dilmuh yağız adınamı karar verdin cnm
evet canım.yanına bi isim daha koycaz ama ona daha karar vermedik.sen ne koycan canım varmı bi ism kafanda.gıııı aşıdan ateşinmi çıktı geçmiş olsun.benimde kolumun ağrısı yeni geçiyo.dün gece yatabildim üstüne.
bu arada ayrıntılı ne tuhaf bişeymiş bebişimi renkli renkli gördüm hehe çok çirkin yerim ben onu.Şeniz
hayırlı olsun adıyla yasasın bende ASRIN düşünüyorum ..
aşıdan cıktı ateşim yaaa
ben ayrıntılıya girmedim cnımcım dr um daha bişe demedi
asrında çok güzelmiş canım adıyla yaşasın.
ayrıntılıda baya uzun sürüyomuş bilmiyodum benimki 45 dakika falan sürdü valla.ama anam ağladı.bi yan döndüm bi düz anaaaaam bide açım sorma ama bebişimi görünce düzeldim.senin doktorunda vardır bi bildiği canım hadi hayırlısı
uzun sürüo demişlerdi renkli renkli gördün ha kime benziooozemuszemus
valla benzetemedim kimseye ama çok garip bişey ya.şaşırdım görünce.elini ağzına götürmişti bizimki.ayyyy tam bi insan olmuuuuuuuş valla.hani eskiden küçücüktü böyle elleri minicikti ya.maaşallah ben bile saydım ayak ve parmaklarını.çenesi babasına benziyodu sanki yaaa.ayyyyyy yerim onun çenesini.hihoyyyt
yerim ben onuuuu minyatür insan olmus haa aşkımmmmmmmmm a.s.
Regaip bolluk bereket fazilet demektir. Allah'ın lütuflarının bol olduğu bir gecedir. Özellikle hamile kadınların duaları kabul olurmuş. O yüzden sevdikleriniz aileniz kendiniz için bol bol dua edin .hepinizin kandili mubarek olsun.a.s.
eveeeeeet yaaaaa.hadi kızlar ben bi kuaföre gidemde gelem şu kaşlarım için.kendinize dikkat edin.
eveeeeeet yaaaaa.hadi kızlar ben bi kuaföre gidemde gelem şu kaşlarım için.kendinize dikkat edin.
ahh canım gitmeden son bakımlarını yaptırıyor buralarda
günaydın seninde byndr izmirde hamile kıyafetleri satan bildiğin uygun bir yer varmı
ahh canım gitmeden son bakımlarını yaptırıyor buralarda
burda ben varken nere gidiyon nann :mymeka: :mymeka:
heee yavrımm gurbette kıllanır iyice ınsan antalya ya gelir :dilcikar: :dilcikar:
dilmuh cnm dünde yazdım sana şekerim allah yolunuzu,bahtınızı açık etsin,inşallah bir an evvel istediğin gibi bi ev bulursun.çok açma arayı bulduğun fırsatta girde haberdar et bizi.
Öptüm cnm senide yağızcığıda..
aaa canım allah razı olsun çok sağol.ayyyy oğluşumada adıyla hitap edermiş ayyyyyyyyy Şeniz
allah yolunuzu açık etsin cnm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?