2009 Kasm Anneleri

amin canım seninde kandilin mübarek olsun dualardan unutmıyalım birbirizi inşş hepimiz sağlıkla doğuruz"inşş :Saruboceq:mümkünse normalkaydirigubbakcemile3

tesekkür ederım bılgılerın ıcın cok güzeldi bizimlede paylaştın cok yararlı olcak a.s. a.s.

nere gıdıyn kız bızı bırakıp aplaaaaaa :CüvCüv:

bu hafta sonu gideceğim dr bakalım o ne diyecek canım.
sen nereye gidiyon ya ne köyü bende gelebilirmiyim sizin köye

selam kızlar hayırlı kandiller dilerim hepinize

sağol canım hepimize hayırlı kandiller

aminnn canım inşallah

tesekkür ederım bılgılerın ıcın cok güzeldi bizimlede paylaştın cok yararlı olcak a.s. a.s.

nere gıdıyn kız bızı bırakıp aplaaaaaa :CüvCüv:

kıs yanıyor burası hazır annemler çıkıyorlar bende dolaşaım bii dimii akşamda kandilya kayınpederlere geçeriz kalabilirzdee napcan gelinlik zor zanaatyasakkelime

kıslar benim ayrıntılı ultrasonum 19+1 de olacak.20 yi doldursamdamı gitsem acaba ne dersiniz benim dr bişey demedi bu konu ile ilgili zaten.daha önce iki kez randevu aldım hep erteledim.valla şimdi de ertelersem adama sinir gelecek valla.ama erken olsun da istemiyorum.bu arada benim 3 lü temiz çıktı ama.benim dr bu testlefre çok da kafa yormayın dedi.benim bir hastamın ikili test risk sonucu 10/1 di ama amniyosu temiz çıktı dedi.başka bir hastasının da 2000/1 çıkmış onda da rahatsızlık tespit edilmiş. artık bu allahdan yapacak bişey yok.

bu hafta sonu gideceğim dr bakalım o ne diyecek canım.
sen nereye gidiyon ya ne köyü bende gelebilirmiyim sizin köye

sağol canım hepimize hayırlı kandiller

aminnn canım inşallah

gel canım sevinirimm rizedeyim ben yemyeşil deniz manzaralı köyümüz var yüksek olduğu için baya esintili oluyorr

selamm kızlarr hepinizin kandili mübarek olsun bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin dualarımız kabul olsun :Saruboceq:

canım ben 18+6da oldum zaten bu zamanlarda yapılabiliyor bbeişin her bi yerini inceleyip ölçüyorlar organlarını falan okadar düşünme zaten biz kendi kendimizi strese sokuyoruz yaa ama girince bbeişini görüyorsun yaa herşeyii unutuyor insan

ya uf sabahtan beri yazıp yolluyorum sayfa hata veriyo gıcık oldum ya
kızlar yeni gelenler hoşgeldi safalar getirdi ... tekrardan herkesin kandilini kutluyorum
krispi danası sen ayrıca hoşşş geldin bi da böle uzun süre gitmek yok döverun haa
ay bu arada ablamlar van'day dı ya 5 aylık yeğenim dizanteri olmuş ( dua edin de iyileşşin oğluşumuz bi an önce ya üzüldüm allah herkese şifa versin inşalllah..

kıs yanıyor burası hazır annemler çıkıyorlar bende dolaşaım bii dimii akşamda kandilya kayınpederlere geçeriz kalabilirzdee napcan gelinlik zor zanaatyasakkelime
eyyy bakalım git opuyorumnanaktan gelinn -tatlicadiarzu-

ben 21 fattalıkken yada 21 hafta bıtımı gıbı gıdecegım benım doktorumda öle dedı

Canımcım aslında bu konudaki en dogru bilgileri tabiiki dr lar veriyor ama hatırlarsan benim 3 lü sonucum dr uma göre biraz endişe verici cıkmıstı ve o bana 20. haftayı doldurur doldurmaz ayrıntılı yaptırmamı söylemişti. Bunu söylediğinde ben 17 yada 18. haftamdaydım "e burada yaptıramazmıyım simdi" dediğimde, bana "20 haftadan itibaren daha saglıklı sonucların alındığını söylemişti ve sonuc olarak ben 20+3 ve 20+4 de yaptırdım, iki tane.
Sen yinede dr unu arayıp tam olarak sorsana......

benim doktorumda 20 haftadan sonra deı

günaydın kızlaar,bebişleer a.s.
Hepinizin kandili mübarek olsun,allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımızda göstersin.

selam kızlar hepinzin kandili mübarek olsun.
arkadaşlar benim ayaklarım şişti.
sizdede başladımı.
iş yerinde biraz uzatmaya çalışıyorum ama olmuyo
akşama kadar iice şişiyo
sabah uyandığımda inmiş oluyo ama
işte gene başlaıyo.
çok erken başlamadımı kızlar

ayy çok geçmiş olsun cnm,inşallah biran evvel iyileşir :Saruboceq:

Benimkilerdede basladı eve gelip ayakkabılarımı cıkartınca ayagım ev terliğime bile zor giriyo bazen, ama işin aslı ben cok sıcaklara bağlıyorum.

canım çok geçmiş olsun ya inşallah bir an önce sağlığına kavuşur yavrucak

günaydın kızlaar,bebişleer a.s.
Hepinizin kandili mübarek olsun,allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımızda göstersin.

günaydın canım allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

hoşbulduk sağol bcım
üleynn uzunmuydu 5 güncük sen şimdi samsuna gidince beni topa tutarsın zira orda 1 ay kalıcam ozaman napacan sende gel samsuna orda buluşak analarımızıda tanuştururuk ne güzel olurdu demi gerçi senin annen yanındamı hala yoksa gittimi bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…