turkbayragi cok güzel yaaa benimki dah abelli olmuyo babası hiçhissedemedi yavrumu :1shok:
anam bende sevincimi paylaşacak kimse yok diye üsüldüm yaaasenağlama
uyuyan güzelim prenses olmuşhihoyyythihoyyythihoyyyt
benimde kızım olcek hihoyyythihoyyythihoyyyt
Nehir çok üzülcek şimdik,olamdı hollandaya yollayın yaa orda evlesinler :roflol:
o tahlilerini göstermeye gitti gelir birazdan.
allaha büyük konuşmayımda yeter artık diyorum.anaaa birde bakmışsınız ben 2010 kasım anneleri topiğindeymişim:roflol::roflol::roflol:
canım hiç canını sıkma sen bebişini sağlıcakla alacaksın kucağına:lepi::teselli:ufff, doktordan geliyorum. guzel kizimi gormek iyi hosta, hala kanama bolgem varmis iceride. yine igne verdi. idrarda da hafif enfeksiyon cikti. yaa, ben su doktordan hic mi gule oynaya cikamiycam? bir yarim hep buruk cikiyorum.senağlama
hehhh sonunda gacı evde durabilecek:mymeka:günaydın milleeet kalkın bakayım hadi uykucu tombalaklar sizi bugün burdayım biyere gitmiyorum
daha dur annesi o daha neler yapacak tekme atarken elleri ayakları görünecek:lepi:Günaydınlarrrrrr........
Bayanlar dün akşam dısarıdaydık eve geldiğimizde saat 1 i geciyordu, yatağa yattım ve benim zilli hoplayıp zıplıyordu, eşime söyledim, eşim bıkkın bir şekilde elini göbegime koydu çünkü adam yaklasık 2 aydır ben bunu her diyisimde heveslenip elini yapıstırıyor göbeğime ve hiçbirsey hissedemiyor. Ama bu sefer zillim öyle okkalı bir tekme attıki eşim çığlık çığlığa "aaaa hissettim hatta sadece hissetmedim gördümde" diye bagırıp durdu.
Sabah uyanınca yine elini koydu karnıma bu seferde zilli kızım okkalı bir şekilde babasına "günaydın" dedi:))
Ve ben nihayet eşimde hissettiği için çoooook mutluyum:)
bizleri burada yalnız bırakma sakın ablacım:gitme:Günaydınn Fıstıklar ve fıstık İçleriiiiiiiiii a.s. a.s.
Martcım çok sevindim tatlımmm :kedi:
krispicim güle güle giy cicilerini çok güzeller opuyorumnanaktan
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum ..Bende bir yandan hazırlanıyorum ablamın yanına gideceğiz bu akşam..Önümüzdeki hafta çarşamba perşembe tam dönüşüm belli değil ama kalacağım arada girebilirim ablamdada pc mevcut aara ara selam yazarız sizlere .Çokkkk özledim ablamı yeğenlerimi..
Sizleri habersiz bırakmam habersizde kalmam..Hepiniz Allaha emanetsiniz küçücükte tek tek selam söylüyor arkadaşlarına ve siz annelere :) a.s.a.s. a.s. a.s.
gozun aydin canim. saglicakla gelsinler insallah.
:roflol::roflol: bunlar gecen abartip daha dogmadan sapik yaptilardi cocuklari valla.:roflol:
2010 mu? 2011, 2012, 2013, 2014 vs... demek istedin herhalde.:roflol::roflol:
geçmiş olsun canım üzülme hepsi geçicek sonunda
kanama noktasını ultrasondamı görüyo :uhm:
canım cok gecmiş olsun.
benim annem hep derki ' korkulu düşün sonu hayırdır ' yani cok üzme kendini sonu mutlu olur inşAllah.
üzülme cnm bişe olmaz bende sen gibiyim hepbişeler cıkıo ama allah sonunu hayır edecek biliom sıkma canını bitanemmm
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
kötüye yorma tatlım
doktorun da tehlike yok dediyse içini rahat tut
hepimiz zamanı geldiğinde kucağımıza sağlıcakla alacaz inşallah yavrularımızı
sagol tatlim. aslinda doktorum benim yerimde baska doktor olsa umursamaz bunlari diyor. ama benim doktor pimpirikli, ben ondan pimpirikli. tabiki hersey Allah'tan ama biz esegimizi saglam kaziga baglayalim demek istiyor.
wanna olmaz bişey cnm yaa,üzme kendinide kızınıda lütfen amaa...
geçmiş olsun canım içini ferah tut,üzülme. herşey çok güzel olur inşallah.
bende doktora gittim bugün bebeğimizin cinsiyeti kesin belli oldu artık cok sevindim bir kızımız olacak Allahın izni ile :)
Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
kıızz cerin ses ver ne oldu dr.daa
[/URL][/IMG]
yaa kıslar dün yazdım ama imse birşey demedi bugün bari bi cvp verin.oğluşumun oda takımı fıstık yeşili bu oğlumada aynısını mı alsam yoksa farklı renk mi alsamCADIARZU
yaa kıslar dün yazdım ama imse birşey demedi bugün bari bi cvp verin.oğluşumun oda takımı fıstık yeşili bu oğlumada aynısını mı alsam yoksa farklı renk mi alsamCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?