2009 Kasm Anneleri

oh oh ne güzel
ben alt olarak hiç bir şey alamadım henüz
daha çok eski taylarımı ve eşohman giyerek geçiriyorum ben de zamanımı
1 ay sonra tam şişecek göbüş o zaman mecbur bakmak lazım
sizlerde güzel günlerde giyin canım
bu arada 3.5 kilo almışım bugün öğrendim(((((

benimkide normal tayt yav,parası sizi yanıltmasın sekerler :roflol: hamile kaprisi aldım ben 2 tane,1 tane hamiş şortu aldım dahada almam heralde yaa.

bende hamile çok şık bi kot elbise aldım burdaki bir arkadastan durun gösterem daha hiç giymedim

çok hoşmuş cnm,hiç himş elbisesi gibi değil valla.
Çok abartılı oluyo bazı elbiseler,bu süpermiş.Güle güle giy cnm

sizde ismine karar verdiniz galiba demi cnm,asrın çok hoş bi isim ,adıyla yasasın inşallah

saol canım bende zaten hamile elbisesi gibi değil die sevvdim burdan bi arkadas dogum yaptı ondan aldım balon elbisede aldım ondan onuda koycam

evet askım adı asrın olacak inşallah saol bitanem sizinki ne olcak

bu bady int 10 ytl aldım

bunlarıda ilk elbiseyi aldıgım arkadastan aldım

Son düzenleme:
üstüne bir sürü tunik elbise filan aldım almayada doymuyorum ama benim esas sıkıntım sütyen yaaa almaya doymuyorum derken %50 indirimden bakıyorum bershka mango zara batik koton çok güsel şeyler var bir iki resmimi çekip koyucam mustela krem işe yaramazsa bende normal biotermin vücud nemlendiricisini alıcam yaaa

kıs ben taytları ucuz aldım 2 tanesi 19 tl kapri tayt siyah beyaz mustelayı 65 tlye aldım sen kaça aldın canım benim dr lierac ve mustela önermişti baya nemlendiriomu hakkaten umarım işe yarar ama bu hiç çatlamıycamız anlamına gelmicek

cersu cnm
valla çok nemlendiryo gece sürüyorum sabah duşa girince karnım kayıncak kayıncak oluyo.bana dr.lierac yada mustela al dedi bende en iyisi hangisiyse söyleyin onu alam dedim oda o zaman mustela al dedi.bende 65 e aldım cnm zor buldum burda yok izmirden aldım.

antalyadada herşey kolay bulunmuo ay çok sevindim nemlendirmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…