2009 Kasm Anneleri

ebisce cevabın için teşekkürler canım. bitek sen yazmış sın zaten.herkses kendince gidiyor...
kimse yazmmaış.değişen yok galiba....

aaaaaaaaaa ve tabi kiiiiiiiiiii kasım yavruşlarıııııııııııııııııııı :ecrin_bebek:

Günaydın Kızlar a.s. a.s. a.s. Yakışıklı prensler ve prenseslerede Günaydın a.s. a.s. a.s.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

canım ilk önce allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu allah kolaylık versin doğumun yakınmış
ben söylediğin şeyi ilk defa duydum dr a söyleyeyim bakalım bizi aydınlattığın içinde ayrıca teşekkür ederim tatlım.

ayy 20.haftaya girmişim yehoooo 1 hafta sora soranlara 6.aya girdim deycem ehe ehhehehe zemuszemus

günaydınnnn canım ya bende bugun 20.haftayı geride bıraktım şimdi benim kafam karıştı
şimdi ben bu durumda 5.ayı bitirmişmi oluyorum yoksa hala 5.ayın içindemi oluyorum fisfisfis

GÜnaydın mİllet nabersİnİz

günaydın tatlımm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nazlıcım günaydınnnn a.s. a.s. a.s.
aminnnnnn aminnnnn
allah bu mübarek günde ettiğimiz tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun dualardan unutmıyalım inşş Allah hepimize sağlıklı sıhhhatlş güzel yavrularımızı kucağımıza aldığımız gnleride göstersin inşş.nasılsınız keyifler nasıll

Günaydın melek anneopuyorumnanaktan
aa bugün kandil dimi
KANDILINIZ MUBAREK OLSUN GUZEL ANNELER
bütün daularınız kabul olsun
sanada günaydın canımmmmopuyorumnanaktan

ben 17. haftadayım 5 aylık mı diyecem millete hala 4 aylık deyom ben kaydirigubbakcemile3

ayy evettt kandiliniz mubarek olsunnn dualarınızdan eksik etmeyinn tatlışlarrr...

karakızımm 20 yi bitirdiğün içünnnn 5.ayın bitmiş oliyyy 6 ya adım atiysun

günaydın kasım anneleri ve onların güzel bebişleri herkesin kandili mübarek olsun allah hepimizi sağlıkla mutlulukla meleklerimize kavuştursun

benim 6 senede 1 itek hızlı gonzalezim benimmmm
bende hızlıyım o zaman gııı
ben 9 aylık evliyim ve 5 aylık hamile kaydirigubbakcemile3

yani ancak tayt olur anım yaa istersen araştır bii belki ucuza bulursun.bence en rahatı elbise ben püfür püfür rahat edeceğim vallakaydirigubbakcemile2
kızz valla bende bi kapriye 179 tl verdim haa :roflol: tayt maytmı alsam artık napsam :roflol:
ayy ben ucuza alıyom o zaman hamiş pantolonlarımı birini 30 a diğerini 40 a aldım
bluzde gittim lcw dan aldım hamiş kıyafate gibi gidip bakın tavsiye ederim
hamile bluzlerine baktım 80 dediler ben lcwdan 30 ve 20 ye aldım bi kaç tane
tabü sizler tayt giyersiniz biz devlet dairesinde giyemeyok kumaş giyiiiiiz

kıslar sütünüzü içiyonuzmu hergün
ben hergün kahvaltıda 1-2 bardak içiyom yetmezmi:sinifsinif:

hoşgeldin çıtırtı al sana gelişme benimde oğlum olacek inşallah

gozun aydin canim.

az daha zorlasan senin doktor ikiz, ucuz falanda derdi herhalde.:roflol:
sağol tatlım
ya işte ben bilmesem beni yuttracaktı gaciiii

anam bizde 6 kardeşiz gııı
bizde git dide çoğalıyoz baksana
ama biz de 5 kız bir oğlan
kalabalık aile gibisi varmı ya
asebam duymasın onun bi abisi varda yazıkkk
tabii yazuk bağa bi tek abim var Allahtan yengem kafa dengi
bacı gimin barabar gezerdik :gitme:

banada yazık ozaman benimde 1 erkek kardeşim var sadecee :sinifsinif:
evet canım bize yazık yaaa:gitme: :sinifsinif:

koyım yenidn annem senin için
bende görmedim resmini gıı

günaydın kasım anneleri ve onların güzel bebişleri herkesin kandili mübarek olsun allah hepimizi sağlıkla mutlulukla meleklerimize kavuştursun

sağol bi tanem sanada

ayy evettt kandiliniz mubarek olsunnn dualarınızdan eksik etmeyinn tatlışlarrr...

karakızımm 20 yi bitirdiğün içünnnn 5.ayın bitmiş oliyyy 6 ya adım atiysun

amaninnn ben şimdi 6.aya girmişmi oluyorum hihoyyyt hihoyyyt

günaydın canım allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

kızlar ben birasdan çıkacam vee anneme gidecem
kocişte cumartesi gelecek ooohh azcık annemle ve yengemle gezer eğlenürük
pazartesiye kadar olmam büyük bi ihtimalle
kendinize ve içinizdeki minik yüreklere iyi bakın
minikler için bol bol dua edelim bu gece
kandiliniz mubarek dualarınız kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…