2009 Kasm Anneleri

şimdiden hayırlı yolculuklar güzeliimm

kandiliniz mübarek olsun ..rabbim dualaarımızı kabul etsin..evlatlarımızı sag salim hayırlısı ile sorunsuz dünyaya getirmesini nasip etsin..

kandiliniz mübarek olsun kızlar
rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

hayırlı kandiller kasım anneleri..........

aminnnnn hepimizin duaları kabul olsun arakadaşlar inşallah

kandiliniz mubarek, dualariniz kabul olsun arkadaslar. Rabbim kimseyi kapisindan cevirmesin, hepimize yavrularimizi saglicakla kucaklamayi nasip etsin insallah.

kizlar ya, benim bir kac gundur karnimin ust kismi baya sert. otururken falan rahatsiz ediyor. sizin karinlar nasil? sert mi?

canim benim gerilme kasiklarda degil. gobegimin ust kismi cok sert. yururken bile rahatsiz ediyor. yarin kontrolum var, sorucam bakalim normal mi?

benimde göbeğimin sol tarafıydı cnm .. sor dr una bişe değildir umarım artık rahmimiz göbeğimize kadar büyüdü aşkımm kasıkta kalmadıı

benimde göbeğimin sol tarafıydı cnm .. sor dr una bişe değildir umarım artık rahmimiz göbeğimize kadar büyüdü aşkımm kasıkta kalmadıı

bebegin sol taraftami duruyor? bazen belirgin bir sekilde bir tarafta duruyorlar ya o zamanda sert oluyor. valla benim komple gobegimin ust kismi sert. bende rahim ve bebek yukari ciktigi icin mi acaba diye dusunuyorum.

yarin bi sorayim da kafam rahatlasin.

çok geçmiş olsun cnm in ş çıkmaz fıtık falan yaa.Dineln sen bol bol bu 10 günde.
Valla mantar içinde dr.a sor demekki fayda etmedi ilaçların cnm yaa.

kizlar ya, benim bir kac gundur karnimin ust kismi baya sert. otururken falan rahatsiz ediyor. sizin karinlar nasil? sert mi?

hmm benim senin kadar karnım olamadığı için bilemicem kaydirigubbakcemile3 dermişim cnmm
Doktora sorarsın ama bence organlarımızda yer değiştiriyo yaa miden belki çok baskı yapıyor olabilir.

kızlar imterneti iptal ettirdim ama hala kapanmamış acaba akşamamı kapanacak.neyse kapanana kadar kullanam dimi.bugünm pek kimsecikler yokmuş.bende sarhoş gibiyim.biraz sonra kuaföre gitcem ama çooooook tembelim ya hiiiiç gidesim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…