2009 Kasm Anneleri

kızlar ya bişi sorcam size ben doğuma kadar tesbih çekmek istiyorum bunun içinde hani zikirmatikler varya onlardan aldım bir tane ama ne okuyacağımı bilmiyorum lütfen gülmeyin sakın bana fisfisfis :sm_confused: :çok üzgünüm:

canım ya dümdüz yatsan yatamazmısın öyle oturma zaten o daha kötü rahatsızlık verir

valla canim herseyi deniyorum ama bakalim biri mutlaka iyi gelicektir.. kocatepede okudumda bu hafta bel agrisi olurmus zaten.. gerci benimkisi birazda yataktan kaynaklaniyor sanirim.. bel bosluguma katlanmis nevresim koydum smdi.. aksam esim gelsin biraz yürüyüs yapicaz iyi gelir belki..

sizler nasilsiniz?

kızlar yarın sabah 9da şeker yüklemem ve ayrıntılım var dua edin.ayyyyyyy bebişimi görcem diye çok heyecanlıyım.

bu arada merak edenler için görümcem kaynanamla barışmış kociş söyledi.kocişe sormadım ama böyle olunca büyük ihtimalle gelmeeeeeez.çocuğa şimdi kaynanam bakıyo barıştıklarına göre böyle devam eder.

canım ne güzel düşünmüşsün.kelime-i tevhit okuyabilirsin sanırım.ayyy yinede iyi bilen biri yardım etsin bacım benimki belki yanlış olur

canım yatak sorunu bendede var ortapedik almıştık özellikle ama o bile rahatsız ediyo malesef benim birde belimde hem bel fıtığı hemde omuriliğimde doğuştan kaynaklanan bir zedelenmemi ne varmış 2 yıl önce falan öğrendim hatta o zaman dr bana hamilelikte sen normal bir hamileden 10 kat bel ağrısı çekeceksin buna hazırlıklı ol diyede uyarmıştı ama allaha şükür ben şuan gayet iyiyim sanırım fazla kilo almadığım için allah yardım ediyo işte birde ben sadece sezeryan yapabilirim normal yasak allah korusun sakat kalma sorunu olabilirmiş
akşam serinlikte biraz yürü açılırsın kendine gelirsin canım

hihoyyyt gözün aydın dilmuhcum görümcen gelmiyo demek
bu arada yarın bebişini görcen ne kadar güzel dualarımız seninle ve tabi tüm hamişlerler hepimize allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

tatlım bebekle alakalı olarak ' YA MUSAVVİR ' çek demişti ablam (ilahiyat mezunu din kültürü öğretmeni) bol bol ondan çek bunda sayı falan yok istediğin kadar çekebilirsin çekebildiğin kadar sürekli dilinde olsun dedi bebeğin uzuvları tam olsun sureti guzel olsun falan diye çek demişti

bide salatı tefriciye var duymuşsundur belki bi niyete başlıyosun 4444 tane çekiyosun bundan ama bunda sayı çok önemmli ne bi eksik ne bi fazla olcakmış hani sağlıklı olsun bebeğim diye başlarsın mesela çekersin

aklıma gelenler bunlar canım allah kabul etsin şimdiden :Saruboceq:

nann işin kolayı var canliz teyzesi onu fıstık gibi yapar salar dışarızemuszemus

yok kuzum yaa niye gülüncek birşey yokki bende başladım doğumun sancısız geçmesi için kelime-i tevhit ve subhanallahi ve bi hamdihi okuyorum doğuma kadarda devam edeceğima.s

tahtaya vur kiss aman bel agrisi herkesten uzak olsun.. cok kötü biseymis gercekten.. kiloyla alakali degil sanrim ama bu aylarda olurmus diye okumustum.. ben daha 1,5 kilo aldim cünkü..burda havalar haala soguk canim.. bugün kalöriferi yaktim yine..
bide ben küveti doldurup icine girsem biraz zarari olurmuki acaba?

canlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2

ohh zeytinim misler gibin olmuşsundur valla bende şimdi evde olmak duşa girmek isterdim valla cerin karusu bende evde olmayı ne kadar çok istedim hamileligimde biliyormusun ..şimdide sürekli dua ediyorum bir an önce yerime birilerini bulsunlar diye valal birini bulsunla r1 hafta daha duracam sonra tatile...zaten son zamanlarda iyice daraltılar beni off bee..

amiiiiiiiiiiiin canım.evet yarın için çok heyecanlıyım iki hafta önce gitmiştim şimdi biraz daha bütümüştürhihoyyyt

hayirlisi olsun canim.. yeni eve bereket getirsin yavrusun insallah..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım

ne lan canliz karısı ne koptun napem öle işte yiğidin malı meydanda gerek kaydirigubbakcemile3 ya ama hakkaten kız bebiş anaları sizde bölemisiniz len memikler ne durumda bakem ?

benimkide büyüdü eyy oldu ama :jeyyar: :jeyyar:

ay sen zahmet edip resim eklesen nası olur ciciş herkes aratıp bulup bakcakmış lülülülülülü

kızımmmmmmmmmm neeee bılıyozmuda resım koymasını yaaa alla alaaa senkoysan abı kıyak gec bee ölün mü :mymeka:

hayirlisi olsun canim.. yeni eve bereket getirsin yavrusun insallah..

dılmuhcum hayırlıolsun hersey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

canlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2

canım bebişlerinle ve kocişinle daha nice yıllara sağlıklı mutlu...a.s.

sağol canım.hepimizin inşallah

ayyyy dilmuh canım çok sevindim yaaaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ne güsel görümceden kurtuldunkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…