2009 Kasm Anneleri

canım hadi gözün aydın olsun
bu arada iki erkek annesi olacaksın hadi bakalım sen şimdiden başlarsın kaynanalık yapmaya kaydirigubbakcemile3
hee valla ben öle herkesin kısını almam oğullarıma hıııhhh:dilcikar:
nerde bu millet nerde bu devlet herkes nerde kimsecikler yok güzelik uykusunamı yattılar CADIARZU

ooooooo ben o işi çoktan yaptım şimcik yemek yiyorumcokacimcoook

sen bide bana sor güzelim geçen gün tabağıma bi yemek koydum kociş bunun hepsini sen mi yiyeceksin dedi bende yok bebişimle beraber yiyeceğiz dedim:roflol:

ohhh afiyet olsun yarasınnnnn bal şeker olsun bebişede sanada yarasınn kaydirigubbakcemile5

hadi gozun aydin. saglicakla gelsinler insallah.

oğlanı pembe pembe mi gezdirecen kıssssskaydirigubbakcemile3

nolucak kiz, bende cok giydirdim benim oglana al, pembe, mor. ablam kizindan kalanlari vermisti bana, bende evin icinde hic ayirt etmeden giydirdim valla. tabi ki disari cikarken giydirmedik.sırnaşık şey

Aşımızı olduk geldik :ecrin_bebek:

ıtekim gözün aydın birtanemm sağlıkla gelsin yakışıklımız :kedipuyorumnanaktan

Aşımızı olduk geldik :ecrin_bebek:

İtekim gözün aydın birtanemm sağlıkla gelsin yakışıklımız :kedipuyorumnanaktan

canım kolun yarına kadar birazcık ağrıyabilir
gece üzerine yatmamaya çalış..
bugün kimsecikler yok neden acaba yaaa
ben de gidip bi çorbayla salata yapayım
bu sıcakta da bişey yenmiyor yaaa neyse...

ates, agri falan yapmaz insallah asin. bende bugun doktora sorayimda, pazartesi olurum herhalde.

Doğada hatırlayamadım birtanem yaa ağrı oldumu olmadımı bilemedim krispinin dediği aklıma geldi oradada buz koyabilirsin dedi şuan için birşey yok ama bakalım inşallahta olmaz:Saruboceq:

canım kolun yarına kadar birazcık ağrıyabilir
gece üzerine yatmamaya çalış..
bugün kimsecikler yok neden acaba yaaa
ben de gidip bi çorbayla salata yapayım
bu sıcakta da bişey yenmiyor yaaa neyse...
İnşallah olmaz bişicik Elifim yaa biryandan size diğer konularımızda laf yetiştiriyorum ondan geç yazıyorum burayada ne tatlı olmuşsun yaa anaesi kırmızılııı kızı kırmızılı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allahım korusun siziii

Doğada hatırlayamadım birtanem yaa ağrı oldumu olmadımı bilemedim krispinin dediği aklıma geldi oradada buz koyabilirsin dedi şuan için birşey yok ama bakalım inşallahta olmaz:Saruboceq:

ilkinde bende hatirlamiyorum. ne kadar cahilmisiz, resmen tesaduf hamile kalip dogurmusuz valla.

bende yavastan hazirlansam iyi olucak. yoksa gec kalicam doktora.

ilkinde bende hatirlamiyorum. ne kadar cahilmisiz, resmen tesaduf hamile kalip dogurmusuz valla.

heeeheee ben hiç birşeyi unutmadan yeniden anne oldum.neyse bundan sonra unutabilirim artıkkaydirigubbakcemile3zemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBebişini göreceksinn güzel güzel git güzel güzel gel canım benim:1hug:
ıyilik haberlerini bekliyoruz

kızlarrr havalar çok fena yaaaa bizim şansımıza mı bilmiyorum
yada hamileyiz diyemi daha da sıcak geliyor bize bilmiyorum ama
bu yaz zor geçecek gibi geliyor
yemin ederim canım akşam olmadan hiç dışarı çıkmak istemiyor
tekrar tekrar söylüyorum allahım çalışan anne adaylarının yardımcısı olsun
allah hepimize kolaylıklar versin
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…