hee valla ben öle herkesin kısını almam oğullarıma hıııhhh:dilcikar:canım hadi gözün aydın olsun
bu arada iki erkek annesi olacaksın hadi bakalım sen şimdiden başlarsın kaynanalık yapmaya kaydirigubbakcemile3
nerde bu millet nerde bu devlet herkes nerde kimsecikler yok güzelik uykusunamı yattılar CADIARZU
ay kıslar bende bir iştah açıklığı başladı anlatamam ye ye doymuyorum aklımda sürekli yemek var tatlı tuzlu herşeyi yiyorum abur cubur seviyorum sandvich gibi canım hamburger falan istio evde yapıyorum artık doğal olsun die marullu domatesli cokacimcoook cokacimcoook
hee valla ben öle herkesin kısını almam oğullarıma hıııhhh:dilcikar:
bende kızımı herkese vermem kaydirigubbakcemile3 çok kıymetlidir annesini pamuk şekeri
ooooooo ben o işi çoktan yaptım şimcik yemek yiyorumcokacimcoook
ohhh afiyet olsun yarasınnnnn bal şeker olsun bebişede sanada yarasınn kaydirigubbakcemile5
sağol canım hepimizin bebekleri inş....itekçim hayırlı olsun canım...
sağlıkla doğsun inşallah..
kıslar bende gezmeye gitcem öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
kıslar ben geldim bugün ayrıntılıya girdim bebişim gayet sağlıklıymış.birde artık cinsiyeti kesin belli oldu bir oğluşum daha oluyor artık tescillendi erkek olduğu bende ufaktan başlarım artık alışverişlere.birazda abisinin eşyalarıyla idare eder ne yapalım
oğlanı pembe pembe mi gezdirecen kıssssskaydirigubbakcemile3
Aşımızı olduk geldik :ecrin_bebek:
İtekim gözün aydın birtanemm sağlıkla gelsin yakışıklımız :kedipuyorumnanaktan
Aşımızı olduk geldik :ecrin_bebek:
İtekim gözün aydın birtanemm sağlıkla gelsin yakışıklımız :kedipuyorumnanaktan
ates, agri falan yapmaz insallah asin. bende bugun doktora sorayimda, pazartesi olurum herhalde.
İnşallah olmaz bişicik Elifim yaa biryandan size diğer konularımızda laf yetiştiriyorum ondan geç yazıyorum burayada ne tatlı olmuşsun yaa anaesi kırmızılııı kızı kırmızılı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım kolun yarına kadar birazcık ağrıyabilir
gece üzerine yatmamaya çalış..
bugün kimsecikler yok neden acaba yaaa
ben de gidip bi çorbayla salata yapayım
bu sıcakta da bişey yenmiyor yaaa neyse...
Doğada hatırlayamadım birtanem yaa ağrı oldumu olmadımı bilemedim krispinin dediği aklıma geldi oradada buz koyabilirsin dedi şuan için birşey yok ama bakalım inşallahta olmaz:Saruboceq:
ilkinde bende hatirlamiyorum. ne kadar cahilmisiz, resmen tesaduf hamile kalip dogurmusuz valla.
bende yavastan hazirlansam iyi olucak. yoksa gec kalicam doktora.
ya bugün niye kimsecikler yok yaw:umursamaz:
heeeheee ben hiç birşeyi unutmadan yeniden anne oldum.neyse bundan sonra unutabilirim artıkkaydirigubbakcemile3zemuszemus
ilkinde bende hatirlamiyorum. ne kadar cahilmisiz, resmen tesaduf hamile kalip dogurmusuz valla.
bende yavastan hazirlansam iyi olucak. yoksa gec kalicam doktora.
anacim senin unutmaya vaktin olmamiski. adam ustune ceketini atsa.... tobe tobe.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?