Battaniyelerimizde örülüyor elbette yeni yeni büyüsün canım yaa herkez nasibiyle geliyor dünyaya zaten olur gelenlerin getirdikleri vs bir sürü yeni yeni cicileri olur yakışıklının..
canım sen bebegını net görebılıyormusun cınsıyetını felan gördun mu sen
Battaniyelerimizde örülüyor elbette yeni yeni büyüsün canım yaa herkez nasibiyle geliyor dünyaya zaten olur gelenlerin getirdikleri vs bir sürü yeni yeni cicileri olur yakışıklının..
hadi bakalım bizde beğenirsek örneği çalarız iştehihoyyyt
hadi bekliyoz canım
ensar süper bence.görümcen de bana ensar koy demişti
canım inşallah seninde gönlüne göre veriri
bana pipi bile gösterdiler ama kıs çıktıkaydirigubbakcemile3
sen ne zaman ayrıntılıya girecen
Bak bak sennnnnnnnnnn,demek meleğimize battaniyeler örülüyor.
Hele bak teyzesi neler yapacak meleğine sen onları göropuyorumnanaktan
Sağ salim sağlıcakla gelsinde Rabbimden başka bir şey istemiyorum zaten..
bu arada hopppp attım kendimi böyle ama dayanamadım işte:kedi:
Allah bu sıcaklarda sizlere çok büyük sabırlar güç versin,inanın hem sıcaklar hemde içinizdeki melekleri taşımak zor olucak ama olsun değer beeee:lepi:
Bu arada topikte kızlarmı çoğunlukta,erkeklermi?
Hiç baktınızmı aceba:kedi:
ay ay göbişi gördüm benim ki kadar olmuş ya nasıl ekliyorsunuz ben onu öğrenemedim
canlizcim ayrıntılıda kesin olarak öğrenirsin cnm,kız ilk bebiş erkek olsun,2.kız olsun abisi göz kulak olsun kıza :roflol:
koydum göbiş topiğine göbişimi :roflol: yaav bakın bakalım
öleyimdir cicimm:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol: Sen varyaaa ömürlüksün ömürlük :roflol::roflol::roflol:
kıyafet dediğin neki alırız kız hep birlikte ben gelin kızıma alır yollarım sen üsülme :jeyyar: kaynanalığa laışmaya çalışıyom nasılımmmaman allahım düne kadar karakızın kızını alacaktım
şimdi ne yapcağımı bilemedim valla
hala inanmıyom 1 ay sonra tekrar kıs desin öle bişey alcam kızımada
aldığım erkek kıyafetleri de kardeşime nasipmiş
kız ben yolunu yapam da hangisi nasipse ne edem 20 yıl sora kapı kapı gezemmi ?anacım seninde sulanmadığın kız kalmadı yaav :roflol: dur bi doğsunlarda güselliklerine göre seceriz bak bana hiç ses ediyommu :roflol: hele bi görelim kızları sonra bakarız :roflol:
ne varmış nan pipişte kurbaan olun oğluşlara :1closedeyes:yavrum kendini boşa kandırma bak ben rüyalarımda bile kıs görüyordum,herkes kıs olacak diyordu ama havamı aldım 4,5 ay.çıka çıka pipi çıktı sende kendini alıştır bu fikrekaydirigubbakcemile3:roflol:
tabiiki oğluşlar önde gidiyoooo lülülülülülüBak bak sennnnnnnnnnn,demek meleğimize battaniyeler örülüyor.
Hele bak teyzesi neler yapacak meleğine sen onları göropuyorumnanaktan
Sağ salim sağlıcakla gelsinde Rabbimden başka bir şey istemiyorum zaten..
bu arada hopppp attım kendimi böyle ama dayanamadım işte:kedi:
Allah bu sıcaklarda sizlere çok büyük sabırlar güç versin,inanın hem sıcaklar hemde içinizdeki melekleri taşımak zor olucak ama olsun değer beeee:lepi:
Bu arada topikte kızlarmı çoğunlukta,erkeklermi?
Hiç baktınızmı aceba:kedi:
evet canım fark etmıyor aslın da ıcıne insanın annelık duygusu girince ben takılıyom öle oglanada cok alıstım am atam ınanamadım ayrıntılıyada gırım öle ınanırım zemuszemus
bende deneme yaptım olmus mu acaba :lepi:
hoşbulduk canım a.s.özlemcim hoşgeldin cnm sende a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?