2009 Kasm Anneleri

unuturmuyum beeeeeeee çıtırtım beniimm:1hug:

hadi git yatalım bakalım iyi uykular ben daha aşı falan oladım olmayıda düşünmüyorum daha
ben untulacak karumuyum demi ama

hoşbulduk sağol yavrum nasılsın canım cinsiyet belli oldumu gııııı

anaaaam bi çıtırtı duydum sankim çıtırtıııım hoşgeldim cnm.
yokluğun belli oluy kııııı özlettin haa opuyorumnanaktan

iyiyim canım sen nasılsın.gezmiş gelmişsin ohhhh ne güzel.
valla pişman oldum gittiğime ablam çalışıyordu izin vermediler ona evde yanlız kaldım bi gün izin alabildi sonra çok sıcaktı orası dayanamadım geldim evimide çok özlemişim

heee kemal paşa dadlısı geliyooo zemuszemus

aaaa hadi hayırlısı olsun gözünaydın canım allah kucağına almayı nasip etsin

ahh kuzum yalnız mı kaldın sen valla bende biryere gidiyim hemen evimi özlerim evim evim güzel evim

kemalin yanına başka isim düşünüyor msn canım

kafamçokkarıştı bilmiyom daha buna alışamadım yavrımm du bakalım ne olukı bunun yanına kayın pederın adıda arif laelaelaelaelae

amin canım :lepi:

gozun aydin canim.

az daha zorlasan senin doktor ikiz, ucuz falanda derdi herhalde.:roflol:

:mymeka: kötü kadın muzeyenn gıbısın haaa kötükedihüso

eylemlerim ve dileklerim devam edicek.kötükedihüso:lepi:

canim, ben hamile kalinca 70 bin ihlas baslamistim. firsat buldukca okuyorum. 40 bin tamamladim. Insallah doguma kadar yavas yavas tamamliycam.

canlarrrr ben geldim ayy bugün biricik aşkımla evlilik yıldönümümüzzemuszemusopuyorumnanaktanbu akşamı dışarıda geçireceğiz oğluşumu babannesine satıpkaydirigubbakcemile2

bir yastikta kocayin canim.

neyse kıslar ben kaçıyorum kocişim geliyor dışarı çıkacağız malum evlilik yıldönümümüzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…