ya ayrıntılı benim için zor oldu şeker yüklemeside vardı ya ama bebişi görmek çok güzeldi ayyyyyy bu bambaşka.
he ya gidince kociş işe başlamadan bu işleri hallederiz hayırlısıyla.az kaldı kızlar cumartesi gece yola çıkıyoruz
kandiliniz mübarek olsun ..rabbim dualaarımızı kabul etsin..evlatlarımızı sag salim hayırlısı ile sorunsuz dünyaya getirmesini nasip etsin..
kandiliniz mübarek olsun kızlar
rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ben geldim canlarım hepimizin kandili mübarek olsun inş.bebişlerimizi sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.rahat bir hamilelik,kolay bir doğum geçiririz.birbirimize dua etmeyi unutmayalım bu mübarek günde:Saruboceq:
hayırlı kandiller kasım anneleri..........
kizlar ya, benim bir kac gundur karnimin ust kismi baya sert. otururken falan rahatsiz ediyor. sizin karinlar nasil? sert mi?
doktoruna sor atlama sakın cnm bendede gerilme oluo acıodu gittim normal dedi rahim bağları geriliomus sen doktoruna sor
canim benim gerilme kasiklarda degil. gobegimin ust kismi cok sert. yururken bile rahatsiz ediyor. yarin kontrolum var, sorucam bakalim normal mi?
benimde göbeğimin sol tarafıydı cnm .. sor dr una bişe değildir umarım artık rahmimiz göbeğimize kadar büyüdü aşkımm kasıkta kalmadıı
kızlar ben salı günü belim için MR a girdim.. dr rapor verdi 10 gün evdeyim... MR sonucum yarın çıkacak..umarım fıtık demez... tedavisi olan bişeydirde yaptırır rahatlarım biraz...
bide mantar için bir vajinal tablet ve krem kullandım... geçmişti ama ilacı bırakınca geri başladı akıntım ve kaşıntım.. ne yapıcam yaa bi akıl verin bana..:çok üzgünüm:
kizlar ya, benim bir kac gundur karnimin ust kismi baya sert. otururken falan rahatsiz ediyor. sizin karinlar nasil? sert mi?
gidemedim mureda ateşim çıktı öğlen dün aşı oldum ya
hadi yaa geçmiş olsun cnm a.s.,neyse yarın falan gidersin artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?