kızlar ben salı günü belim için MR a girdim.. dr rapor verdi 10 gün evdeyim... MR sonucum yarın çıkacak..umarım fıtık demez... tedavisi olan bişeydirde yaptırır rahatlarım biraz...
bide mantar için bir vajinal tablet ve krem kullandım... geçmişti ama ilacı bırakınca geri başladı akıntım ve kaşıntım.. ne yapıcam yaa bi akıl verin bana..:çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun
hamişken mr çektiriyordu dimi
durumunu bilmiyom ama bel ağrısıysa ben daha ilk baştan beri çekiyom
yatsam bile kalktığımdan nerdeyse bacaklarımın üzerine basamıyom canım
umarım ciddi bir problemin yoktur.genelde yük bele vuruyo ya ondandır sıkıntıların
mantar için de yapacak fazla bir şey yok sanırım
hepimiz yaşıycaz gibi bu sorunu
dün görümcem de demişti akıntı arttıkça mantar oluşabilir
olabildiğince kuru tutmaya çalış canım
nemli ortamda daha da ürüyorlar
doktora söle daha etkili tablet versin krem olarak da travazon diye bir merhem var etkili canım onu kullanabilirsin ama doktora danış hamişlikte kullanılan ilaçları bilmiyoruz çünkü
karakız canım izin alabildinmi
ben kocişle konuştum cumartesi kociş gelemem dedi
gidebilirsen tek başına istersen git dedi
benim için farketmez zaten şeyma gacısına istemeye istemeye gidiyom
cumartesi sabah erken gidebilriz canım
kızlar ben salı günü belim için MR a girdim.. dr rapor verdi 10 gün evdeyim... MR sonucum yarın çıkacak..umarım fıtık demez... tedavisi olan bişeydirde yaptırır rahatlarım biraz...
bide mantar için bir vajinal tablet ve krem kullandım... geçmişti ama ilacı bırakınca geri başladı akıntım ve kaşıntım.. ne yapıcam yaa bi akıl verin bana..:çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine istirahat etmeye çalış ve kendini yorma sakın olurmu
saol canım bende kontrole gittiğimde dr ye sorarım giderimben dün yaptırdım canım bağlı oldugum sağlık ocağına gittim gebelik kaydımı yaptırdım bunu doktoruma söledim doktorum muanemede artık asını yaptır dediğinde gittim yaptırdım 3 doz oluo biri şimdi biri 1 ay sonra diğeri doğum sonrası aksatma derim ben sana
kızlar naber.ayyy ben bugün çok kötü oldum ya şeker yüklemesi için aç gittim hastaneye e yükleme bi buçuk saat sürdü.yüklemeden sonra ayrıntılıya girdim oda 45 dakika falan sürdü.ayyyyy bu sıcakta bayılacaktım.bide uykusuzum.
bu arada kızlar interneti bıgün kapatıyorum.kendinize çok çok iyi bakın.büyük ihtimalle uzun bi süre giremem nete.
canım şeker yüklemesi için erken değil mi canım?
6.ayda yapılmıyomuydu
birde keşke yalnız gitmeeseydin, yanın da biri olsaydı
hayırlısı olsun inşallah her ikisi de normal çıkar
sende kendine ve bebişine iyi bak canım...
bende temmuzun sonun da ayrıntılıya giricem
şeker yüklemesi için henüz bişey demedi doktorum.
gııııı kocişle gittik ama oda geceden çıkmıştı o benden daha fena durumdaydı.şeker yüklemesi için bilmiyorumki erkenmi doktor çağırdı bende gittim ne bilem canım valla
kızlar naber.ayyy ben bugün çok kötü oldum ya şeker yüklemesi için aç gittim hastaneye e yükleme bi buçuk saat sürdü.yüklemeden sonra ayrıntılıya girdim oda 45 dakika falan sürdü.ayyyyy bu sıcakta bayılacaktım.bide uykusuzum.
bu arada kızlar interneti bıgün kapatıyorum.kendinize çok çok iyi bakın.büyük ihtimalle uzun bi süre giremem nete.
eşinle ggittiysen iyi o zaman yaa ben yalnız gittin zannettim.
yaa ne bileyim karışık buu işler her doktor farklı bieşy söylüyo galiba
ayrıntılıyı 20 haftaya da yapanda var 25*26.haftada yapan da
tetenoz da 20.haftada da yapılıyo 23-24 haftada da yapılıyomuş
demek şeker yüklemesi de 20 den itibaren yapılıyor ne bileyim kafam karıştı :)))
ahh canım benim neyse allahtan atlatmışsın eşimde benim için ayrıntılıdan randevu almış yarın sabah gideceğim bende.ayy tatlım demek kapattırıyorsun neti neyse en kısa zamanda açtır vandan:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?