aaaaaaaaaaa kim ne almıs hemen bakemmmmmmmmmmmmmm
herkez aldı bişilerr ama kimsecikler eklemedi mecburi ekleyecekler artık büyük parçalar daha yoktur ama yardımcı olalım birbirimize takılıp kalıyorum napim:kedi:
iki tulumda ben almıştım bi ara bende koyam bari resimleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyyy oyyyyyyyy tulummuu yerim ben o tulumları opuyorumnanaktan çok eksik var canım çokk bu ay bitimine alımlar hızlanır sanırım alkisalkisalkis
diyorum işte dayak yemek istiyorlarkıs okuyup okuyup kacıo bu karılar bi cevap yazmıolar bende mal gibi kendi kendime konusuom işte :))
hımmmmm maaannne bende birazdan çıkacam yine arkadaşıma gidecem yazık kadının yardım edecek kimsesi yok anasının kıskardeşi öldü doğumuna gelemedi gidemde yemek yapacaz ona azcık yardım ederim ev işlerine sevaptırHoşgeldin krispicim öğle yemeği saatleri uzamış artık bizim kızlara ondan geç geliyorlar :roflol:
oyyy oyyyyyyyy tulummuu yerim ben o tulumları opuyorumnanaktan çok eksik var canım çokk bu ay bitimine alımlar hızlanır sanırım alkisalkisalkis
kıs valla kısmetleriyle geliolar kim arasa sunu ben aldım alma bunu ben aldım alma dolar bende ne alacağımı sasrıdımopuyorumnanaktan
Hoşgeldin krispicim öğle yemeği saatleri uzamış artık bizim kızlara ondan geç geliyorlar :roflol:
diyorum işte dayak yemek istiyorlar
nerde bu dakdilo memuru içine düşecek dakdilonun
hımmmmm maaannne bende birazdan çıkacam yine arkadaşıma gidecem yazık kadının yardım edecek kimsesi yok anasının kıskardeşi öldü doğumuna gelemedi gidemde yemek yapacaz ona azcık yardım ederim ev işlerine sevaptır
ooohhhh benim herşeyim var kızımın küçüklük eşyaları yeter ona ama ben dayanamam yine alırım biraz
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahkıslar ben geldim bugün ayrıntılıya girdim bebişim gayet sağlıklıymış.birde artık cinsiyeti kesin belli oldu bir oğluşum daha oluyor artık tescillendi erkek olduğu bende ufaktan başlarım artık alışverişlere.birazda abisinin eşyalarıyla idare eder ne yapalım
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kıslar ben geldim bugün ayrıntılıya girdim bebişim gayet sağlıklıymış.birde artık cinsiyeti kesin belli oldu bir oğluşum daha oluyor artık tescillendi erkek olduğu bende ufaktan başlarım artık alışverişlere.birazda abisinin eşyalarıyla idare eder ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?