2009 Kasm Anneleri

anam bizde 6 kardeşiz gııı
bizde git dide çoğalıyoz baksana
ama biz de 5 kız bir oğlan
kalabalık aile gibisi varmı ya
asebam duymasın onun bi abisi varda yazıkkk

kıs bende yoktum ya bilmiyom
sen nerelerdeydin ki

anaaam kızlaar kargo geldi şimdik,benim kociş 3 gündür bodrumda kalıyo gs storedan cimbomlu bi takım almış bebişimize yaaaaaaaaaaaa ağlıcam vallaaa öyle güzelkiiii
resmini koyarım sonraaaa

banada yazık ozaman benimde 1 erkek kardeşim var sadecee :sinifsinif:

merhaba arkadaşlar ben kısmet olursa temmuz annesiyim size bi hatırlatmada bulunmak istedim gebeliğin 16 ile 24. haftaları arasında fetal eko kardilografi çekiliyo bebeklere lütfen bunu çektirin çok önemli sakın ihmal etmeyin bazen doktorlarınız önemsemiyo siz söyleyn zorlada olsa çektirsinler

Fetal monitör denilen şeyle aynı demi bu cnm

dilmuh kııı bu görümce kabusu bitmiyo yaav.Aman boşver gelmesinde 1 güncük sık dişini yaav.

yok gıııııı sıkcam tebiiiiii bu hiiiiiiiiç sorun deel.

anaaam kızlaar kargo geldi şimdik,benim kociş 3 gündür bodrumda kalıyo gs storedan cimbomlu bi takım almış bebişimize yaaaaaaaaaaaa ağlıcam vallaaa öyle güzelkiiii
resmini koyarım sonraaaa
i
oyyyyy güle güle giysin inşallah.gıııııı koy bakem resmini

banada yazık ozaman benimde 1 erkek kardeşim var sadecee :sinifsinif:
ühüüüüüü bende bi tane bilem kardeş yok mafoldumben

hayır canım fetal eko diye geçiyo bebeğin kalp ekosu bu farklı bişey ama önemli

aaaaaaa ben hiç bilmiyodum doktoruma soram bende.

bu arada kızlar ben yarın gidemiyom doktora cuma gitcem ve yarın büyük ihtimalle interneti kapattıracam.o yüzden şimdiden veda edem dedim.gerçi bu akşam burdayım ama olsun.özleyecem hepinizi.

Son düzenleme:
ne bilem bacım altta yoksun ya kimse yok sandım.bende gidem avrupa yakasını izleyem.net açık yine ben gelip bakcem kim var kim yok.ne edem yalnızım sıkılıyom

dilmuh cnm vedalaşıyoz haaa :gitme: anacım arada girersen haberdar edersin bizi,allah yolunuzuda bahtınızıda açık etsin,gönlüne göre bir evi inşallah tez zamandada bulursun.
Kendinede yağızcımada çoook iyi bak cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…