o buhar depolu olanları zaten kumaşta bi kere gezdirmen yeterli süper ütülüyor ama tabi çok pahalı normal ütülerin buharı güçlü olanlarını ve tabanı kaygan olanlarını alırsan rahat ütülersin
Coooook teşekkürler.......
aslında dikkat ediyorum ama olucak tabi kolaymı can büyütüyoruz içimizde bana diyene kadar sen kendine dikkat et o koltukları nasıl silicen
Günaydın kızlarr :)
martcım illa tefal almana gerek yok buhar atışına bak çok bilinmeen markaların bile ütüleri çok güzel olabiliyorr
günaydın kuşumm naber ben yokken neler oldu bi annatın bakemm bebişko nasıl ?günaydın opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz teyzesi iyi çok şükür emme pek uslu insan arada bi teper meper demii kuzu kuzu yatıyo oğluşumm bakalım yarın dr. gitcez kontrolümüz var kısmetsegünaydın canımm hoşgeldin nasıl bakiim oğluşunn
günaydın kuzumm naber?günaydın canım a.s.
günaydın kuşumm naber ben yokken neler oldu bi annatın bakemm bebişko nasıl ?
teşekkür ederiz teyzesi iyi çok şükür emme pek uslu insan arada bi teper meper demii kuzu kuzu yatıyo oğluşumm bakalım yarın dr. gitcez kontrolümüz var kısmetse
günaydın kuzumm naber?
kızlar bu gün dok gidecem dün canım sıkıldı sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım enfeksiyon var dedi bu günd kendi dok göstereyim dedim bu arada 3 lü test te yapılacak aranızda dok gidecek olan var mı
günaydın ebisce iyi teyzesi bizim oğlan her gün ben burdayım modunda yokluyo annesini şimdi yine başladı soldan soldan pıt pıt yarın bizimde kontrolümüz var siz nasılsınız
Kızlar hepinize günaydın ...
günaydın kızlar
günaydın ben yarın gidicem kontrole benimde kan değerlerim biraz düşük bakalım heralde kan hapını ikiye çıkartıcak
benimde gitmem lazım 5 hafta oldu muayenesine gideli gerçi 18.haftalıken ayrıntılıyı göstermiştim ama bakalım tuzlu geliyor eşimde bu ara işleri iyi deil napcaz bilmem ayın 1.dede aşı olucam ben kaçtım öpüyom sizlerii
günaydın ben yarın gidicem kontrole benimde kan değerlerim biraz düşük bakalım heralde kan hapını ikiye çıkartıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?