ben untulacak karumuyum demi amaunuturmuyum beeeeeeee çıtırtım beniimm:1hug:
hadi git yatalım bakalım iyi uykular ben daha aşı falan oladım olmayıda düşünmüyorum daha
he kızım balyalıyom lazım mı nann sositososito sositososito sositososito
dii vermıssın ıste yavrımm hemde ıkı tane besbellı
:sm_cool: :sm_cool: solladım kartanesini şakkıdı
hoşgeldin çıtırtı gacısı :lepi:
sağol bacım teşekkür ederim nasılsın
ben untulacak karumuyum demi ama
hoşbulduk sağol yavrum nasılsın canım cinsiyet belli oldumu gııııı
heee kemal paşa dadlısı geliyooo zemuszemus
heeeeeyyyytttttt millleeettt ben geldim ayyyyayyyyyayyyyyy özledim sizleri sizde bani özledinizmi kuşlarrr heee amannniiiinnn oarası burdan sıcak kaçtım valla dayanamadım biletimi öne aldırdım geldim annaaa benim ev meğer ne serinmiş kıymetini bilemedim yandım yandım orda yavvv bide çatı katı allah kiremitler kızdırdı bende kızdım kaçtım
eee sizler nasılsınız en son gelişmeler neler ne var ne yok umarım herkes iyidir
valla pişman oldum gittiğime ablam çalışıyordu izin vermediler ona evde yanlız kaldım bi gün izin alabildi sonra çok sıcaktı orası dayanamadım geldim evimide çok özlemişimiyiyim canım sen nasılsın.gezmiş gelmişsin ohhhh ne güzel.
heee kemal paşa dadlısı geliyooo zemuszemus
anaaaam bi çıtırtı duydum sankim çıtırtıııım hoşgeldim cnm.
yokluğun belli oluy kııııı özlettin haa opuyorumnanaktan
valla pişman oldum gittiğime ablam çalışıyordu izin vermediler ona evde yanlız kaldım bi gün izin alabildi sonra çok sıcaktı orası dayanamadım geldim evimide çok özlemişim
aaaa hadi hayırlısı olsun gözünaydın canım allah kucağına almayı nasip etsin
kemalin yanına başka isim düşünüyor msn canım
valla pişman oldum gittiğime ablam çalışıyordu izin vermediler ona evde yanlız kaldım bi gün izin alabildi sonra çok sıcaktı orası dayanamadım geldim evimide çok özlemişim
aaaa hadi hayırlısı olsun gözünaydın canım allah kucağına almayı nasip etsin
Hoşgeldin krispicimm..Şimdilik hepinizi öpüyorum canlar görüşürüz.. a.s. a.s. a.s.
Mureda canım eklediğin linkte süper şeyler var ama geneli kız için bana yaramıyoo
bu arada dün dra gittim 3 lü sonucum ii çıkmış dr bi daha baktı cinsiyete
kıza benziyo gibi dedi ama erkek demiştiniz dedim iyice inceledi baktı erkek dedi
pipisinin resmini çekip elimize verdi kaydirigubbakcemile3
kızlar yaaa sizde bunlara bakın harika http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/208315-bebek-sekerleri-bebek-suslemeleri-nikah-sekeri-gelin-el-cicekleri.html
:mymeka: kötü kadın muzeyenn gıbısın haaa kötükedihüso
kızlar ya bişi sorcam size ben doğuma kadar tesbih çekmek istiyorum bunun içinde hani zikirmatikler varya onlardan aldım bir tane ama ne okuyacağımı bilmiyorum lütfen gülmeyin sakın banafisfisfis :sm_confused: :çok üzgünüm:
canlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2
heee duydun demi bende sizleri çok özledim hasretinize dayanamadım erken geldim
20 gün sonrada samsuna gidecem naip olursa
gozun aydin canim.
az daha zorlasan senin doktor ikiz, ucuz falanda derdi herhalde.:roflol:
eylemlerim ve dileklerim devam edicek.kötükedihüso:lepi:
laelaelaelaelae naniknanik :dilcikar: :teselli: gıcıx garuuuuuuuuklava:
neyse kıslar ben kaçıyorum kocişim geliyor dışarı çıkacağız malum evlilik yıldönümümüzopuyorumnanaktan
ohh gez şekercim tabii gez ecik ağırlaşınca zor gezersin ayy
neyse kıslar ben kaçıyorum kocişim geliyor dışarı çıkacağız malum evlilik yıldönümümüzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?