2009 Kasm Anneleri

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisoooo süper cnm yaaa.
ben can yücel şiirlerine bayılırım

heeheee tabiiki biz erkekler öndeyiz:jeyyar:
bende deneme yaptım olmus mu acaba :lepi:
oyyyy yerim ben yaaaa birde anne oluyormuş haaaopuyorumnanaktan

ebisim eve gidince gel yaw hiç görüşemiyoruz ayrıca şiir süper bayılırım can yücele özellikle bağlanmayacaksın şiirine:lepi:

canliz bu arada dikkatimden kaçmadı sende guzel gacısın haaa :jeyyar: maaşallahhhh
:CüvCüv: :lepi: :kedi:

ona boşa sulanma kıızz kaynana :roflol: oğluşu olcek onun :roflol:

sulanmayın bize :dilcikar: :dilcikar: yedirmem oglusumu delikafadulden

kıs gözüne bu canlizi kestirmiş oğluna onu düşünüyor heral.benimde 2 gelin adayı bulmam lazım bakıyım kimlerin kızı olacaktı:jeyyar:

anasına bak kızını alitekcım bak analarına göselse bundan cıkın cıkmaz almak lazım :dance:

yaw ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım 1 yıl arayla üniversiteye gidecekler 1 yıl arayla askere gidecekler 1 yıl araylada analarını bırakıp çıplak şeytanlara giderler artıkmafoldumben

yaw ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım 1 yıl arayla üniversiteye gidecekler 1 yıl arayla askere gidecekler 1 yıl araylada analarını bırakıp çıplak şeytanlara giderler artıkmafoldumben

çıplak şeytan kim nann :teytey: :roflol: :roflol: :roflol:

tabi kızım malı görmeden pazarlık olurmu yaa delikafaduldendelikafadulden
büyütmüşüm kıı vallaa,ayy pek mutlu oldum :sm_cool:

yazık yavrum nehiriverin kursağında kalacak sözde benim kısım olacaktıda alacaktı avcunu yalar artık:dilcikar:hee bu arada nerede bu gacı:uhm:

çıplak şeytan kim nann :teytey: :roflol: :roflol: :roflol:

kim olabilir tabiiki gacılar olacak:roflol:burada birisi demişti yaw babannesi öle diyormuş bende öle derim artık gelinlere:jeyyar:benden iyi gaynana olur dimi:jeyyar::roflol::roflol:

kim olabilir tabiiki gacılar olacak:roflol:burada birisi demişti yaw babannesi öle diyormuş bende öle derim artık gelinlere:jeyyar:benden iyi gaynana olur dimi:jeyyar::roflol::roflol:

valla kııı itek yandın anacım sen kaydirigubbakcemile3 ama şunu unutma küçük büyükten daha fırlama olcak kesin,o daha önce gider çıplak şeytanlara :roflol:
Nehir çok üzülcek şimdik,olamdı hollandaya yollayın yaa orda evlesinler :roflol:
o tahlilerini göstermeye gitti gelir birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…