günaydın canım
günaydın tatlım
bende yarın dr a gidiyorum canım kontrolüm var benim kan değerlerim gecen haftalarda haddinden fazla düşük çıktığı için serum alıyorum ben hatta bir serumum kaldı bu pazar takılacak oda ondan sonra yaptıracağım yeni kan tahlilimi bakalım düzelmiş olacakmı
bu arada yarın prensesimi göreceğim için çok heyecanlıyım
benimde gitmem lazım 5 hafta oldu muayenesine gideli gerçi 18.haftalıken ayrıntılıyı göstermiştim ama bakalım tuzlu geliyor eşimde bu ara işleri iyi deil napcaz bilmem ayın 1.dede aşı olucam ben kaçtım öpüyom sizlerii
selam cnm ben de yarın gitcem dr. a bakalımkızlar bu gün dok gidecem dün canım sıkıldı sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım enfeksiyon var dedi bu günd kendi dok göstereyim dedim bu arada 3 lü test te yapılacak aranızda dok gidecek olan var mı
günaydın cnmm nabersin?Kızlar hepinize günaydın ...
gebelik öncesi iyiydi hemoglobin 12,8 bir ay önce 11,9 geçen hafta 11.3 çıktı git gide düşüyor dr tahlil istedi geçen cuma yaptırdım yarın göstericem heralde hapı 2'ye çıkartıcak bakalım
hayırlı sabahlar kıslar nasılsınız bende iyiyim bebişimde iyi teyzeleri zemuszemus
canım bebişlerimiz aynı haftalık bence benim ki 18+6 oldu senin ki birde benim kanım iyi çok şükür ayakalarımda şişme oluyor ve altı ağırıyor üstüne basamıyom enfeksiyondan olsa gerek sağlık ocağının dok yumurta yı ikiye çıkar dedi balık tavuk yededi bu sıcaktada balık yiyilmez ki calsiyum değerlerimde iyi bakalım benimde yarındı randevum enfeksiyon deyince doktoruma gel dedi bakalım artık o ne diyecek
selam cnm ben de yarın gitcem dr. a bakalım
günaydın cnmm nabersin?
canım bebişlerimiz aynı haftalık bence benim ki 18+6 oldu senin ki birde benim kanım iyi çok şükür ayakalarımda şişme oluyor ve altı ağırıyor üstüne basamıyom enfeksiyondan olsa gerek sağlık ocağının dok yumurta yı ikiye çıkar dedi balık tavuk yededi bu sıcaktada balık yiyilmez ki calsiyum değerlerimde iyi bakalım benimde yarındı randevum enfeksiyon deyince doktoruma gel dedi bakalım artık o ne diyecek
hayırlı sabahlar narçiçeği maşallah sanada bebişinede
yarem dr na balık yiyemediğini söyle sanırım omega-3 veriyorlar bende yarın soracağım çünkü yaz sıcağında balık yenilmiyo malesef
canım benimde hgb 12.08 çıkmış hct ne demek o31.30 çıkmışonun referans aralığı 35...55 arası o düşük
evet aynı bizim kuzucuklar benim ayaklarımda şişme yok. ben yumurta yiyemiyorum özeliklede haşlanmış anca menemen balık haftada bir tavukta 2 gün yiyiyorum
inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz hamileliğimizi sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
yarem dr na balık yiyemediğini söyle sanırım omega-3 veriyorlar bende yarın soracağım çünkü yaz sıcağında balık yenilmiyo malesef
bakalım kim önce doğuracak her sabah yumurta yiyorum günde iki bardak süt içiyorum tavukta bir gün iki günde birde et hurma almışım günde 5 tane hurma demek işe yaramıyor vitamin kullanıyon mu
canım söyleyecemde öffffffffffff ilaç yutamıyom ya bana elevit vermişti içemiyorum eminim diyecek vitamini kullan diye offffffffffffffffffffffffffffffffff ya bebişim benim yüzümden vitaminsiz kalacak
maşallah kuzucuğumuzaa cnm kaç haftalık oldun bakiim ?hayırlı sabahlar kıslar nasılsınız bende iyiyim bebişimde iyi teyzeleri zemuszemus
amin canım aynen katılıyorm dediklerine kısmetiyle geliyo minik meleklerimiz rabbim hayırlı kapılar açar inşallah.bizim özel sağlık sigortamız var yoksa gerçekten zor yok tahlil yok muayene derken kısmetiyle gelirmiş annesi inşallah babanızında işleri düzelir yakında kendinize iyi bakın
günaydın destna işe gelirken sağ kasığıma bi ağrı girdi oturunca bişey yok ama yürürken çok canımı yakıyor geldiğimden beri yerimden kalkmıyorum sende kendini yorma
kızlar bu gün dok gidecem dün canım sıkıldı sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım enfeksiyon var dedi bu günd kendi dok göstereyim dedim bu arada 3 lü test te yapılacak aranızda dok gidecek olan var mı
kartanesi trabzonda cerin de düşer bu gün yarınkartanesi cerinden haberi olan var mı uzun süredir yoklar
hayırlı cumalar canım naber ?yerimsenibenherkese hayirli cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?