2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar nerde bu millet yaaa
kasım anaları ortadan kayboldu nehiri görüyom sadece
giğer göbekliler nerde kaçaklar çıkın ortaya bakem hadi yoksam yersiniz dayağı haaaaaaaaaaaaaaklava:

kıs okuyup okuyup kacıo bu karılar bi cevap yazmıolar bende mal gibi kendi kendime konusuom işte :))

herkez aldı bişilerr ama kimsecikler eklemedi mecburi ekleyecekler artık büyük parçalar daha yoktur ama yardımcı olalım birbirimize takılıp kalıyorum napim:kedi:

iki tulumda ben almıştım bi ara bende koyam bari resimleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyyy oyyyyyyyy tulummuu yerim ben o tulumları opuyorumnanaktan çok eksik var canım çokk bu ay bitimine alımlar hızlanır sanırım alkisalkisalkis

kıs valla kısmetleriyle geliolar kim arasa sunu ben aldım alma bunu ben aldım alma dolar bende ne alacağımı sasrıdımopuyorumnanaktan

kıs okuyup okuyup kacıo bu karılar bi cevap yazmıolar bende mal gibi kendi kendime konusuom işte :))
diyorum işte dayak yemek istiyorlar
nerde bu dakdilo memuru içine düşecek dakdilonun
Hoşgeldin krispicim öğle yemeği saatleri uzamış artık bizim kızlara ondan geç geliyorlar :roflol:
hımmmmm maaannne bende birazdan çıkacam yine arkadaşıma gidecem yazık kadının yardım edecek kimsesi yok anasının kıskardeşi öldü doğumuna gelemedi gidemde yemek yapacaz ona azcık yardım ederim ev işlerine sevaptır
oyyy oyyyyyyyy tulummuu yerim ben o tulumları opuyorumnanaktan çok eksik var canım çokk bu ay bitimine alımlar hızlanır sanırım alkisalkisalkis

ooohhhh benim herşeyim var kızımın küçüklük eşyaları yeter ona ama ben dayanamam yine alırım biraz

kıs valla kısmetleriyle geliolar kim arasa sunu ben aldım alma bunu ben aldım alma dolar bende ne alacağımı sasrıdımopuyorumnanaktan

bak bu cok dogru. ben oglumun dogumunda da Londra'daydim. dogumdan sonra dogru durust birsey almadim desem yeridir. sagolsun ziyarete gelen tum es dost ikiser ikiser getirmisti. hepte soylediler, birsey bakmaya girmistim ama bunuda gorunce dayanamayip aldim diye. cok guzel, cok kaliteli seyler gelmisti. opuyorumnanaktan

Hoşgeldin krispicim öğle yemeği saatleri uzamış artık bizim kızlara ondan geç geliyorlar :roflol:

kaydirigubbakcemile3 valla aynen öyle nazlım benim yemek saatlerim uzadı yavaş yavaş sindire sindire yiyoruz artı üstüne birde şöle dışarda iki tur atıp öle geliyoz yürüyüş manasında yani kaydirigubbakcemile3 nappim anacım bütün gün bu masa başında otur otur popom acıyo en azından acık yürüyüş iyidir diyom işte
:CüvCüv:

kıslar ben geldim bugün ayrıntılıya girdim bebişim gayet sağlıklıymış.birde artık cinsiyeti kesin belli oldu bir oğluşum daha oluyor artık tescillendi erkek olduğu bende ufaktan başlarım artık alışverişlere.birazda abisinin eşyalarıyla idare eder ne yapalım

oğlanı pembe pembe mi gezdirecen kıssssskaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım hadi gözün aydın olsun
bu arada iki erkek annesi olacaksın hadi bakalım sen şimdiden başlarsın kaynanalık yapmaya kaydirigubbakcemile3

ay kıslar bende bir iştah açıklığı başladı anlatamam ye ye doymuyorum aklımda sürekli yemek var tatlı tuzlu herşeyi yiyorum abur cubur seviyorum sandvich gibi canım hamburger falan istio evde yapıyorum artık doğal olsun die marullu domatesli cokacimcoook cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…