2009 Kasm Anneleri

sağol cnmm hiç gerilermi kıı allah iyiliğini delikafadulden
heee koca memiş konusu benim alanım oluyo :roflol: amaam gözükü versin şekerim nolcak yaaa :roflol:

Ben yerimi oğluşuma bırakıyorum kızlar oyun oynamak istiyor hakketti oğlum hakkettiiii karnesiyle..Şimdilik hepinizi öpüyorum 1 saat sonra nasipse bakarım yeniden..

hepinizi en tatlısından öperim mutluluklarımız daim olsun a.s. a.s. a.s.

Canlizzzzzzzzzzzzzzz Allahım seni yerim ben şu yüzün tatlığına bakkk sanki belli olmuyo birde tshırtte ilan etmiş anne oluyorum dieee yerim sizi yerim maşallahhh

yii benii yiii cokacimcoook cokacimcoook hee o tişörtümü cok begenıyom :lepi:

anaam maşallah kııı,kocaman olmuş senin göbüştee :teytey: t-shırt te çok tatlı yaaa.

hee kızım ben zaten tombiştim korkuyodum cok sıserım dıye ama ıyıyım cok sısmedım laelaelaelaelae

mirmirmirmirAy ben bu sıcaklarda örmeye cesaret edemiyorumki gülüm yaaa:jeyyar:
Hele azıcık şu sıcaklar geçsin başlayacağım allahın izniyle gülümgamyoncuiremsu
Sen benim yaptıklarımıda alır almaz bana özel konu açmassan bozuşuruz bak sonrananiknanik
Kendüme özel konu istiyorum ona göre heeeyerimseniben
Hadi bakalım elalem irkek görsün beeeee:lepi:
Tabi kızlarımızıda göreceğiz Allahın izniyle

yii benii yiii cokacimcoook cokacimcoook hee o tişörtümü cok begenıyom :lepi:

hee kızım ben zaten tombiştim korkuyodum cok sıserım dıye ama ıyıyım cok sısmedım laelaelaelaelae

anaam sen tombiştisen ben napayım,bende zaten tostoparlaktım :) ama olsun şişeyim yaa bu başkaa.

Eklentiler

• $IMG_0615.webp
    40 KB · Görüntüleme: 17

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti yarın izinliyim dr gidicez oğluşumuzu görmeye pazar günü çalışıyorum giren olursa beklerim kendinize ve meklerinize iyi bakın iyi akşamlar opuyorumnanaktan

kızlaaarrr ben yavaş yavaş kaçarrkennn size bir şiirle veda ediyom 1-1,5 saat sonra evden girerim öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama;
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.

Yoksa zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...

CAN YÜCEL

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti yarın izinliyim dr gidicez oğluşumuzu görmeye pazar günü çalışıyorum giren olursa beklerim kendinize ve meklerinize iyi bakın iyi akşamlar opuyorumnanaktan
ıyı akşamlar opuyorumnanaktan by byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…