2009 Kasm Anneleri

Battaniyelerimizde örülüyor elbette yeni yeni büyüsün canım yaa herkez nasibiyle geliyor dünyaya zaten olur gelenlerin getirdikleri vs bir sürü yeni yeni cicileri olur yakışıklının..

walla öle ablam yaa daha oğluma hiç giydirmediğim kıyafetleri var demekki bu bebişime nasipmişhihoyyyt

canım sen bebegını net görebılıyormusun cınsıyetını felan gördun mu sen

kız dok çok emin konuştu çok şükür dok memnunum geçen gün sağlık ocağında kan tahlili almıştılar bana enfeksiyon var demişti sağlık ocağının dok bu gün dok hiç bir şey yok dedi sende içim ferahladı bebişim çok hareketliydi ya. kartanesiden ve cerinden haberiniz var mı merak ettim onları

Battaniyelerimizde örülüyor elbette yeni yeni büyüsün canım yaa herkez nasibiyle geliyor dünyaya zaten olur gelenlerin getirdikleri vs bir sürü yeni yeni cicileri olur yakışıklının..

Bak bak sennnnnnnnnnn,demek meleğimize battaniyeler örülüyor.
Hele bak teyzesi neler yapacak meleğine sen onları göropuyorumnanaktan
Sağ salim sağlıcakla gelsinde Rabbimden başka bir şey istemiyorum zaten..
bu arada hopppp attım kendimi böyle ama dayanamadım işte:kedi:
Allah bu sıcaklarda sizlere çok büyük sabırlar güç versin,inanın hem sıcaklar hemde içinizdeki melekleri taşımak zor olucak ama olsun değer beeee:lepi:
Bu arada topikte kızlarmı çoğunlukta,erkeklermi?
Hiç baktınızmı aceba:kedi:

ben 22 haftalıkken gıdecegım 18 haftalıgım sımdı opuyorumnanaktan

canlizcim ayrıntılıda kesin olarak öğrenirsin cnm,kız ilk bebiş erkek olsun,2.kız olsun abisi göz kulak olsun kıza :roflol:

:roflol::roflol::roflol: İşte profesyonel örgücü teyzemizzzz örgü lafını duydun atladın dimiii :roflol::roflol:Amin gülüm aminn sıcağı hepimiz anlıyoruz daha temmuz ağustos var Allah hepimizin yardımcısı olsun sizlerinde tabiki.. yerimseniben

Şuan için hala erkekler önde gidiyor canım bizim buradada var kasım anneleri çoğunun erkek hayırlısı ile gelsin yavrularda :ecrin_bebek::1hug:

Canımsınn tatlı teyzeee valla ben örmeye başlamadım sadece halası örmüş kaydirigubbakcemile3 bende yapacağım dönen etek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canlizcim ayrıntılıda kesin olarak öğrenirsin cnm,kız ilk bebiş erkek olsun,2.kız olsun abisi göz kulak olsun kıza :roflol:

evet canım fark etmıyor aslın da ıcıne insanın annelık duygusu girince ben takılıyom öle oglanada cok alıstım am atam ınanamadım ayrıntılıyada gırım öle ınanırım zemuszemus

koydum göbiş topiğine göbişimi :roflol: yaav bakın bakalım

gördüm gııı
bence baya büyük maşallah canım
benimki sankim geriledi kıssskaydirigubbakcemile3

ama benim göğüsler bu hafta sankim kocaman oldular
bikini aldım normalde 36 giyodum 38 aldım
ama sankim yandan kahverengiliği gözüküyo gibi
şu kahverengilik kısmını boyatsammı yawkaydirigubbakcemile3
pazartesi tatile gidecem bikine daha bakamam ne etcez bu koca memişlerle
40 beden de alamam herhalde

bende deneme yaptım olmus mu acaba :lepi:

Eklentiler

• $4941_116886605549_741705549_2855785_4764941_n.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 20
:roflol::roflol::roflol::roflol: Sen varyaaa ömürlüksün ömürlük :roflol::roflol::roflol:
öleyimdir cicimm:jeyyar:
kıyafet dediğin neki alırız kız hep birlikte ben gelin kızıma alır yollarım sen üsülme :jeyyar: kaynanalığa laışmaya çalışıyom nasılımmm
anacım seninde sulanmadığın kız kalmadı yaav :roflol: dur bi doğsunlarda güselliklerine göre seceriz bak bana hiç ses ediyommu :roflol: hele bi görelim kızları sonra bakarız :roflol:
kız ben yolunu yapam da hangisi nasipse ne edem 20 yıl sora kapı kapı gezemmi ?
ne varmış nan pipişte kurbaan olun oğluşlara :1closedeyes:
tabiiki oğluşlar önde gidiyoooo lülülülülülü

evet canım fark etmıyor aslın da ıcıne insanın annelık duygusu girince ben takılıyom öle oglanada cok alıstım am atam ınanamadım ayrıntılıyada gırım öle ınanırım zemuszemus

öle cnm bende hamile kalmadan önce hep kız isterdim ama hiiç farketmiyormuş allah aratmasın kimseye kız-oğlan farketmez.bende daha pipişini görmedim oğluşumun ama dr.%90 dedi yaavv :roflol:

Canlizzzzzzzzzzzzzzz Allahım seni yerim ben şu yüzün tatlığına bakkk sanki belli olmuyo birde tshırtte ilan etmiş anne oluyorum dieee yerim sizi yerim maşallahhh

çok açıktım midem kavruluyor eşimi gönderdim biber fırında közletmeye uf ya dayanamıyorum benim gibi dayanamıyan oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…