2009 Kasm Anneleri

martcım aynı dedigin bendede oldu valla. hissediyorum otururken ama elimi koyunca duruyordu bir süre sonra yine kıpırdıyor bi daha elimi koyuyorum yine duruyor sıpa benle şimdiden başladı dalgasını geçmeye dedim..nazlım ne güzel valla bende ablamla konuştum annemlerin yanında arkadaşı falanda varmış ohh diye imrendim orda olmak isterdim özlemişim gurbet işte...

herkese günaydın kızlar tekmeleri bizde hissediyoruz artıkıneşimde her gece eli karnımda uyuyp kalıokaydirigubbakcemile3

Bende en basta gaz sancısından gözümden yas geldiğini hatırlıyorum, bende tane rezene alıp havanda dövüp, sonrasında kaynatıp içmiştim ve inanın birkac kere yaptıktan sonra birdaha hiçbirseyim olmadı:))

anam bende sevincimi paylaşacak kimse yok diye üsüldüm yaaasenağlama
uyuyan güzelim prenses olmuşhihoyyythihoyyythihoyyyt
benimde kızım olcek hihoyyythihoyyythihoyyyt

gozun aydin canim. saglicakla gelsinler insallah.

Nehir çok üzülcek şimdik,olamdı hollandaya yollayın yaa orda evlesinler :roflol:
o tahlilerini göstermeye gitti gelir birazdan.

:roflol::roflol: bunlar gecen abartip daha dogmadan sapik yaptilardi cocuklari valla.:roflol:

allaha büyük konuşmayımda yeter artık diyorum.anaaa birde bakmışsınız ben 2010 kasım anneleri topiğindeymişim:roflol::roflol::roflol:

2010 mu? 2011, 2012, 2013, 2014 vs... demek istedin herhalde.:roflol::roflol:

ufff, doktordan geliyorum. guzel kizimi gormek iyi hosta, hala kanama bolgem varmis iceride. yine igne verdi. idrarda da hafif enfeksiyon cikti. yaa, ben su doktordan hic mi gule oynaya cikamiycam? bir yarim hep buruk cikiyorum.senağlama
canım hiç canını sıkma sen bebişini sağlıcakla alacaksın kucağına:lepi::teselli:
günaydın milleeet kalkın bakayım hadi uykucu tombalaklar sizi bugün burdayım biyere gitmiyorum
hehhh sonunda gacı evde durabilecek:mymeka:
daha dur annesi o daha neler yapacak tekme atarken elleri ayakları görünecek:lepi:
bizleri burada yalnız bırakma sakın ablacım:gitme:
gozun aydin canim. saglicakla gelsinler insallah.

:roflol::roflol: bunlar gecen abartip daha dogmadan sapik yaptilardi cocuklari valla.:roflol:

2010 mu? 2011, 2012, 2013, 2014 vs... demek istedin herhalde.:roflol::roflol:

yuhhh o kaaaa değil artık yawww:1shok:ne yaptınız beni yaaa makinamı var burada:roflol:

geçmiş olsun canım üzülme hepsi geçicek sonunda
kanama noktasını ultrasondamı görüyo :uhm:

amin canim, insallah hepsi gecicek Allah'in izniyle. doktorum ultrasonda goruyor kanama bolgesini. hamile kaldigimdan beri var zaten. bazen geciyor sonra tekrar ediyor. artik iyice gecsin bende rahat edeyim istiyorum insallah.

canım cok gecmiş olsun.
benim annem hep derki ' korkulu düşün sonu hayırdır ' yani cok üzme kendini sonu mutlu olur inşAllah.

ne guzel bir laf, bayildim. Insallah hepimiz bu dusun sonunda mutlu olucaz insallah.

üzülme cnm bişe olmaz bende sen gibiyim hepbişeler cıkıo ama allah sonunu hayır edecek biliom sıkma canını bitanemmm

doktordan hic tam anlamiyla mutlu cikamiyorum nehirim. ufakta olsa ille icimde bir sikinti kaliyor . Rabbim saglicakla tamamina erdirip kucagimiza versin insallah.

wanna olmaz bişey cnm yaa,üzme kendinide kızınıda lütfen amaa...

amin canim, hic kimseye ve kuzusuna birsey olmasin insallah. seneye bu sayfalardan yok gazi var, yok yemek yemiyor, yok kabiz gibi konulari konusuyor oluruz insallah.

geçmiş olsun canım içini ferah tut,üzülme. herşey çok güzel olur inşallah.

sagol canim. icimi ferah tutmaya calisiyorum, Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.

yaa kıslar dün yazdım ama imse birşey demedi bugün bari bi cvp verin.oğluşumun oda takımı fıstık yeşili bu oğlumada aynısını mı alsam yoksa farklı renk mi alsamCADIARZU

selam kızlaar günaydın hepinizee ve meleklerinizee a.s.
annemleri bu akşam yada yarın sabah götürücez tekrar izmire.benimde p.tesi kontrolüm var dr.da.Kontrolden sonra tekrar düşeriz yola.Bebişime bişeyler almak istiyorum gidince kısmetse.

Annemde bugün son gün olduğu için yine temizlik yapıyo :roflol::roflol:

yaa kıslar dün yazdım ama imse birşey demedi bugün bari bi cvp verin.oğluşumun oda takımı fıstık yeşili bu oğlumada aynısını mı alsam yoksa farklı renk mi alsamCADIARZU

ikizmi kız bunlar,nasılsa ayrı olcak odası demi evde odadan çok bişey yok kaydirigubbakcemile3 bence başka renk al şekerim aynı alma.

farkli renk al. ikizlere bile farkli renk ve model aliyorlar. onlar ayri ayri birey. hem o odaya gir yesil, obur odaya gir yesil. icin bayilir kiz.yerimseniben

günaydın kıslar a.s. nassınız bakiyim? bugün cumartesi olmasına rağman bayaa kalabalık sayılırızsırnaşık şey bi iki gündür bayaa bi endişeliyim. bebeğin hareketleriniz hissetmiyodum. ama geçenlerde hissettim ama sadece 3 kere. en son pazartesi sabahı hissettim. p.tesinden beri hiç sesi soluğu çıkmıyoo bebeğiminmafoldumben. endişeleniyorum. sabah kalkıyorum sanki içim böle boş gibi:1no2:. sizin bebeklerin hareketleri nasıl hergün oluyo mu yaa beni aydınlatırsanız çok sevinirimmafoldumben

geldiiim yemeğimi yedim artık sizinleyim hem sizinle lak lak yaparım hem evin işini yaparım
itek kııı büyük oğlununki yeşilse diğerini turuncu al ozaman güzel uyum sağlar
benim kızın yatak odası takımı fıstı yeşili ve turuncu karışık her cinse uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…