merhaba arkadaşlar ben kısmet olursa temmuz annesiyim size bi hatırlatmada bulunmak istedim gebeliğin 16 ile 24. haftaları arasında fetal eko kardilografi çekiliyo bebeklere lütfen bunu çektirin çok önemli sakın ihmal etmeyin bazen doktorlarınız önemsemiyo siz söyleyn zorlada olsa çektirsinler
ayy 20.haftaya girmişim yehoooo 1 hafta sora soranlara 6.aya girdim deycem ehe ehhehehe zemuszemus
GÜnaydın mİllet nabersİnİz
Günaydın Kızlar a.s. a.s. a.s. Yakışıklı prensler ve prenseslerede Günaydın a.s. a.s. a.s.
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..
Günaydın melek anneopuyorumnanaktanGünaydın Kızlar a.s. a.s. a.s. Yakışıklı prensler ve prenseslerede Günaydın a.s. a.s. a.s.
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..
sanada günaydın canımmmmopuyorumnanaktangünaydınnnn canım ya bende bugun 20.haftayı geride bıraktım şimdi benim kafam karıştı
şimdi ben bu durumda 5.ayı bitirmişmi oluyorum yoksa hala 5.ayın içindemi oluyorum fisfisfis
günaydın tatlımm
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun dualardan unutmıyalım inşş Allah hepimize sağlıklı sıhhhatlş güzel yavrularımızı kucağımıza aldığımız gnleride göstersin inşş.nasılsınız keyifler nasıll
bende hızlıyım o zaman gıııbenim 6 senede 1 itek hızlı gonzalezim benimmmm
ay kıslar siz ne güsel pazardan falan alıonuz ya bende hamile mağazasına gittim bir pantolona 149 tl dedi delirmişmi ne :1shok: bende mangoya batiğe gittim aldım elbise pantolon oooooh hemde çok şık taytlarla giyiyorum boyundan bağlanan siyah upuzun bi elbise aldım göbeğim top gibi ne güsel oldu hemde 40 tl
yani ancak tayt olur anım yaa istersen araştır bii belki ucuza bulursun.bence en rahatı elbise ben püfür püfür rahat edeceğim vallakaydirigubbakcemile2
ayy ben ucuza alıyom o zaman hamiş pantolonlarımı birini 30 a diğerini 40 a aldımkızz valla bende bi kapriye 179 tl verdim haa :roflol: tayt maytmı alsam artık napsam :roflol:
ben hergün kahvaltıda 1-2 bardak içiyom yetmezmi:sinifsinif:kıslar sütünüzü içiyonuzmu hergün
hoşgeldin çıtırtı al sana gelişme benimde oğlum olacek inşallahheeeeeyyyytttttt millleeettt ben geldim ayyyyayyyyyayyyyyy özledim sizleri sizde bani özledinizmi kuşlarrr heee amannniiiinnn oarası burdan sıcak kaçtım valla dayanamadım biletimi öne aldırdım geldim annaaa benim ev meğer ne serinmiş kıymetini bilemedim yandım yandım orda yavvv bide çatı katı allah kiremitler kızdırdı bende kızdım kaçtım
eee sizler nasılsınız en son gelişmeler neler ne var ne yok umarım herkes iyidir
sağol tatlımgozun aydin canim.
az daha zorlasan senin doktor ikiz, ucuz falanda derdi herhalde.:roflol:
tabii yazuk bağa bi tek abim var Allahtan yengem kafa dengianam bizde 6 kardeşiz gııı
bizde git dide çoğalıyoz baksana
ama biz de 5 kız bir oğlan
kalabalık aile gibisi varmı ya
asebam duymasın onun bi abisi varda yazıkkk
evet canım bize yazık yaaa:gitme: :sinifsinif:banada yazık ozaman benimde 1 erkek kardeşim var sadecee :sinifsinif:
bende görmedim resmini gııkoyım yenidn annem senin için
günaydın kasım anneleri ve onların güzel bebişleri herkesin kandili mübarek olsun allah hepimizi sağlıkla mutlulukla meleklerimize kavuştursun
ayy evettt kandiliniz mubarek olsunnn dualarınızdan eksik etmeyinn tatlışlarrr...
karakızımm 20 yi bitirdiğün içünnnn 5.ayın bitmiş oliyyy 6 ya adım atiysun
günaydın kasım anneleri ve onların güzel bebişleri herkesin kandili mübarek olsun allah hepimizi sağlıkla mutlulukla meleklerimize kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?