2009 Kasm Anneleri

kim olabilir tabiiki gacılar olacak:roflol:burada birisi demişti yaw babannesi öle diyormuş bende öle derim artık gelinlere:jeyyar:benden iyi gaynana olur dimi:jeyyar::roflol::roflol:

İtek'im benim eşimde iki erkek kardesten biri, ve bu aileye gelin olduğumdan beri söylediğim tek birsey var; "her kadının bir kızı olmalı" :)))))

aaaa çok ayıp ben oğlumu bu günler için mi yetiştireceğimlmaz:lmaz:lmaz::roflol:

İtek'im benim eşimde iki erkek kardesten biri, ve bu aileye gelin olduğumdan beri söylediğim tek birsey var; "her kadının bir kızı olmalı" :)))))

yok kuzum kaçırdım ben o treni artık annemle sabah konuşuyoruz doğurursun 1 tane daha diyooo:1shok:bende kızı bulana kadar mı doğuracağım devir tersine döndü valla önceden oğlan bulana kadardıkafamçokkarıştı:roflol:

kim olabilir tabiiki gacılar olacak:roflol:burada birisi demişti yaw babannesi öle diyormuş bende öle derim artık gelinlere:jeyyar:benden iyi gaynana olur dimi:jeyyar::roflol::roflol:
cadolazz kaynana seni :mymeka:

yandın itek oglanlar kızlara gıtcek hatta eve getır sevgılılerını anne tanıs deyüüü sende onlara kek yaparsın :gitme: :gitme:

hee vala eskiden erkek erkek derlerdi şimdi kız ıstıyolar yaww kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı neyse şu arif kemali bir pıtlatıyımda sonra biede kız cıkarurum insallah delikafadulden

Bencede daha cok gencsin yap bir tane daha simdiki aklım olsa birsürü cocugum olurdu bu zamana kadar:)

Bencede daha cok gencsin yap bir tane daha simdiki aklım olsa birsürü cocugum olurdu bu zamana kadar:)
allaha büyük konuşmayımda yeter artık diyorum.anaaa birde bakmışsınız ben 2010 kasım anneleri topiğindeymişim:roflol::roflol::roflol:

nannn kıs çıkaracam diye uğraşma sakın bak benden çıkmadı anam ne beceriksiz gacıymışım yaaww

yaaa kıslar birşey soracağım benim oğluşumun oda takımı fıstık yeşili.bu bebişede aynı renk mi asam yoksa farklı birşeye mi baksam

ufff, doktordan geliyorum. guzel kizimi gormek iyi hosta, hala kanama bolgem varmis iceride. yine igne verdi. idrarda da hafif enfeksiyon cikti. yaa, ben su doktordan hic mi gule oynaya cikamiycam? bir yarim hep buruk cikiyorum.senağlama

ufff, doktordan geliyorum. guzel kizimi gormek iyi hosta, hala kanama bolgem varmis iceride. yine igne verdi. idrarda da hafif enfeksiyon cikti. yaa, ben su doktordan hic mi gule oynaya cikamiycam? bir yarim hep buruk cikiyorum.senağlama
geçmiş olsun canım üzülme hepsi geçicek sonunda
kanama noktasını ultrasondamı görüyo :uhm:

canım cok gecmiş olsun.
benim annem hep derki ' korkulu düşün sonu hayırdır ' yani cok üzme kendini sonu mutlu olur inşAllah.

bende doktora gittim bugün bebeğimizin cinsiyeti kesin belli oldu artık cok sevindim bir kızımız olacak Allahın izni ile :)
Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

üzülme cnm bişe olmaz bende sen gibiyim hepbişeler cıkıo ama allah sonunu hayır edecek biliom sıkma canını bitanemmm

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
kötüye yorma tatlım
doktorun da tehlike yok dediyse içini rahat tut
hepimiz zamanı geldiğinde kucağımıza sağlıcakla alacaz inşallah yavrularımızı

kıslar bugün 2 tayt aldım birdeeeee çatlak kremi musteladan bakalım sonuç nolcak

güle güle giy canım sanırsam normal tayt aldın dimi
eeee üzerine tuniklerin varmı peki
çatlak kremi konusunda ben sadece bebe yağı kullanıyorum
doktorumda bugün dedi
kullanmanı önereceğim şeyler
vazalin-saf zeytin yağı-badem yağı-bebe yağı bunlar yetiyo zaten dedi
inşallah sende faydasını görürsün canım
önemli olan o bölgeleri yumuşak tutmak

bende doktora gittim bugün bebeğimizin cinsiyeti kesin belli oldu artık cok sevindim bir kızımız olacak Allahın izni ile :)
Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

hayırlı olsun canım
allah nazarlardan korur inşallah
benimde kızım olcekmiş işte benimde hala şaşkınımhihoyyythihoyyyt
çünkü erkek demişti doktor

wanna olmaz bişey cnm yaa,üzme kendinide kızınıda lütfen amaa...

kıslar bugün 2 tayt aldım birdeeeee çatlak kremi musteladan bakalım sonuç nolcak

bende bugün 1 tayt aldım kaydirigubbakcemile3 anacım sizin oralarda bizim burda 20 lira bi tayt bile yaa..
Cnm bende mustela kullanıyorum doktorum tavsiye etti 2.tüpe geçicem az kaldı hatta.inşallah işe yararda çatlamayız.

bende tayt aldım lekeden cok güzel kenacı tutkaclı düz değil 2 de tunik aldım kendime 20 ye tamamladım cok sükür her hafta bi yerim büyüyo napımmm doğum sonrası giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…