2009 Kasm Anneleri

aslında dikkat ediyorum ama olucak tabi kolaymı can büyütüyoruz içimizde bana diyene kadar sen kendine dikkat et o koltukları nasıl silicen

hehe ama ben yavaş yavaş yapıyorum babannem bile benden hızlıdır yanii geçen hafta sonu küçük odayı temiledim eşimde evdeydi o çekti eşyaları öteye beriyee ama ben bişey yapıyorum yarımssat oturuyorm sıcak yaa iinsan iyice rehavete kapılıyorr

martcım illa tefal almana gerek yok buhar atışına bak çok bilinmeen markaların bile ütüleri çok güzel olabiliyorr

martcım illa tefal almana gerek yok buhar atışına bak çok bilinmeen markaların bile ütüleri çok güzel olabiliyorr

Sağol canım bir bakıcam bakalım, fiyatlarıda önemli tabii, surada 6 haftam kaldı ama bu sıcaklarda gömlek ütlemekten imanım gevriyo. Bayagıdır ütülemiyodum dün son çamasırdan sonra bir baktım 20 tane gömlek beni bekliyor. Sabah kalkıp iki klimayıda açıp biraz yapayım dedim, ama daha 2. gömlekteyken elektrikler kesildi(( Jeneratörde ütüyü çekmiyo, kaldı yine hepsi

Bu arada kızlar yine kel alaka bir konu olacak ama, ıstanbul anadolu yakasında özellikle kadıköy, erenköy, göztepe, kozyatagı taraflarında ev bakıyoruz. Eşinizde dostunuzda satan varsa aklınızda olsun...

kızlar bu gün dok gidecem dün canım sıkıldı sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım enfeksiyon var dedi bu günd kendi dok göstereyim dedim bu arada 3 lü test te yapılacak aranızda dok gidecek olan var mı

günaydın opuyorumnanaktan
günaydın kuşumm naber ben yokken neler oldu bi annatın bakemm bebişko nasıl ?
günaydın canımm hoşgeldin nasıl bakiim oğluşunn
teşekkür ederiz teyzesi iyi çok şükür emme pek uslu insan arada bi teper meper demii kuzu kuzu yatıyo oğluşumm bakalım yarın dr. gitcez kontrolümüz var kısmetse
günaydın canım a.s.
günaydın kuzumm naber?

günaydın ebisce iyi teyzesi bizim oğlan her gün ben burdayım modunda yokluyo annesini şimdi yine başladı soldan soldan pıt pıt yarın bizimde kontrolümüz var siz nasılsınız

günaydın ben yarın gidicem kontrole benimde kan değerlerim biraz düşük bakalım heralde kan hapını ikiye çıkartıcak

günaydın ebisce iyi teyzesi bizim oğlan her gün ben burdayım modunda yokluyo annesini şimdi yine başladı soldan soldan pıt pıt yarın bizimde kontrolümüz var siz nasılsınız

benimde gitmem lazım 5 hafta oldu muayenesine gideli gerçi 18.haftalıken ayrıntılıyı göstermiştim ama bakalım tuzlu geliyor eşimde bu ara işleri iyi deil napcaz bilmem ayın 1.dede aşı olucam ben kaçtım öpüyom sizlerii

Kızlar hepinize günaydın ...

günaydın canım

günaydın kızlar

günaydın tatlım

günaydın ben yarın gidicem kontrole benimde kan değerlerim biraz düşük bakalım heralde kan hapını ikiye çıkartıcak

bende yarın dr a gidiyorum canım kontrolüm var benim kan değerlerim gecen haftalarda haddinden fazla düşük çıktığı için serum alıyorum ben hatta bir serumum kaldı bu pazar takılacak oda ondan sonra yaptıracağım yeni kan tahlilimi bakalım düzelmiş olacakmı
bu arada yarın prensesimi göreceğim için çok heyecanlıyım

bizim özel sağlık sigortamız var yoksa gerçekten zor yok tahlil yok muayene derken kısmetiyle gelirmiş annesi inşallah babanızında işleri düzelir yakında kendinize iyi bakın

canım bebişlerimiz aynı haftalık bence benim ki 18+6 oldu senin ki birde benim kanım iyi çok şükür ayakalarımda şişme oluyor ve altı ağırıyor üstüne basamıyom enfeksiyondan olsa gerek sağlık ocağının dok yumurta yı ikiye çıkar dedi balık tavuk yededi bu sıcaktada balık yiyilmez ki calsiyum değerlerimde iyi bakalım benimde yarındı randevum enfeksiyon deyince doktoruma gel dedi bakalım artık o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…