2009 Kasm Anneleri

ay bugun benim de şişti farkettim aşırı diil ama yine de rahatsız edio

canım benimde sankim akşamları şişiyo gibi ama çok aşagı sallarsam oluyo genelde o yüzden uzatıyorum hep otururken ayaklarımı

benim şişiyo valla çorludan buraya gelene kadar 1.5 satte kocaman oldulaqr son ayları tahmin bilem yapamıypom kızımda bukadar erken şişmemişti

slm hepinizin kandili kutlu olsun.benimdeayaklarım şişiyor hatta altı çok ağırıyor gece uyandığım zaman üsüne basamıyorum sağlık ocağına gitmiştim kan tahlili yaptırdılar sonucu aldım enfeksiyon var dedi onadan ayakların şişiyor dedi birde bolç.a balık yumurta süt iç dedi ben zaten bunları yapıyorum balık dışında. sonra dok aradım yarın yanıma gel dedi anlayacağınız sizde bir dok görüşün derim

kızlar bende çıkıyom evimi yerleştireyim arkadaşıma gidecem doğum yaptıda onu bakacam ben çorludayken çıkaruvermiş bebeği bana süpriz oldu

günaydın güzeller hepinizin kandili mübarek olsun Allah nice kandiller nasip etsin bütün dualarınız kabul olsun inşallah :Saruboceq:

kızlar tetenoz aşısını kendimiz gidip sağlık ocağındamı oluyoruz yoksa doktor yönlendiriyomu nasıl yapıyoruz yani bunu doktoruma söylemem gerekiyomu yoksa 20. haftada gidip kendimmi oluym gerçi 20 haftada kontrolüm var ama :uhm:

kızlar doktordan geldik.şeker yüklememin sonucunu alamadım daha.ayrıntılım çok şükür iyi.bugün gidip neti kapattırcamda size bi veda edem dedim

ben dün yaptırdım canım bağlı oldugum sağlık ocağına gittim gebelik kaydımı yaptırdım bunu doktoruma söledim doktorum muanemede artık asını yaptır dediğinde gittim yaptırdım 3 doz oluo biri şimdi biri 1 ay sonra diğeri doğum sonrası aksatma derim ben sana

kızlar doktordan geldik.şeker yüklememin sonucunu alamadım daha.ayrıntılım çok şükür iyi.bugün gidip neti kapattırcamda size bi veda edem dedim

ayrıntılının iii cıkmasına sevindim canım diğerinde de bişe cıkmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…