bende deneme yaptım olmus mu acaba :lepi:
gördüm gııı
bence baya büyük maşallah canım
benimki sankim geriledi kıssskaydirigubbakcemile3
ama benim göğüsler bu hafta sankim kocaman oldular
bikini aldım normalde 36 giyodum 38 aldım
ama sankim yandan kahverengiliği gözüküyo gibi
şu kahverengilik kısmını boyatsammı yawkaydirigubbakcemile3
pazartesi tatile gidecem bikine daha bakamam ne etcez bu koca memişlerle
40 beden de alamam herhalde
Canlizzzzzzzzzzzzzzz Allahım seni yerim ben şu yüzün tatlığına bakkk sanki belli olmuyo birde tshırtte ilan etmiş anne oluyorum dieee yerim sizi yerim maşallahhh
anaam maşallah kııı,kocaman olmuş senin göbüştee :teytey: t-shırt te çok tatlı yaaa.
:roflol::roflol::roflol: İşte profesyonel örgücü teyzemizzzz örgü lafını duydun atladın dimiii :roflol::roflol:Amin gülüm aminn sıcağı hepimiz anlıyoruz daha temmuz ağustos var Allah hepimizin yardımcısı olsun sizlerinde tabiki.. yerimseniben
Şuan için hala erkekler önde gidiyor canım bizim buradada var kasım anneleri çoğunun erkek hayırlısı ile gelsin yavrularda :ecrin_bebek::1hug:
Canımsınn tatlı teyzeee valla ben örmeye başlamadım sadece halası örmüş kaydirigubbakcemile3 bende yapacağım dönen etek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ananm canlız gııı süpersin
ama tişörtünü kıskandım nerden aldın bakım
öslemcim hoşgeldin
yii benii yiii cokacimcoook cokacimcoook hee o tişörtümü cok begenıyom :lepi:
hee kızım ben zaten tombiştim korkuyodum cok sıserım dıye ama ıyıyım cok sısmedım laelaelaelaelae
nan demiştim ya benım 10 yıllık arkadasım var o verdı tüm hamıleleıklerını ben hıc hamıle kıyafetı almadım cok var almıcam galıba bu gıdısle bır tane dah aeklıyım hadi sen görmemısmıydın facede
bunuda arkadasdan sositososito
saol canım :lepi: ben öle şımarık seylerı severımcanliz maşallah t-shırtte çok yakışmış
anaam sen tombiştisen ben napayım,bende zaten tostoparlaktım :) ama olsun şişeyim yaa bu başkaa.
nan demiştim ya benım 10 yıllık arkadasım var o verdı tüm hamıleleıklerını ben hıc hamıle kıyafetı almadım cok var almıcam galıba bu gıdısle bır tane dah aeklıyım hadi sen görmemısmıydın facede
bunuda arkadasdan sositososito
anacım valla sen maşallah pek bi güzel hatunmuşsun zaten meslek icabı :roflol:
Çok tatlı çıkmış göbüş yaa canlizim bayıldım.
anacım valla sen maşallah pek bi güzel hatunmuşsun zaten meslek icabı :roflol:
Çok tatlı çıkmış göbüş yaa canlizim bayıldım.
nan nerem güzel yavvv çilli bir yüz bask ane görüyonuz ki :roflol: :roflol: hıc n emakyaj var ne saç :sm_cool:
nan nerem güzel yavvv çilli bir yüz bask ane görüyonuz ki :roflol: :roflol: hıc n emakyaj var ne saç :sm_cool:
zaten bizde doğla güzellik diyoz kıııı :roflol:
zaten bizde doğla güzellik diyoz kıııı :roflol:
heeee :kedi: anladımm
ıyı akşamlar opuyorumnanaktan by byyykızlar ben çıkıyorum mesaim bitti yarın izinliyim dr gidicez oğluşumuzu görmeye pazar günü çalışıyorum giren olursa beklerim kendinize ve meklerinize iyi bakın iyi akşamlar opuyorumnanaktan
kızlaaarrr ben yavaş yavaş kaçarrkennn size bir şiirle veda ediyom 1-1,5 saat sonra evden girerim öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama;
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.
Yoksa zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...
CAN YÜCEL[/QUO
güzellll buuuuu :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?