2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin tatlım bizi habersiz bırakma olur mu bebişine aldıklarını koyarsın artık.
anam yazık anneciğin geldi geleli temizlik yapıyor ne pasaklı gacısın yawklava:

yaa kıslar dün yazdım ama imse birşey demedi bugün bari bi cvp verin.oğluşumun oda takımı fıstık yeşili bu oğlumada aynısını mı alsam yoksa farklı renk mi alsamCADIARZU

Bencede farklı renk al, sonucta onlar farklı bireyler olacaklar:)

endişelenme canım o hareket ediyordurda sen her hareketini hissetmezsin bide kiloluyum diyosun birazdaha ilerleyen zamanlarda görürsün hareketi tekmeyi :dance:

Bence kendini hiç strese sokma, benim doktorum birkac hafta evvel bana, hissedersen sevin ama hissetmezsen kendine stres yapma demişti.

hoşgeldin tatlım bizi habersiz bırakma olur mu bebişine aldıklarını koyarsın artık.
anam yazık anneciğin geldi geleli temizlik yapıyor ne pasaklı gacısın yawklava:

kııızz benim annem hastaaa,2 haftada 3 kere cam sildi,şiimdide üstünden geçiyomuş :roflol::roflol: yoksam bende pasaklı değilimdir yaa mafoldumben

anam bende sevincimi paylaşacak kimse yok diye üsüldüm yaaasenağlama
uyuyan güzelim prenses olmuşhihoyyythihoyyythihoyyyt
benimde kızım olcek hihoyyythihoyyythihoyyyt

annnaaaammmmm günün bombasıııııııııııııııı zeytinnnnnnnnnnnnn inanmıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şoktayım resmen kıssssssssssssss :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
canım amma yürekten istemişsin prensesi heee hadi bakalım allah gönlüne göre verdi rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasıip etsin deli kıssss zemuszemus
ama bu sefer kesin dimi bi daha gittiğinde de pipiyi sallamasın sora kıssss kaydirigubbakcemile3

yok cnm endişelenme o hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur,zaten dr.bana daha anca anca hissedersin, endişelenme sakın oynamazsa dedi.

ikizmi kız bunlar,nasılsa ayrı olcak odası demi evde odadan çok bişey yok kaydirigubbakcemile3 bence başka renk al şekerim aynı alma.

farkli renk al. ikizlere bile farkli renk ve model aliyorlar. onlar ayri ayri birey. hem o odaya gir yesil, obur odaya gir yesil. icin bayilir kiz.yerimseniben
ewet yaa eşimde öle söylüyor çocuklar kendine ait olduğunu bilmeli diyor.yorumunuz için teşekkürler
yok kuzum onun canı ne zaman çekerse o zaman hareketleniyor.dn ben ayrıntılıdan gelince fıkır fıkırdı valla ama bugün tık yok:bbo:
hoşgeldin çıtırtım yaa bende turuncu düşündüm mavilere baktım çok soluk renkleri var
Bencede farklı renk al, sonucta onlar farklı bireyler olacaklar:)

öle yapacağım artık canım teşekkürleropuyorumnanaktan

kııızz benim annem hastaaa,2 haftada 3 kere cam sildi,şiimdide üstünden geçiyomuş :roflol::roflol: yoksam bende pasaklı değilimdir yaa mafoldumben

eee bu temizliklede kalır artık sen nasıl yapacaksın bende temmuz sonu kadını çağıracağım.2-3 gün uğraşır artık benim ev için:roflol:

yaa ne biliyim tam sewindim artık hissediyorum diye ama sonra bekleki hareket etsin. elimi koyuyorum karnıma hadi kızım hadi kızım diyom ama tık yok:1no2:.

eee bu temizliklede kalır artık sen nasıl yapacaksın bende temmuz sonu kadını çağıracağım.2-3 gün uğraşır artık benim ev için:roflol:

ben günlük yaparım artık,temizlikçiyi ayda bir alıyorum ben bu ay almıcam artık :roflol: bebişin odasıda badana olcak bi dahaki ay o zaman alcam kadını..

itek bencede turuncu olsun yeşile en uygun renk o

şu muredanın anası bebeği hergün yıkayacak demedi demeyin akşamlarıda üstünden siliverir yine :roflol::roflol:

yaa ne biliyim tam sewindim artık hissediyorum diye ama sonra bekleki hareket etsin. elimi koyuyorum karnıma hadi kızım hadi kızım diyom ama tık yok:1no2:.

benim oğlumda hareket ederdi tam babası elini koyunca dururdu sıpacım şimdiden dalga geçiyor bizle derdik.bu oğluşum çok uslu şimdilik arada kıpırtıyor

Bizdede bugün temizlik var, Allah razı olsun kadından, çok fazla konusamıyoruz, o azıcık ingilizce biliyor öyle anlaşmaya calısıyoruz ama maaşallah ben hiçbirsey demeden heryeri pırıl pırıl yapıyor. Bendede tek sorun kadına öğlen verecek yemek bulamıyorum, en büyük sorunum bu oluyo. Bugün evi erken bitirirse insallah ütüde istiycem bakalım

su surekli sola yatma isini sordum doktoruma dun. 7 ayliktan sonra dikkat et, simdi sirtustude, sagada yatabilirsin dedi. ayyy, dun gece bir rahat uyumusum.sırnaşık şey

ben günlük yaparım artık,temizlikçiyi ayda bir alıyorum ben bu ay almıcam artık :roflol: bebişin odasıda badana olcak bi dahaki ay o zaman alcam kadını..

kızım annen kaç aylık temizliğini yaptı bence gelecek ayda almalülülülülülü

su surekli sola yatma isini sordum doktoruma dun. 7 ayliktan sonra dikkat et, simdi sirtustude, sagada yatabilirsin dedi. ayyy, dun gece bir rahat uyumusum.sırnaşık şey

ay ben hep solumda yatmak istiyorum sağ tarafta hiç rahat edemiyom bide düz yatıyom oda rahat şimdilik ama ilerleyen zamanlarda düz yatamayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…