2009 Kasm Anneleri

slm kızlaar,ancak gelebildim ben bugün yaa aşı oldum bende nazlıcım gibi biraz ağrıyo kolum inşallah daha çok ağrımaz :sinifsinif:
ıtekk hayırlı olsun cnm bir oğluş daha geliyo,sen kız ara artık burdan,
cerincim inşallah iyi çıkar sonuçlarında
Wanna seninde cnmcım
Nazlımın topiğine şimdi bakıcam kısmetse

itek gözün aydın 2. oğluş geliomuuş anammm senin de işin pek zor düşünsene yaşları da yakın nan ayıramzsın da sen onları

itekkk tebrik ederim 2 ogluşun geliyormuş kaynana olacan çiften hee.. havalar cidden çok sıcak bunaltıyor...bende kavruldum birde klima var oturdugum koltuk ateş sanki...ee nasılsınız bakalım..nazlıcıgımın topigine baktım ama resimleri buradan göremedigim için yorum yapamadım..evden girersem bakarım...benim kuzucugumunda eşyaları var ama hepsini oraya nasıl ekleyecem bilmem becerebilecegimide sanmıyorum ama albüm yapayım diyorum bakalım..

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

anam bende sevincimi paylaşacak kimse yok diye üsüldüm yaaasenağlama
uyuyan güzelim prenses olmuşhihoyyythihoyyythihoyyyt
benimde kızım olcek hihoyyythihoyyythihoyyyt

Yaa Nazlının topic diil orasıı Kasım annelerinin cicileri konusu ben sadece açtım konuyu:)Bekliyoruz mavişim Muredam cicişlerinizi ekleyin..Mavişim ben yardımcı olabilirim ya msnden yollayacaksın fotoğrafları düzenleyip ekleyeceğiz yada sana detaylı vaktin olduğunda anlatıcam bu işi..

Zeytincimm hoşgeldin canım sende a.s. a.s. a.s. a.s.

anam bende sevincimi paylaşacak kimse yok diye üsüldüm yaaasenağlama
uyuyan güzelim prenses olmuşhihoyyythihoyyythihoyyyt
benimde kızım olcek hihoyyythihoyyythihoyyyt

:lepi::lepi: Gözün aydınnnnn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım a.s. Ayy ayyyyyyyyyy çok hoş oldu yaaaaa:hooray::dance:

saol canım yaa
o kadar şaşkınım ki
biz hep erekeğe adepte ettik kendimizi
gerçekten süpriz oldu
şu şeyma gacısının ağzından ilk kez güsel şeyler duydum

Allahım bozmasın zeytinim bu mutluluğunuzuuu Allah korusun evde ben bile gülüyorum yaa bu duruma çok hoş oldu çok hoşşş Allahım herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq: kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

walla kız anası gibi bağırdın hee bilmem artık :lepi: alırım kızını ona göre

aman allahım düne kadar karakızın kızını alacaktım
şimdi ne yapcağımı bilemedim valla
hala inanmıyom 1 ay sonra tekrar kıs desin öle bişey alcam kızımada
aldığım erkek kıyafetleri de kardeşime nasipmiş

walla kız anası gibi bağırdın hee bilmem artık :lepi: alırım kızını ona göre

anacım seninde sulanmadığın kız kalmadı yaav :roflol: dur bi doğsunlarda güselliklerine göre seceriz bak bana hiç ses ediyommu :roflol: hele bi görelim kızları sonra bakarız :roflol:

inşallah canım benim ya
karakız msn de açıkmı gelince haber et demişti de sen olaşabilyorsan gelsin topice hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…