2009 Kasm Anneleri

hee bızdede vardı ama bız dogumdan sonra yapılacak canım nettende arastır en normalı böle gebe ıken yapılan cok ıyı sonuç vermiyor

kız yavaşla anam netcen öleee :1no2: lmaz:

ya bugün niye kimsecikler yok yaw:umursamaz:

itekcım senınde prensınhayırlı olsun sırnaşık şey

saol canım yaa
o kadar şaşkınım ki
biz hep erekeğe adepte ettik kendimizi
gerçekten süpriz oldu
şu şeyma gacısının ağzından ilk kez güsel şeyler duydum

zeytınım sana önce erkek demısler di demı hayırlı olsun cimcimen canım :lepi:

Yok cnm karakızz çıkmış msnden bu saatlerde eve yol alıyor:))Daha şiş alacak yün alacak çok işi var çok opuyorumnanaktan

canlızım ya bize pipi bile gösterdiydi dr
hala da inanmış değilim ama şeyma gacısı yüzde yüz kıs dedi
ama 1 ay daha sabredecem
nerdeyse doğurcam hala cinsiyete emin olamadım yawwww

geçmiş olsun güzelim hee yaa 2.geliyor walla herkes oğlan ister bende kıs diye tutturduydum
itek gözün aydın 2. oğluş geliomuuş anammm senin de işin pek zor düşünsene yaşları da yakın nan ayıramzsın da sen onları
ayyy walla çete olacak bunlar 3-1 yenildim napam:gitme:
sağol tatlım aman dikkat et güzelim klima çarpmasın haaa,bende hemen baş ağrısı yapıyor klimalı ortamlar
anam bende sevincimi paylaşacak kimse yok diye üsüldüm yaaasenağlama
uyuyan güzelim prenses olmuşhihoyyythihoyyythihoyyyt
benimde kızım olcek hihoyyythihoyyythihoyyyt
ben neden bu kadar bağırdığını anladım oğlumuza alalım diye demiiiii:dilcikar:hadi gözün aydın güzelim
anacım seninde sulanmadığın kız kalmadı yaav :roflol: dur bi doğsunlarda güselliklerine göre seceriz bak bana hiç ses ediyommu :roflol: hele bi görelim kızları sonra bakarız :roflol:

eeee erkek anası olmak kolay değil şimdiden bağlayacak oğlunun başını :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Öldürecek beniii yapacak ama valla bak hemi örecek hemi ekleyecek buraya pembiş pembiş opuyorumnanaktan

ya bende anneme battaniye ördürmeyi düşünüyorum oğluşumun 2 tane örgü var ama yazık çocuk hep abisinin eskileriyle büyümesin kaydirigubbakcemile3

canlızım ya bize pipi bile gösterdiydi dr
hala da inanmış değilim ama şeyma gacısı yüzde yüz kıs dedi
ama 1 ay daha sabredecem
nerdeyse doğurcam hala cinsiyete emin olamadım yawwww

o zaman bendende bir cimcime çıkabilürrrrrrr :lepi: ya benımle beraber hamıle olan 2 kısı daha var esımın akrabasından 2 sınıde bıldım bırıne bence senın erkek dedım dıgerırnede senınle benım kız dedım bugun ögrendım kız dedıgımde tutuyor bugun ögrenmıs öbürüde erkek tutmusdu benımkıne doktor erkek dedı am aban ahala kız gıbı gelıyo ya bebegım küsme ban ama napım ben pipiş mipiş görmedım ayrıntılıyı beklıyom ıste bende net bellı olsun dıye kızsada erkek sede bellı olsa artık lülülülülülü

kızlar dok geldim her şey çok güzel dedi 3 lü verdimdok sordum ayrıntılı ultrasyonu gerek yok dedi benim ultrasyon en iyisi dedi

yavrum kendini boşa kandırma bak ben rüyalarımda bile kıs görüyordum,herkes kıs olacak diyordu ama havamı aldım 4,5 ay.çıka çıka pipi çıktı sende kendini alıştır bu fikrekaydirigubbakcemile3:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Öldürecek beniii yapacak ama valla bak hemi örecek hemi ekleyecek buraya pembiş pembiş opuyorumnanaktan
hadi bakalım bizde beğenirsek örneği çalarız iştehihoyyyt

eveet taze taze göbüşümü çektim koycem az sonraa :roflol:

hadi bekliyoz canım

kıslar ensar ismi nasıl oğluşuma koymayı düşünüyoruzCADIARZU

ensar süper bence.görümcen de bana ensar koy demişti

canım inşallah seninde gönlüne göre veriri
bana pipi bile gösterdiler ama kıs çıktıkaydirigubbakcemile3
sen ne zaman ayrıntılıya girecen

ya bende anneme battaniye ördürmeyi düşünüyorum oğluşumun 2 tane örgü var ama yazık çocuk hep abisinin eskileriyle büyümesin kaydirigubbakcemile3

Battaniyelerimizde örülüyor elbette yeni yeni büyüsün canım yaa herkez nasibiyle geliyor dünyaya zaten olur gelenlerin getirdikleri vs bir sürü yeni yeni cicileri olur yakışıklının..

:dilcikar: :dilcikar: gıcıkkkk
kızımm alıştırıom beee hatta ısmıne bılem alıştım arif kemal koycam oglusuma :teytey: bu ne böle yenı ısım duruken dımeyın benım ıcın önemlı yaww arif kayınpederın adı ben ıstedım koymayı haberı yok daha vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…