geldim geldimm
dün doktor arkadaşa gittim tahlili onun orda beleşe yaptırıyomda ondan sırnaşık şey bi sorun yok dedi bu yaptırdığım kan uyuşmazlığı ile ilgili bir test indirek coombs testi her ay yaptırıcam bu testi negatif çıkarsa sorun yok ama pozitif olursa allah korusun bebeği takip altına alıyolarmış her hafta kontrol gerekiyomuş canlizim sende yapsan iyi olur bence canım çunku vucut antikor uretmeye başladımı diye yapılan bi test bu ve eğer yaptıysa çocuğun takip altında olması gerekiyomuş mutlakaaaa canımm
ay bu arada test sonucunu beklerken arkadaşın yanında oturdum hayatımda hiç görmediğim kadar hamile kadın gördum hepside son haftalarındaydı kaç kişiyi doğuma yolladılar gozumun onunde bi tuhaf oldum o diilde 37 haftalık bi gebe vardı bebeği 4 hafta geri görunuyomuş hiç gelişmiyomuş artık durmasının bi anlamı yok alalım dediler kadın o kaa kötu olduki ağllicaktı nerdeyse naptıysam gelişmiyo çok sağlıklı beslendim falan didi kötü oldum yaaa
:gitme:
ondan da kötüsü hastaneden döndüm anneme gittim ve çok kötü bişi öğrendim arkadaşım vardı 4 yaşında bi kızı var ve şu an 26 haftalık hamile kocası ölmüşşşş mafoldumben mafoldumben mafoldumben o kadar kötü oldumki anlatamam onun yanına gittim bitmiş durumdaydı butun gece gözume uyku girmedi çokkötü oldum ya allahım kimseye yaşatmasın bu durumu denizde boğulmuş malesef senağlama
ecel midir krispim bilmem ki bi başına gitmiş adam ne hanımı ne bi arkadaşı ölece gitmiş burda çatalcaan ilerde karadenize gitmiş orası normalde tehlikeli zaten o bide yasak yere gitmiş bi aile varmış orda bak oğlum gitme yasak jandarma gezio zaten gitme demişler bu ben yüzme biliom demiş gitmiş ailenin gözü bundaymış ama ilerden takip etmişler bi girmiş alabora olmuş kıyıya çıkmış kurtulmuş yani ilkinden ama sora bi daha girmiş işte vade bittimi böle oluyo demekk ki tekrar girmiş sora daha görmemiş aile bunu sora jandarmayı aramış durumu sölemişler tabi malesef cesedi bulunmuş mafoldumben
işin tüyler ürperten yanı ne biliyonuz mu 4 yaşındaki kızı demişti anne babam bana dondurma aldı gitti ama bi da gelmicek demişş mafoldumben mafoldumben malum olmuş günahsız yavruyaa
ya kızcaz şimdi hiçbişi yemiyo içmiyo ağlıyo durmadan inşallah bebeği bi zarar görmes allah sabrını verir inşallah ya :gitme:
ecel midir krispim bilmem ki bi başına gitmiş adam ne hanımı ne bi arkadaşı ölece gitmiş burda çatalcaan ilerde karadenize gitmiş orası normalde tehlikeli zaten o bide yasak yere gitmiş bi aile varmış orda bak oğlum gitme yasak jandarma gezio zaten gitme demişler bu ben yüzme biliom demiş gitmiş ailenin gözü bundaymış ama ilerden takip etmişler bi girmiş alabora olmuş kıyıya çıkmış kurtulmuş yani ilkinden ama sora bi daha girmiş işte vade bittimi böle oluyo demekk ki tekrar girmiş sora daha görmemiş aile bunu sora jandarmayı aramış durumu sölemişler tabi malesef cesedi bulunmuş mafoldumben
işin tüyler ürperten yanı ne biliyonuz mu 4 yaşındaki kızı demişti anne babam bana dondurma aldı gitti ama bi da gelmicek demişş mafoldumben mafoldumben malum olmuş günahsız yavruyaa
ya kızcaz şimdi hiçbişi yemiyo içmiyo ağlıyo durmadan inşallah bebeği bi zarar görmes allah sabrını verir inşallah ya :gitme:
canım bu ıntahar olmasın kızına bırseyler sölemıs felan olmasın bile bile gitmiş çünkü
cern arkadaşın içn cok züldüm allah kimseye yaşatmasın böle bişeyi allah evlatlarımızı kocalarımızı bize bağışlasın ....
mureda göbeni gördüm bu aradaaa maşallah kıı gocaman olduk hepimis hee bende bi foto çekilemde bugun koyem canliz karısından kıskandım ha
ben gördüm :1ninca: nabernie beni görmüonusss siz ya hep yapıonus bunuuuuuuuuuuu
:1shok: haydaa bu anamdan beter senaryocu çıktı ii mi kızım tabi bilemez kimse ama bi kızı var karısı hamile oğluş yolda ona isim bulma telaşındalar ne bilim intihar olcanı zannetmem ama CADIARZU
saol nehircim zor bi durum allah yardım etsin valla ben hep dua ediyodum artık daha da fazla ediyorum rabbim kocamı başımdan eksik etme bizi onsuz onu bizsiz bırakma diye...
bu arada tatlım isim bulmuşsunuz asrın olcakmış öle mi guzel isim adıyla yaşasın inşallah
kıskandın mı :roflol: :roflol: ıyı o zaman bunuda sölim tam kıskan şakkıdı benım foto makınası yokdu kaynanam alıyo bu hafta hem camere hem fotocekıyo bol bol çekınırım gariii :teytey:
çatladın mı cerinn lülülülülülü
ben gördüm :1ninca: naber
öle öle bence adam yasak yere gıdıyor hemde tek yanı
allaha şükür :)
iyiyim canımcım senden naberopuyorumnanaktan
haydaa yazdık ya nehir cadısı kızım sen ve bi kaç tip var burda sıkcam ümmüğünüzü o olcak nan sayfa yavaş ilerlio arada kaynama oluyo yane hemen tribal enfeksiyon yapıyonus falla kıracam kafanızı o olacak haaa :mymeka: tamam kızım bittin sen bundan sora bizde sana bişi yazdık mı hemen anında altına gelcek cevabın araya bi yazı bile girmicek annadın mı hade bakalım el mi yaman bey mi yamannnnnnnnklava:
neyse bak hamişsin deyü dövmim bari kaydirigubbakcemile3 ama bu hormonları bii dizginleyin yauwwwwwwwwwww
ıyı ya garılarla ugrasıp duruyom ben de ne kadar garıyla haşır neşim yaww burda 80tane müsterı desen öle abooooooooooooo buyrunnnnnnnnn ya bende takvim ıstıyom benim bebgımın nesi eksik fazlası bile varmış :dilcikar:
cerin nan bi karpuz kesde yiyek yaa cokacimcoook böle kuru kuruya muhabbet olmuyoo
evet evet nehir sana bişi yazdık demiiiiiiii niye cevap vermiyon anında hımmm hadi hadi bekletion beni görmedin mi yoksaaaaaaaaaaa niye görmüyon hep böle yapıyon amaaaaaaaaaaa lülülülülülü laelaelaelaelae sositososito bittin kızım sen artık benle uğraş dur işin yoksaaaaaaaaaaaa delikafadulden :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?