ayy valla öle yaa bu bebişimden istediğim tek şey gece uyuması uykumu alamayınca zombi gibi oluyorum allahtan kocişim gece oğluşuma bakıyorda rahatça uyuyorumee bırakta birisi akıllı olsun yoksam anaları aklını yitirir valla
su surekli sola yatma isini sordum doktoruma dun. 7 ayliktan sonra dikkat et, simdi sirtustude, sagada yatabilirsin dedi. ayyy, dun gece bir rahat uyumusum.sırnaşık şey
itek bencede turuncu olsun yeşile en uygun renk o
şu muredanın anası bebeği hergün yıkayacak demedi demeyin akşamlarıda üstünden siliverir yine :roflol::roflol:
yaw ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım 1 yıl arayla üniversiteye gidecekler 1 yıl arayla askere gidecekler 1 yıl araylada analarını bırakıp çıplak şeytanlara giderler artıkmafoldumben
ay ben hep solumda yatmak istiyorum sağ tarafta hiç rahat edemiyom bide düz yatıyom oda rahat şimdilik ama ilerleyen zamanlarda düz yatamayacam
ayy valla öle yaa bu bebişimden istediğim tek şey gece uyuması uykumu alamayınca zombi gibi oluyorum allahtan kocişim gece oğluşuma bakıyorda rahatça uyuyorum
wala ben dönüp duruyorum yatakta nasıl rahat edersem öle yatıyorum son aylarda artık bacak arasına yastık alarak yatarımmirmirmirmir
ayy valla öle yaa bu bebişimden istediğim tek şey gece uyuması uykumu alamayınca zombi gibi oluyorum allahtan kocişim gece oğluşuma bakıyorda rahatça uyuyorum
wala ben dönüp duruyorum yatakta nasıl rahat edersem öle yatıyorum son aylarda artık bacak arasına yastık alarak yatarımmirmirmirmir
vereliniortak haklısın bacım miskin benımkı laelaelaelaelaesenin kemal paşa cinsiyetini anca gösterdi tekmesinide doğuma yakın yersin bacım tembel tembel anası gibin ne olcek:roflol::roflol:
itek bu kadar doğurursa hoşaff olur :roflol: :roflol:gozun aydin canim. saglicakla gelsinler insallah.
:roflol::roflol: bunlar gecen abartip daha dogmadan sapik yaptilardi cocuklari valla.:roflol:
2010 mu? 2011, 2012, 2013, 2014 vs... demek istedin herhalde.:roflol::roflol:
:dilcikar: :dilcikar: sensin koca göbüşşş ben zaten şişkoydum :1shok:olmuş olmuşşş tshirtünü sevsinler senin koca göbüşşşşşşşşşşşş :)))
:roflol: bakıyom da unutmamışın çatlak kaynanaaa hoşuna gitti demi çıplak şeytan demeeekk hehehe
heee sendin demi bunu söyleyen valla hoşuma gitti eee nede olsa bende gaynanayım:jeyyar::jeyyar::roflol: bakıyom da unutmamışın çatlak kaynanaaa hoşuna gitti demi çıplak şeytan demeeekk hehehe
şükür gelebildin ne günaydını öğle olduuuuuuuuulülülülülülüanam bu arada gunaydın geçmişi okuyom bitmedi bi turlu naaaaannnnn
ay bende şu gaz olayından korkuyorum kızımda 3.5 aya kadar uğraştım sabahlara kadar uyumadım aynaya bile bakamıyordum kendimden nefret ediyordum inşallah bunda olmaz bide erkeklerinki daha uzun sürüyor diyolar o zaman yandığımın resimidir işte:1no2:
anam bu arada gunaydın geçmişi okuyom bitmedi bi turlu naaaaannnnn
canim gozun aydin. masallah prensese.
kıızz cerin ses ver ne oldu dr.daa
geldim geldimm
dün doktor arkadaşa gittim tahlili onun orda beleşe yaptırıyomda ondan sırnaşık şey bi sorun yok dedi bu yaptırdığım kan uyuşmazlığı ile ilgili bir test indirek coombs testi her ay yaptırıcam bu testi negatif çıkarsa sorun yok ama pozitif olursa allah korusun bebeği takip altına alıyolarmış her hafta kontrol gerekiyomuş canlizim sende yapsan iyi olur bence canım çunku vucut antikor uretmeye başladımı diye yapılan bi test bu ve eğer yaptıysa çocuğun takip altında olması gerekiyomuş mutlakaaaa canımm
ay bu arada test sonucunu beklerken arkadaşın yanında oturdum hayatımda hiç görmediğim kadar hamile kadın gördum hepside son haftalarındaydı kaç kişiyi doğuma yolladılar gozumun onunde bi tuhaf oldum o diilde 37 haftalık bi gebe vardı bebeği 4 hafta geri görunuyomuş hiç gelişmiyomuş artık durmasının bi anlamı yok alalım dediler kadın o kaa kötu olduki ağllicaktı nerdeyse naptıysam gelişmiyo çok sağlıklı beslendim falan didi kötü oldum yaaa
:gitme:
ondan da kötüsü hastaneden döndüm anneme gittim ve çok kötü bişi öğrendim arkadaşım vardı 4 yaşında bi kızı var ve şu an 26 haftalık hamile kocası ölmüşşşş mafoldumben mafoldumben mafoldumben o kadar kötü oldumki anlatamam onun yanına gittim bitmiş durumdaydı butun gece gözume uyku girmedi çokkötü oldum ya allahım kimseye yaşatmasın bu durumu denizde boğulmuş malesef senağlama
geldim geldimm
dün doktor arkadaşa gittim tahlili onun orda beleşe yaptırıyomda ondan sırnaşık şey bi sorun yok dedi bu yaptırdığım kan uyuşmazlığı ile ilgili bir test indirek coombs testi her ay yaptırıcam bu testi negatif çıkarsa sorun yok ama pozitif olursa allah korusun bebeği takip altına alıyolarmış her hafta kontrol gerekiyomuş canlizim sende yapsan iyi olur bence canım çunku vucut antikor uretmeye başladımı diye yapılan bi test bu ve eğer yaptıysa çocuğun takip altında olması gerekiyomuş mutlakaaaa canımm
ay bu arada test sonucunu beklerken arkadaşın yanında oturdum hayatımda hiç görmediğim kadar hamile kadın gördum hepside son haftalarındaydı kaç kişiyi doğuma yolladılar gozumun onunde bi tuhaf oldum o diilde 37 haftalık bi gebe vardı bebeği 4 hafta geri görunuyomuş hiç gelişmiyomuş artık durmasının bi anlamı yok alalım dediler kadın o kaa kötu olduki ağllicaktı nerdeyse naptıysam gelişmiyo çok sağlıklı beslendim falan didi kötü oldum yaaa
ondan da kötüsü hastaneden döndüm anneme gittim ve çok kötü bişi öğrendim arkadaşım vardı 4 yaşında bi kızı var ve şu an 26 haftalık hamile kocası ölmüşşşş mafoldumben mafoldumben mafoldumben o kadar kötü oldumki anlatamam onun yanına gittim bitmiş durumdaydı butun gece gözume uyku girmedi çokkötü oldum ya allahım kimseye yaşatmasın bu durumu denizde boğulmuş malesef senağlama
ayyyy ne kötü bi durum yaaa allah kimseye vermesin oldum olası hiç sevmem zaten deniz olayını çok boğulan oluyor yaaa neden dikkat etmiyorlar anlamadım
geldim geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?