hee bızdede vardı ama bız dogumdan sonra yapılacak canım nettende arastır en normalı böle gebe ıken yapılan cok ıyı sonuç vermiyorbirazdan çıkıp hastaneye gidicem bizde kan uyuşmazlığı olduğu için yaptırmam gereken bi test varmış onu yaptırıp sonucunu alıcam sorada kendi doktoruma gidicem 3lü testi ve bu testin sonucunu göturucem şu testte iyi çıksaydı hayırlısıylan hof eğer testte bi problem çıkarsa her hafta bi alete girip kontrol altına alıncakmışım bi bu eksikti anacım ya dua edin de bişi olmasın bacılar....
kız canlizzzzzzzzzzz sizde de vardı kan uyuşmazlığı testini yaptırdın mı bacım ?
ay kıslar bende bir iştah açıklığı başladı anlatamam ye ye doymuyorum aklımda sürekli yemek var tatlı tuzlu herşeyi yiyorum abur cubur seviyorum sandvich gibi canım hamburger falan istio evde yapıyorum artık doğal olsun die marullu domatesli cokacimcoook cokacimcoook
ya bugün niye kimsecikler yok yaw:umursamaz:
saol canım yaa
o kadar şaşkınım ki
biz hep erekeğe adepte ettik kendimizi
gerçekten süpriz oldu
şu şeyma gacısının ağzından ilk kez güsel şeyler duydum
slm kızlaar,ancak gelebildim ben bugün yaa aşı oldum bende nazlıcım gibi biraz ağrıyo kolum inşallah daha çok ağrımaz :sinifsinif:
ıtekk hayırlı olsun cnm bir oğluş daha geliyo,sen kız ara artık burdan,
cerincim inşallah iyi çıkar sonuçlarında
Wanna seninde cnmcım
Nazlımın topiğine şimdi bakıcam kısmetse
ayyy walla çete olacak bunlar 3-1 yenildim napam:gitme:itek gözün aydın 2. oğluş geliomuuş anammm senin de işin pek zor düşünsene yaşları da yakın nan ayıramzsın da sen onları
sağol tatlım aman dikkat et güzelim klima çarpmasın haaa,bende hemen baş ağrısı yapıyor klimalı ortamlaritekkk tebrik ederim 2 ogluşun geliyormuş kaynana olacan çiften hee.. havalar cidden çok sıcak bunaltıyor...bende kavruldum birde klima var oturdugum koltuk ateş sanki...ee nasılsınız bakalım..nazlıcıgımın topigine baktım ama resimleri buradan göremedigim için yorum yapamadım..evden girersem bakarım...benim kuzucugumunda eşyaları var ama hepsini oraya nasıl ekleyecem bilmem becerebilecegimide sanmıyorum ama albüm yapayım diyorum bakalım..
ben neden bu kadar bağırdığını anladım oğlumuza alalım diye demiiiii:dilcikar:hadi gözün aydın güzelimanam bende sevincimi paylaşacak kimse yok diye üsüldüm yaaasenağlama
uyuyan güzelim prenses olmuşhihoyyythihoyyythihoyyyt
benimde kızım olcek hihoyyythihoyyythihoyyyt
anacım seninde sulanmadığın kız kalmadı yaav :roflol: dur bi doğsunlarda güselliklerine göre seceriz bak bana hiç ses ediyommu :roflol: hele bi görelim kızları sonra bakarız :roflol:
karakız iş yoğunluğundan örgüye de mi başlayacak aman allahım
daha neler duyacam
baksana evlat neler yaptırıyo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Öldürecek beniii yapacak ama valla bak hemi örecek hemi ekleyecek buraya pembiş pembiş opuyorumnanaktan
canlızım ya bize pipi bile gösterdiydi dr
hala da inanmış değilim ama şeyma gacısı yüzde yüz kıs dedi
ama 1 ay daha sabredecem
nerdeyse doğurcam hala cinsiyete emin olamadım yawwww
slm kızlar ay çok güzel peygamber efendimizin zamanında bir arab kabilesinin bir adı demi
o zaman bendende bir cimcime çıkabilürrrrrrr :lepi: ya benımle beraber hamıle olan 2 kısı daha var esımın akrabasından 2 sınıde bıldım bırıne bence senın erkek dedım dıgerırnede senınle benım kız dedım bugun ögrendım kız dedıgımde tutuyor bugun ögrenmıs öbürüde erkek tutmusdu benımkıne doktor erkek dedı am aban ahala kız gıbı gelıyo ya bebegım küsme ban ama napım ben pipiş mipiş görmedım ayrıntılıyı beklıyom ıste bende net bellı olsun dıye kızsada erkek sede bellı olsa artık lülülülülülü
kızlar dok geldim her şey çok güzel dedi 3 lü verdimdok sordum ayrıntılı ultrasyonu gerek yok dedi benim ultrasyon en iyisi dedi
hadi bakalım bizde beğenirsek örneği çalarız iştehihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Öldürecek beniii yapacak ama valla bak hemi örecek hemi ekleyecek buraya pembiş pembiş opuyorumnanaktan
eveet taze taze göbüşümü çektim koycem az sonraa :roflol:
kıslar ensar ismi nasıl oğluşuma koymayı düşünüyoruzCADIARZU
o zaman bendende bir cimcime çıkabilürrrrrrr :lepi: ya benımle beraber hamıle olan 2 kısı daha var esımın akrabasından 2 sınıde bıldım bırıne bence senın erkek dedım dıgerırnede senınle benım kız dedım bugun ögrendım kız dedıgımde tutuyor bugun ögrenmıs öbürüde erkek tutmusdu benımkıne doktor erkek dedı am aban ahala kız gıbı gelıyo ya bebegım küsme ban ama napım ben pipiş mipiş görmedım ayrıntılıyı beklıyom ıste bende net bellı olsun dıye kızsada erkek sede bellı olsa artık lülülülülülü
kızlar dok geldim her şey çok güzel dedi 3 lü verdimdok sordum ayrıntılı ultrasyonu gerek yok dedi benim ultrasyon en iyisi dedi
ya bende anneme battaniye ördürmeyi düşünüyorum oğluşumun 2 tane örgü var ama yazık çocuk hep abisinin eskileriyle büyümesin kaydirigubbakcemile3
yavrum kendini boşa kandırma bak ben rüyalarımda bile kıs görüyordum,herkes kıs olacak diyordu ama havamı aldım 4,5 ay.çıka çıka pipi çıktı sende kendini alıştır bu fikrekaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?