın banafisfisfis :sm_confused: :çok üzgünüm:
hadi gözün aydin sekerim.. yarinda insallah güzel sonuclarla dönersin canimm.. yolculuk hafta sonumu?
valla canim herseyi deniyorum ama bakalim biri mutlaka iyi gelicektir.. kocatepede okudumda bu hafta bel agrisi olurmus zaten.. gerci benimkisi birazda yataktan kaynaklaniyor sanirim.. bel bosluguma katlanmis nevresim koydum smdi.. aksam esim gelsin biraz yürüyüs yapicaz iyi gelir belki..
sizler nasilsiniz?
kızlar yarın sabah 9da şeker yüklemem ve ayrıntılım var dua edin.ayyyyyyy bebişimi görcem diye çok heyecanlıyım.
bu arada merak edenler için görümcem kaynanamla barışmış kociş söyledi.kocişe sormadım ama böyle olunca büyük ihtimalle gelmeeeeeez.çocuğa şimdi kaynanam bakıyo barıştıklarına göre böyle devam eder.
sağol canım.bu hafta sonu büyük ihtimalle cumartesi gece yola çıkacağız.
kızlar ya bişi sorcam size ben doğuma kadar tesbih çekmek istiyorum bunun içinde hani zikirmatikler varya onlardan aldım bir tane ama ne okuyacağımı bilmiyorum lütfen gülmeyin sakın banafisfisfis :sm_confused: :çok üzgünüm:
nann işin kolayı var canliz teyzesi onu fıstık gibi yapar salar dışarızemuszemusamannn zaten şimdinin bebeleri sana getürüp te anne bana bunu örsene dimes kasmayın kendünüzü bence anne bu ne yaa saçmalama onu hayatta giymem der allah hayırlı bol kazançlar versinde istediklerini mağazadan alabiliyim bu bana yeter..
ancak velakin benim bundan daha da kötü bi durumum var allah bana bi kızçe veriyo inşallah taaaa ben hiç saç baş işleründen anlamam saç toplamaymış yok sepet örgülermiş tık yok kalas gibi bi el töbe nası süslicem ben özgemi yaa hoffffffffffffffffff
saçaklı saçaklı gezcek yiwrımmmmmmmmmm mafoldumben
bazen kızları görüyom böle anaları bi süslüyo o saçları şekilden şekile sokuyo ben napcammm :çok üzgünüm:
yeğenim geliodu hala saçımı topla deyü kızım ben annamam deyü sepetliyodum buna da mı öle yapsam acep kaydirigubbakcemile3 hayır zaten yapınca da çocuk diyodu hala bu ne böle diye bozup kendi yapıyodu :roflol:
canım yatak sorunu bendede var ortapedik almıştık özellikle ama o bile rahatsız ediyo malesef benim birde belimde hem bel fıtığı hemde omuriliğimde doğuştan kaynaklanan bir zedelenmemi ne varmış 2 yıl önce falan öğrendim hatta o zaman dr bana hamilelikte sen normal bir hamileden 10 kat bel ağrısı çekeceksin buna hazırlıklı ol diyede uyarmıştı ama allaha şükür ben şuan gayet iyiyim sanırım fazla kilo almadığım için allah yardım ediyo işte birde ben sadece sezeryan yapabilirim normal yasak allah korusun sakat kalma sorunu olabilirmiş
akşam serinlikte biraz yürü açılırsın kendine gelirsin canım
hihoyyyt gözün aydın dilmuhcum görümcen gelmiyo demek
bu arada yarın bebişini görcen ne kadar güzel dualarımız seninle ve tabi tüm hamişlerler hepimize allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
amiiiiiiiiiiiin canım.evet yarın için çok heyecanlıyım iki hafta önce gitmiştim şimdi biraz daha bütümüştürhihoyyytcanım yatak sorunu bendede var ortapedik almıştık özellikle ama o bile rahatsız ediyo malesef benim birde belimde hem bel fıtığı hemde omuriliğimde doğuştan kaynaklanan bir zedelenmemi ne varmış 2 yıl önce falan öğrendim hatta o zaman dr bana hamilelikte sen normal bir hamileden 10 kat bel ağrısı çekeceksin buna hazırlıklı ol diyede uyarmıştı ama allaha şükür ben şuan gayet iyiyim sanırım fazla kilo almadığım için allah yardım ediyo işte birde ben sadece sezeryan yapabilirim normal yasak allah korusun sakat kalma sorunu olabilirmiş
akşam serinlikte biraz yürü açılırsın kendine gelirsin canım
hihoyyyt gözün aydın dilmuhcum görümcen gelmiyo demek
bu arada yarın bebişini görcen ne kadar güzel dualarımız seninle ve tabi tüm hamişlerler hepimize allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hayirlisi olsun canim.. yeni eve bereket getirsin yavrusun insallah..
ne lan canliz karısı ne koptun napem öle işte yiğidin malı meydanda gerek kaydirigubbakcemile3 ya ama hakkaten kız bebiş anaları sizde bölemisiniz len memikler ne durumda bakem ?
ay sen zahmet edip resim eklesen nası olur ciciş herkes aratıp bulup bakcakmış lülülülülülü
hayirlisi olsun canim.. yeni eve bereket getirsin yavrusun insallah..
canlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2
benimkide büyüdü eyy oldu ama :jeyyar: :jeyyar:
kızımmmmmmmmmm neeee bılıyozmuda resım koymasını yaaa alla alaaa senkoysan abı kıyak gec bee ölün mü :mymeka:
dılmuhcum hayırlıolsun hersey gönlünce olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?