2009 Kasm Anneleri

ee bırakta birisi akıllı olsun yoksam anaları aklını yitirir valla
ayy valla öle yaa bu bebişimden istediğim tek şey gece uyuması uykumu alamayınca zombi gibi oluyorum allahtan kocişim gece oğluşuma bakıyorda rahatça uyuyorum
su surekli sola yatma isini sordum doktoruma dun. 7 ayliktan sonra dikkat et, simdi sirtustude, sagada yatabilirsin dedi. ayyy, dun gece bir rahat uyumusum.sırnaşık şey

wala ben dönüp duruyorum yatakta nasıl rahat edersem öle yatıyorum son aylarda artık bacak arasına yastık alarak yatarımmirmirmirmir

bu temizlik konusunu kapatalim lutfen. elim hicbirseye degmiyor, ev ev olmaktan cikti. iki haftadirda kadini cagiriyorum gelmiyor, baska isi varmis. bakalim ne kadar daha devam edicek. olmadi baska kadin bulayim.kafamçokkarıştı

yaw ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım 1 yıl arayla üniversiteye gidecekler 1 yıl arayla askere gidecekler 1 yıl araylada analarını bırakıp çıplak şeytanlara giderler artıkmafoldumben

:roflol: bakıyom da unutmamışın çatlak kaynanaaa hoşuna gitti demi çıplak şeytan demeeekk hehehe

ay ben hep solumda yatmak istiyorum sağ tarafta hiç rahat edemiyom bide düz yatıyom oda rahat şimdilik ama ilerleyen zamanlarda düz yatamayacam

bende surekli donerim ama sola yatin diyorlar diye sola yatmaya calisiyordum ama sabahta sol tarafim curumus gibi uyaniyordum.

ben epeydir bacak arasinda yastikla uyuyorum zaten.

ay bende şu gaz olayından korkuyorum kızımda 3.5 aya kadar uğraştım sabahlara kadar uyumadım aynaya bile bakamıyordum kendimden nefret ediyordum inşallah bunda olmaz bide erkeklerinki daha uzun sürüyor diyolar o zaman yandığımın resimidir işte:1no2:

senin kemal paşa cinsiyetini anca gösterdi tekmesinide doğuma yakın yersin bacım tembel tembel anası gibin ne olcek:roflol::roflol:
vereliniortak haklısın bacım miskin benımkı laelaelaelaelae

gozun aydin canim. saglicakla gelsinler insallah.

:roflol::roflol: bunlar gecen abartip daha dogmadan sapik yaptilardi cocuklari valla.:roflol:

2010 mu? 2011, 2012, 2013, 2014 vs... demek istedin herhalde.:roflol::roflol:
itek bu kadar doğurursa hoşaff olur :roflol: :roflol:

olmuş olmuşşş tshirtünü sevsinler senin koca göbüşşşşşşşşşşşş :)))
:dilcikar: :dilcikar: sensin koca göbüşşş ben zaten şişkoydum :1shok:

:roflol: bakıyom da unutmamışın çatlak kaynanaaa hoşuna gitti demi çıplak şeytan demeeekk hehehe

bız kaynanayık turkbayragi gelınlerın hepsı öle naniknanik naniknanik

heee sendin demi bunu söyleyen valla hoşuma gitti eee nede olsa bende gaynanayım:jeyyar::jeyyar:
anam bu arada gunaydın geçmişi okuyom bitmedi bi turlu naaaaannnnn
şükür gelebildin ne günaydını öğle olduuuuuuuuulülülülülülü

haaahaaa gaza razıyım kolik ağlaması olmasında:Saruboceqben ne çektim kolikten kafamçokkarıştı

ayy kıslar bu akşam annemlere gideceğiz yarın bebişimin örgüleri için ip rengi beyeneceğiz annemle.anneannesi başlayacak artık battaniyemizi cicilerimizi örmeyezemuszemuszemuszemuszemuszemus

kıızz cerin ses ver ne oldu dr.daa

geldim geldimm
dün doktor arkadaşa gittim tahlili onun orda beleşe yaptırıyomda ondan sırnaşık şey bi sorun yok dedi bu yaptırdığım kan uyuşmazlığı ile ilgili bir test indirek coombs testi her ay yaptırıcam bu testi negatif çıkarsa sorun yok ama pozitif olursa allah korusun bebeği takip altına alıyolarmış her hafta kontrol gerekiyomuş canlizim sende yapsan iyi olur bence canım çunku vucut antikor uretmeye başladımı diye yapılan bi test bu ve eğer yaptıysa çocuğun takip altında olması gerekiyomuş mutlakaaaa canımm

ay bu arada test sonucunu beklerken arkadaşın yanında oturdum hayatımda hiç görmediğim kadar hamile kadın gördum hepside son haftalarındaydı kaç kişiyi doğuma yolladılar gozumun onunde bi tuhaf oldum o diilde 37 haftalık bi gebe vardı bebeği 4 hafta geri görunuyomuş hiç gelişmiyomuş artık durmasının bi anlamı yok alalım dediler kadın o kaa kötu olduki ağllicaktı nerdeyse naptıysam gelişmiyo çok sağlıklı beslendim falan didi kötü oldum yaaa
:gitme:
ondan da kötüsü hastaneden döndüm anneme gittim ve çok kötü bişi öğrendim arkadaşım vardı 4 yaşında bi kızı var ve şu an 26 haftalık hamile kocası ölmüşşşş mafoldumben mafoldumben mafoldumben o kadar kötü oldumki anlatamam onun yanına gittim bitmiş durumdaydı butun gece gözume uyku girmedi çokkötü oldum ya allahım kimseye yaşatmasın bu durumu denizde boğulmuş malesef senağlama

ayyyy ne kötü bi durum yaaa allah kimseye vermesin oldum olası hiç sevmem zaten deniz olayını çok boğulan oluyor yaaa neden dikkat etmiyorlar anlamadım

ayy bende öle hast.bi gidiyorum kadınlardan neler duyuyorum var yaaa.ayrıca başınız sağolsun canım yaa gerçekten zor bir durum rabbim sevdiklerimizi yanımızdan ayrmasın:Saruboceq:

neyse kıslar ben oğluşumu uyuttum bende birazcık güzelik uykusuna yatamda güzelleşem bariiiizemuszemusgelirim daha sonra

ayyyy ne kötü bi durum yaaa allah kimseye vermesin oldum olası hiç sevmem zaten deniz olayını çok boğulan oluyor yaaa neden dikkat etmiyorlar anlamadım

ecel midir krispim bilmem ki bi başına gitmiş adam ne hanımı ne bi arkadaşı ölece gitmiş burda çatalcaan ilerde karadenize gitmiş orası normalde tehlikeli zaten o bide yasak yere gitmiş bi aile varmış orda bak oğlum gitme yasak jandarma gezio zaten gitme demişler bu ben yüzme biliom demiş gitmiş ailenin gözü bundaymış ama ilerden takip etmişler bi girmiş alabora olmuş kıyıya çıkmış kurtulmuş yani ilkinden ama sora bi daha girmiş işte vade bittimi böle oluyo demekk ki tekrar girmiş sora daha görmemiş aile bunu sora jandarmayı aramış durumu sölemişler tabi malesef cesedi bulunmuş mafoldumben
işin tüyler ürperten yanı ne biliyonuz mu 4 yaşındaki kızı demişti anne babam bana dondurma aldı gitti ama bi da gelmicek demişş mafoldumben mafoldumben malum olmuş günahsız yavruyaa
ya kızcaz şimdi hiçbişi yemiyo içmiyo ağlıyo durmadan inşallah bebeği bi zarar görmes allah sabrını verir inşallah ya :gitme:

allah kımsenın başına vermesin allah yardımcısı olsun arkadaşının sabır versin cok üzüldüm :1shok: senağlama canım ben dogumdan sonra yaptırcam ılk bebek düsükde olmadıkdan sonra sorun yok dogum yaptıgum gun ıgne yapılıyormus ban netten sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…