2009 Kasm Anneleri

kıslar bu aralar bende bi kıskançlıktır gidio eşimi acaip kıskanıyorum yaaaa sizdede oluomu ama tabi çaktırmıyorum şakkıdı

ufff, doktordan geliyorum. guzel kizimi gormek iyi hosta, hala kanama bolgem varmis iceride. yine igne verdi. idrarda da hafif enfeksiyon cikti. yaa, ben su doktordan hic mi gule oynaya cikamiycam? bir yarim hep buruk cikiyorum.senağlama

geçmiş olsun canım içini ferah tut,üzülme. herşey çok güzel olur inşallah.

hayırlı olsun canım
allah nazarlardan korur inşallah
benimde kızım olcekmiş işte benimde hala şaşkınımhihoyyythihoyyyt
çünkü erkek demişti doktor[/QUOTE]

seninde hayırlı olsun canım
saglıklıca gelirler inş.

günaydın kimsecikler yok ama ben yine yazayım dün ugrayamadım fazla sürekli grimiş gibi görünmeme ragmen inanın 3 kere falana ancak yazabilmişimdir net giyordu baglantı koptu sürekli okurken sayfalaır pat diye net gidiyor sonra yazana kadar canım çıktı...nan kim o şeytan garıları diyen itek gacı nerdesin bir kız anası oalrak kızıyorum dimek sende kaynan oldun böyle laf ediyon hee..kızlarımız demekki böyle görülecek...amanin korktum vallahii.karazeytinim güzelim kızın geliyormuş hadi gözün aydın tebrik ederim...

Günaydınlarrrrrr........
Bayanlar dün akşam dısarıdaydık eve geldiğimizde saat 1 i geciyordu, yatağa yattım ve benim zilli hoplayıp zıplıyordu, eşime söyledim, eşim bıkkın bir şekilde elini göbegime koydu çünkü adam yaklasık 2 aydır ben bunu her diyisimde heveslenip elini yapıstırıyor göbeğime ve hiçbirsey hissedemiyor. Ama bu sefer zillim öyle okkalı bir tekme attıki eşim çığlık çığlığa "aaaa hissettim hatta sadece hissetmedim gördümde" diye bagırıp durdu.
Sabah uyanınca yine elini koydu karnıma bu seferde zilli kızım okkalı bir şekilde babasına "günaydın" dedi:))
Ve ben nihayet eşimde hissettiği için çoooook mutluyum:)

eee hadi bakalım bol tekmeli günler size
bu mutluluk hiç bişeye benzemiyor demi

Günaydınn Fıstıklar ve fıstık ıçleriiiiiiiiii a.s. a.s.

Martcım çok sevindim tatlımmm :kedi:

krispicim güle güle giy cicilerini çok güzeller opuyorumnanaktan

Hepinize iyi hafta sonları diliyorum ..Bende bir yandan hazırlanıyorum ablamın yanına gideceğiz bu akşam..Önümüzdeki hafta çarşamba perşembe tam dönüşüm belli değil ama kalacağım arada girebilirim ablamdada pc mevcut aara ara selam yazarız sizlere .Çokkkk özledim ablamı yeğenlerimi..
Sizleri habersiz bırakmam habersizde kalmam..Hepiniz Allaha emanetsiniz küçücükte tek tek selam söylüyor arkadaşlarına ve siz annelere :) a.s.a.s. a.s. a.s.

nan benimki hareketli olmasına ragmen o kadar tekme atmıyor doktorumda dediydi zaten kuvvetli olmaz diye ben bile dıştan hissedemedim elimle sadece içerden sürtünür gibi hissediyordum...

Günaydın kızlar
çok çok yazamıyorum topiğimize ama sürekli okuyup, takip ediyorum.
Bu sıcaklarda Allah yardımcımız olsun.
Kızıma isim beğendik " İçten Nida " nasıl sizce.
farklı olsun dedik.
Ama belki daha değişir
öpüyoruz teyzoşlar siziiiiiiiiii

Gercekten çok mutluyum, artık eşimin hissedememesi garibime gidiyordu yani oldukca gec kaldık ben bunu kilolu olmama bagladım hep, zavallı kızım kilolarımdan gücünü gösteremiyo diye üzülüyodum.
Simdi cok ama cooooooook mutluyum:)))

kız nazlı ne cicisi ne diyon kııı kafayımı yedin bacım ben cici mici almadım biriylen karuşturdun herhalde:roflol:
nan benimki hareketli olmasına ragmen o kadar tekme atmıyor doktorumda dediydi zaten kuvvetli olmaz diye ben bile dıştan hissedemedim elimle sadece içerden sürtünür gibi hissediyordum...

ben dışardan bakınca tekmelerini görüyorum ama küçük tekmeler tabi hafif hafif

Ohhhh keyfe bak kıskandım seni Nazlıcım, ablana cooooooook selam söyle, yiğenlerinide cok öp bizim için. ıyicene dinlende dön bakalım.

Mavi deniz bende kendi elimle bile hissedemiyordum hatta kızım içerde tekme attıkkca kendi elimi göbegime koyuyordum ama elimi koyar koymaz kızım hep duruyordu, hatta artık psikopata bağlamış, heralde elimin gölgesi düşüyor içeriye diye düşünüyodum:))))

Amannnnnnn krispicim olur böyle hatalar:)))))))Hoşgeldin krispi sende diyecektim nehiriver cicilerini güle güle kullan canım yazacaktım ikisi birleşti kısa yol oldu:))))))

Martım öperim birtanem selam söylerim tek tek hepsine ablamla birlikte bakarız naptınız nasılsın..Ama hem hasret gitmiş olacak hemde dinlenicez dediğin gibi..Çok sağol melek annem benim a.s. a.s. a.s.

anam yerim ben seni cnmm

turkbayragi cok güzel yaaa benimki dah abelli olmuyo babası hiçhissedemedi yavrumu :1shok:

heee anladım bacım dediğin gibi bende çok karuşturuyom valla hepsi birbirine karışıyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…