2009 Kasm Anneleri

Nesli ,
nasıl oldun cnm sen o gün gittinmi dr.a

yavruş doktor bi ilaç verdi, geçmezse gel mutlaka dedi ve fakat akşama kadar sıktım dişimi sonra unuttum ilacı almayı, sabah gitmişti ağrı:asigim:
daha da üstelemedim..

Sadece okula giderken daha okula varmadan şişiyo ayaklarımbenneyaptımki

iyi geceler kızlar....kandiliniz mübarek olsun...
haftaya amniyosentezimin sonucunu alıcam lütfen dualarınızı esirgemeyin canlarım...
öpüyorumopuyorumnanaktan

neyse cnm boşver ilaçıda boşuna almamış olmuşsun.çok geçmiş olsun.ayaklarım benimde şişiyo çok aşağı sallarsam yaa..

kizlar kandiliniz mübarek olsun.. bu mübarek gecede RAbbim gönlünüzden gecirdiginiz bütün dualarinizi kabul etsin insallah..

birazdan çıkıp hastaneye gidicem bizde kan uyuşmazlığı olduğu için yaptırmam gereken bi test varmış onu yaptırıp sonucunu alıcam sorada kendi doktoruma gidicem 3lü testi ve bu testin sonucunu göturucem şu testte iyi çıksaydı hayırlısıylan hof eğer testte bi problem çıkarsa her hafta bi alete girip kontrol altına alıncakmışım bi bu eksikti anacım ya dua edin de bişi olmasın bacılar....
kız canlizzzzzzzzzzz sizde de vardı kan uyuşmazlığı testini yaptırdın mı bacım ?

günaydın cerin testlerinin sonucu iyi çıkacak pozitif düşün dualarımız seninle gelince haber ver bizi merakta bırakma

günaydın kızlar nasılsınız bende koltukları silicem önce sizi göriyim dedimm inş hepimizin keyfi yerindedir

cerincim kuzum bir şey çıkmıycak inş herşey yolundaa gider canım

günaydın kızlar nasılsınız bende koltukları silicem önce sizi göriyim dedimm inş hepimizin keyfi yerindedir

günaydın destna işe gelirken sağ kasığıma bi ağrı girdi oturunca bişey yok ama yürürken çok canımı yakıyor geldiğimden beri yerimden kalkmıyorum sende kendini yorma

saolun kıslar hadi ben çıkayım anca giderim öpüyorum sizi
sgumus sana geçmiş olsun tatlım destnacımmm sende beni deli etcen anacım sen kesin temizlik yaparken doğuracan haberin olsun :))))

saolun kıslar hadi ben çıkayım anca giderim öpüyorum sizi
sgumus sana geçmiş olsun tatlım destnacımmm sende beni deli etcen anacım sen kesin temizlik yaparken doğuracan haberin olsun :))))

kıss Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 napim anacım yapmasan ev batıyorr ancak yetiştiriyorumm hayırlı haberlerle gel canım yerimseniben

günaydın destna işe gelirken sağ kasığıma bi ağrı girdi oturunca bişey yok ama yürürken çok canımı yakıyor geldiğimden beri yerimden kalkmıyorum sende kendini yorma

canım ani hareketler yapma geçen banada oldu içimizde canlı var sonçta oda hareket ediyorr yormadan ani hareketlere dikkat etmek lazım olucak böyle şeylerr

nesli canım nasılsın görüşemiyoz senle ne zamandır anacım özledim seni
dikkat et kendine tatlım a.s.

iyi geceler kızlar....kandiliniz mübarek olsun...
haftaya amniyosentezimin sonucunu alıcam lütfen dualarınızı esirgemeyin canlarım...
öpüyorumopuyorumnanaktan

allahın izni ile tertemiz çıkacak sonucun canım inşallah

canım hiç endişelenme inşallah güzel çıkacak sonuçların hadi sağlıcakla gidip gel

kız ne koltuğu ne silmesi anam valla maşallah ben kolumu kıpırdatamıyorum sen koltukları siliyon tütütü maşallah aman fazla yormayasın kendini sakın he yavaş yavaş yap

canım sıkma kendini bazen banada oluyo kasıklarımda ağrı oluyo ama sanırım normal bunlar yorma kendini fazla yavaş yavaş yürü tatlım

canım ani hareketler yapma geçen banada oldu içimizde canlı var sonçta oda hareket ediyorr yormadan ani hareketlere dikkat etmek lazım olucak böyle şeylerr

aslında dikkat ediyorum ama olucak tabi kolaymı can büyütüyoruz içimizde bana diyene kadar sen kendine dikkat et o koltukları nasıl silicen

Günaydın güzel bayanlar ve minik bebişler.......

Size bir şey sormak istiyorum bebişlerle ilgili bir konu degil ama baska kime danısabilirim bilemedim...
Sizce ütü yapılırken kullanılan ütünün kalitesi ütüyü yapmayı kolaylastırırmı???? Yani ben burada eşyalı evde kalıyorum ya, bir ütü var ama ütü yapmak işkence gibi oluyo, gidipte kendime iyi birsey alayım diye düşünüyorum ama eğer sonuc olarak bir fark saglamayacaksa elalemin evine ütü almakta sacma geliyor. Yani sözün özü ütünün kalitesi cok birsey farkettirirmi???

işe geldiğimden beri oturdum kalkmıyorum valla

kesinlikle martcım buharı çok önemli iyi buhar çıkartıyorsa çok rahat ütülersin

kesinlikle martcım buharı çok önemli iyi buhar çıkartıyorsa çok rahat ütülersin

Cooook sagol, peki iyi buhar cıkartıyorsa derken su tefalin altı buhar depolu gibi olanlarını demiyorsun sadece degilmi??? Çünkü onlara baktım fiyatları 300 dolar civarıda onların

Cooook sagol, peki iyi buhar cıkartıyorsa derken su tefalin altı buhar depolu gibi olanlarını demiyorsun sadece degilmi??? Çünkü onlara baktım fiyatları 300 dolar civarıda onların

o buhar depolu olanları zaten kumaşta bi kere gezdirmen yeterli süper ütülüyor ama tabi çok pahalı normal ütülerin buharı güçlü olanlarını ve tabanı kaygan olanlarını alırsan rahat ütülersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…