kim olabilir tabiiki gacılar olacak:roflol:burada birisi demişti yaw babannesi öle diyormuş bende öle derim artık gelinlere:jeyyar:benden iyi gaynana olur dimi:jeyyar::roflol::roflol:
valla kııı itek yandın anacım sen kaydirigubbakcemile3 ama şunu unutma küçük büyükten daha fırlama olcak kesin,o daha önce gider çıplak şeytanlara :roflol:
Nehir çok üzülcek şimdik,olamdı hollandaya yollayın yaa orda evlesinler :roflol:
o tahlilerini göstermeye gitti gelir birazdan.
İtek'im benim eşimde iki erkek kardesten biri, ve bu aileye gelin olduğumdan beri söylediğim tek birsey var; "her kadının bir kızı olmalı" :)))))
cadolazz kaynana seni :mymeka:kim olabilir tabiiki gacılar olacak:roflol:burada birisi demişti yaw babannesi öle diyormuş bende öle derim artık gelinlere:jeyyar:benden iyi gaynana olur dimi:jeyyar::roflol::roflol:
valla kııı itek yandın anacım sen kaydirigubbakcemile3 ama şunu unutma küçük büyükten daha fırlama olcak kesin,o daha önce gider çıplak şeytanlara :roflol:
Nehir çok üzülcek şimdik,olamdı hollandaya yollayın yaa orda evlesinler :roflol:
o tahlilerini göstermeye gitti gelir birazdan.
yok kuzum kaçırdım ben o treni artık annemle sabah konuşuyoruz doğurursun 1 tane daha diyooo:1shok:bende kızı bulana kadar mı doğuracağım devir tersine döndü valla önceden oğlan bulana kadardıkafamçokkarıştı:roflol:
yok kuzum kaçırdım ben o treni artık annemle sabah konuşuyoruz doğurursun 1 tane daha diyooo:1shok:bende kızı bulana kadar mı doğuracağım devir tersine döndü valla önceden oğlan bulana kadardıkafamçokkarıştı:roflol:
allaha büyük konuşmayımda yeter artık diyorum.anaaa birde bakmışsınız ben 2010 kasım anneleri topiğindeymişim:roflol::roflol::roflol:Bencede daha cok gencsin yap bir tane daha simdiki aklım olsa birsürü cocugum olurdu bu zamana kadar:)
cadolazz kaynana seni :mymeka:
yandın itek oglanlar kızlara gıtcek hatta eve getır sevgılılerını anne tanıs deyüüü sende onlara kek yaparsın :gitme: :gitme:
hee vala eskiden erkek erkek derlerdi şimdi kız ıstıyolar yaww kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı neyse şu arif kemali bir pıtlatıyımda sonra biede kız cıkarurum insallah delikafadulden
allaha büyük konuşmayımda yeter artık diyorum.anaaa birde bakmışsınız ben 2010 kasım anneleri topiğindeymişim:roflol::roflol:
Yok bak 3. yap diyorum ama o kadarda hızlı olmasına gerek yok bu sefer:)
geçmiş olsun canım üzülme hepsi geçicek sonundaufff, doktordan geliyorum. guzel kizimi gormek iyi hosta, hala kanama bolgem varmis iceride. yine igne verdi. idrarda da hafif enfeksiyon cikti. yaa, ben su doktordan hic mi gule oynaya cikamiycam? bir yarim hep buruk cikiyorum.senağlama
ufff, doktordan geliyorum. guzel kizimi gormek iyi hosta, hala kanama bolgem varmis iceride. yine igne verdi. idrarda da hafif enfeksiyon cikti. yaa, ben su doktordan hic mi gule oynaya cikamiycam? bir yarim hep buruk cikiyorum.senağlama
ufff, doktordan geliyorum. guzel kizimi gormek iyi hosta, hala kanama bolgem varmis iceride. yine igne verdi. idrarda da hafif enfeksiyon cikti. yaa, ben su doktordan hic mi gule oynaya cikamiycam? bir yarim hep buruk cikiyorum.senağlama
kıslar bugün 2 tayt aldım birdeeeee çatlak kremi musteladan bakalım sonuç nolcak
bende doktora gittim bugün bebeğimizin cinsiyeti kesin belli oldu artık cok sevindim bir kızımız olacak Allahın izni ile :)
Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
kıslar bugün 2 tayt aldım birdeeeee çatlak kremi musteladan bakalım sonuç nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?