selam kızlaar günaydın hepinizee ve meleklerinizee a.s.
annemleri bu akşam yada yarın sabah götürücez tekrar izmire.benimde p.tesi kontrolüm var dr.da.Kontrolden sonra tekrar düşeriz yola.Bebişime bişeyler almak istiyorum gidince kısmetse.
Annemde bugün son gün olduğu için yine temizlik yapıyo :roflol::roflol:
yaa kıslar dün yazdım ama imse birşey demedi bugün bari bi cvp verin.oğluşumun oda takımı fıstık yeşili bu oğlumada aynısını mı alsam yoksa farklı renk mi alsamCADIARZU
günaydın kıslar a.s. nassınız bakiyim? bugün cumartesi olmasına rağman bayaa kalabalık sayılırızsırnaşık şey bi iki gündür bayaa bi endişeliyim. bebeğin hareketleriniz hissetmiyodum. ama geçenlerde hissettim ama sadece 3 kere. en son pazartesi sabahı hissettim. p.tesinden beri hiç sesi soluğu çıkmıyoo bebeğiminmafoldumben. endişeleniyorum. sabah kalkıyorum sanki içim böle boş gibi:1no2:. sizin bebeklerin hareketleri nasıl hergün oluyo mu yaa beni aydınlatırsanız çok sevinirimmafoldumben
günaydın kıslar a.s. nassınız bakiyim? bugün cumartesi olmasına rağman bayaa kalabalık sayılırızsırnaşık şey bi iki gündür bayaa bi endişeliyim. bebeğin hareketleriniz hissetmiyodum. ama geçenlerde hissettim ama sadece 3 kere. en son pazartesi sabahı hissettim. p.tesinden beri hiç sesi soluğu çıkmıyoo bebeğiminmafoldumben. endişeleniyorum. sabah kalkıyorum sanki içim böle boş gibi:1no2:. sizin bebeklerin hareketleri nasıl hergün oluyo mu yaa beni aydınlatırsanız çok sevinirimmafoldumben
hoşgeldin tatlım bizi habersiz bırakma olur mu bebişine aldıklarını koyarsın artık.
anam yazık anneciğin geldi geleli temizlik yapıyor ne pasaklı gacısın yawklava:
anam bende sevincimi paylaşacak kimse yok diye üsüldüm yaaasenağlama
uyuyan güzelim prenses olmuşhihoyyythihoyyythihoyyyt
benimde kızım olcek hihoyyythihoyyythihoyyyt
ikizmi kız bunlar,nasılsa ayrı olcak odası demi evde odadan çok bişey yok kaydirigubbakcemile3 bence başka renk al şekerim aynı alma.
ewet yaa eşimde öle söylüyor çocuklar kendine ait olduğunu bilmeli diyor.yorumunuz için teşekkürlerfarkli renk al. ikizlere bile farkli renk ve model aliyorlar. onlar ayri ayri birey. hem o odaya gir yesil, obur odaya gir yesil. icin bayilir kiz.yerimseniben
yok kuzum onun canı ne zaman çekerse o zaman hareketleniyor.dn ben ayrıntılıdan gelince fıkır fıkırdı valla ama bugün tık yok:bbo:günaydın kıslar a.s. nassınız bakiyim? bugün cumartesi olmasına rağman bayaa kalabalık sayılırızsırnaşık şey bi iki gündür bayaa bi endişeliyim. bebeğin hareketleriniz hissetmiyodum. ama geçenlerde hissettim ama sadece 3 kere. en son pazartesi sabahı hissettim. p.tesinden beri hiç sesi soluğu çıkmıyoo bebeğiminmafoldumben. endişeleniyorum. sabah kalkıyorum sanki içim böle boş gibi:1no2:. sizin bebeklerin hareketleri nasıl hergün oluyo mu yaa beni aydınlatırsanız çok sevinirimmafoldumben
hoşgeldin çıtırtım yaa bende turuncu düşündüm mavilere baktım çok soluk renkleri vargeldiiim yemeğimi yedim artık sizinleyim hem sizinle lak lak yaparım hem evin işini yaparım
itek kııı büyük oğlununki yeşilse diğerini turuncu al ozaman güzel uyum sağlar
benim kızın yatak odası takımı fıstı yeşili ve turuncu karışık her cinse uyar
Bencede farklı renk al, sonucta onlar farklı bireyler olacaklar:)
kııızz benim annem hastaaa,2 haftada 3 kere cam sildi,şiimdide üstünden geçiyomuş :roflol::roflol: yoksam bende pasaklı değilimdir yaa mafoldumben
eee bu temizliklede kalır artık sen nasıl yapacaksın bende temmuz sonu kadını çağıracağım.2-3 gün uğraşır artık benim ev için:roflol:
bende deneme yaptım olmus mu acaba :lepi:
yaa ne biliyim tam sewindim artık hissediyorum diye ama sonra bekleki hareket etsin. elimi koyuyorum karnıma hadi kızım hadi kızım diyom ama tık yok:1no2:.
kııızz benim annem hastaaa,2 haftada 3 kere cam sildi,şiimdide üstünden geçiyomuş :roflol::roflol: yoksam bende pasaklı değilimdir yaa mafoldumben
benim oğlumda hareket ederdi tam babası elini koyunca dururdu sıpacım şimdiden dalga geçiyor bizle derdik.bu oğluşum çok uslu şimdilik arada kıpırtıyor
ben günlük yaparım artık,temizlikçiyi ayda bir alıyorum ben bu ay almıcam artık :roflol: bebişin odasıda badana olcak bi dahaki ay o zaman alcam kadını..
su surekli sola yatma isini sordum doktoruma dun. 7 ayliktan sonra dikkat et, simdi sirtustude, sagada yatabilirsin dedi. ayyy, dun gece bir rahat uyumusum.sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?