2009 Kasm Anneleri

Günaydın güzel anneler ve minik bebişleri. Hepinize hayırlı kandiller...
Bu arada sıcaklarla aranız nasıl ben neredeyse evde cıplak dolasacagım ama yinede sıcaktan ölüyorum. Ağustosa kadar burada kafayı yiyeceğim sanırsam:gitme:

ya kızlar bişi sorcam şimdi ben bir kaç hafta önce amniyosentez öncesi ayrıntılı ultrasona girmiştim dr isteği üzerine 3 lüde risk çıkınca fakat şimdi ayrıntılı ultrason tarihi geldi sanırım 20.hafta bıttı ben yeniden girmelimiyim ayrıntılı ultrasona bu konuda kafam karıştı

kızlar sizee bişey söylemek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz bilmiyorum.size saçma gelebilir ama belki yardımcı olabilirsiniz diye size de sorayım dedim.

günaydın 2009 kasım anneleri
kandiliniz mubarek olsun
sakin kygısız bir hamileliğiniz sağlıklı bebişleriniz olsun inşallah
ben de 2008 aralık annesiyim
bir tavsiyem olacak
karnınızı yağlarken kaşımayın ki çatlamasın
bi de yaşadıklarımı özet geçtim
belki bir kişye bi nebze faydam olur diye
ilgilenrseniz tıklayın

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...anne-adaylarina-dogum-emzirme-tavsiyeler.html

en iyi cevabı drun bilir karakızım benimki 22. haftada göndericem dedi 2limiz iyi çıktığı için

Offff oturdum Haziran 2009 annelerinin doğum hikayelerini okudum, simdik salya sümük ağlıyorum. Allahım inşallah bizlerede, sorunsuz doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsin.....

bacım ben çorludaydım ablamda5,6 gün kaldım geldim sen nerdeydin sende hoşgeldin ozamana.s.

uyyyiii sendami uşak ediysunda yakişur yakişur:roflol::roflol:
allah kucağına almayı nasip etsin canım

Anladığım kadarıyla haziran anneleri doğum yaklasınca aralarından birini secmişler ve her doguma giden ona haber vermiş. Malum o telaşla internete girip haber vermek zor olur diye. Bana cok mantıklı geldi. Böylece hiçbirimiz merakta kalmayız, bence bizde böyle birsey yapalım.

kızlar bu arada regaip kandiliniz mübarek olsun allah hepimizin evladını bize bağışlasın sağlıklı sıhhatlı ayıpsız kusursuz hayırlı evlat olarak dnyaya gelmelerini nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gerek olucağını sanmıorum canım zaten 18 ve 24 hafta aralarında yapılabiliyormuş hatta benim kuzen unuttu 26.haftada yaptırdıı yinede bi doktoruna sor tabii

boncuks kuzum nedir sorun sor bakiyimm

birasdan hazırlanıcam köye çıkıcamm annemlerle köy belki daha serindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…