neyse gacılar bende çıkıyom evde hiç bişey yok markete gidecem yarın görüşürüz öptüm hepicinizi
ay nazlım evet ya müziği duyunca başlıyo içerden oynamaya çok güzel ama ya
kaydirigubbakcemile3
ayy yazık kıs anneciğine anacım benim anneciğimde 5 çocuğunu evlendirdi sonuncusuda nişanlı 4 kız 2 erkek kardeşizde ayıptır sölemesi kaydirigubbakcemile3
geniş aileyiz vesselam hele şimdi torunlar tombalaklar ooooo buyudukçe buyuyoruz kaydirigubbakcemile3
heeeeeyyyytttttt millleeettt ben geldim ayyyyayyyyyayyyyyy özledim sizleri sizde bani özledinizmi kuşlarrr heee amannniiiinnn oarası burdan sıcak kaçtım valla dayanamadım biletimi öne aldırdım geldim annaaa benim ev meğer ne serinmiş kıymetini bilemedim yandım yandım orda yavvv bide çatı katı allah kiremitler kızdırdı bende kızdım kaçtım
eee sizler nasılsınız en son gelişmeler neler ne var ne yok umarım herkes iyidir
anam bizde 6 kardeşiz gııı
bizde git dide çoğalıyoz baksana
ama biz de 5 kız bir oğlan
kalabalık aile gibisi varmı ya
asebam duymasın onun bi abisi varda yazıkkk
kıs bende yoktum ya bilmiyom
sen nerelerdeydin ki
merhaba arkadaşlar ben kısmet olursa temmuz annesiyim size bi hatırlatmada bulunmak istedim gebeliğin 16 ile 24. haftaları arasında fetal eko kardilografi çekiliyo bebeklere lütfen bunu çektirin çok önemli sakın ihmal etmeyin bazen doktorlarınız önemsemiyo siz söyleyn zorlada olsa çektirsinler
Fetal monitör denilen şeyle aynı demi bu cnm
hayır canım fetal eko diye geçiyo bebeğin kalp ekosu bu farklı bişey ama önemli
selammmmm tekrar
dilmuh kııı bu görümce kabusu bitmiyo yaav.Aman boşver gelmesinde 1 güncük sık dişini yaav.
ianaaam kızlaar kargo geldi şimdik,benim kociş 3 gündür bodrumda kalıyo gs storedan cimbomlu bi takım almış bebişimize yaaaaaaaaaaaa ağlıcam vallaaa öyle güzelkiiii
resmini koyarım sonraaaa
ühüüüüüü bende bi tane bilem kardeş yok mafoldumbenbanada yazık ozaman benimde 1 erkek kardeşim var sadecee :sinifsinif:
merhaba arkadaşlar ben kısmet olursa temmuz annesiyim size bi hatırlatmada bulunmak istedim gebeliğin 16 ile 24. haftaları arasında fetal eko kardilografi çekiliyo bebeklere lütfen bunu çektirin çok önemli sakın ihmal etmeyin bazen doktorlarınız önemsemiyo siz söyleyn zorlada olsa çektirsinler
hayır canım fetal eko diye geçiyo bebeğin kalp ekosu bu farklı bişey ama önemli
slm cnm,ben göremedim resmi kaldırmışın yaaav
tamam şekerim görüşürüz.yaaaa bitiyomuş zati ben çok severdim bu diziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?