2009 Kasm Anneleri

sevindim cnm çıkmaz inşallah bişey kan uyuşmazlığındanda.
ayy çok üzüldüm arkadasına allah sabırlar versin..

canım bu ıntahar olmasın kızına bırseyler sölemıs felan olmasın bile bile gitmiş çünkü

cern arkadaşın içn cok züldüm allah kimseye yaşatmasın böle bişeyi allah evlatlarımızı kocalarımızı bize bağışlasın ....

mureda göbeni gördüm bu aradaaa maşallah kıı gocaman olduk hepimis hee bende bi foto çekilemde bugun koyem canliz karısından kıskandım ha

anam o birazdabile bile lades etmiş canım insan tehlikeli yere bu kadar ısrarla gidermi
olan karısına çocuğuna oldu tabi eşi hamişle bir adamın ne işi var öyle tehlikeli yerlerde yaaa sen tedbirini alacaksın vaden dolmuşsa takdiri allaha bırakacaksın bacım adam hatalı allah rahmet eylesin

canım bu ıntahar olmasın kızına bırseyler sölemıs felan olmasın bile bile gitmiş çünkü

:1shok: haydaa bu anamdan beter senaryocu çıktı ii mi kızım tabi bilemez kimse ama bi kızı var karısı hamile oğluş yolda ona isim bulma telaşındalar ne bilim intihar olcanı zannetmem ama CADIARZU

cern arkadaşın içn cok züldüm allah kimseye yaşatmasın böle bişeyi allah evlatlarımızı kocalarımızı bize bağışlasın ....

saol nehircim zor bi durum allah yardım etsin valla ben hep dua ediyodum artık daha da fazla ediyorum rabbim kocamı başımdan eksik etme bizi onsuz onu bizsiz bırakma diye...

bu arada tatlım isim bulmuşsunuz asrın olcakmış öle mi guzel isim adıyla yaşasın inşallah

mureda göbeni gördüm bu aradaaa maşallah kıı gocaman olduk hepimis hee bende bi foto çekilemde bugun koyem canliz karısından kıskandım ha

kıskandın mı :roflol: :roflol: ıyı o zaman bunuda sölim tam kıskan şakkıdı benım foto makınası yokdu kaynanam alıyo bu hafta hem camere hem fotocekıyo bol bol çekınırım gariii :teytey:
çatladın mı cerinn lülülülülülü

nie beni görmüonusss siz ya hep yapıonus bunuuuuuuuuuuu
ben gördüm :1ninca: naber

:1shok: haydaa bu anamdan beter senaryocu çıktı ii mi kızım tabi bilemez kimse ama bi kızı var karısı hamile oğluş yolda ona isim bulma telaşındalar ne bilim intihar olcanı zannetmem ama CADIARZU

öle öle bence adam yasak yere gıdıyor hemde tek yanı

bende hep öyle dua ediom canım allah basımızdan eksik etmesin aminnnnnnnnnnnnnnn

evet tatlişkom bulduk ismi daha dogurusu ben buldum :) ASRIN beğenmene sevindim canımcım saol bitanem ..

allaha şükür :)

iyiyim canımcım senden naberopuyorumnanaktan

haydaa yazdık ya nehir cadısı kızım sen ve bi kaç tip var burda sıkcam ümmüğünüzü o olcak nan sayfa yavaş ilerlio arada kaynama oluyo yane hemen tribal enfeksiyon yapıyonus falla kıracam kafanızı o olacak haaa :mymeka: tamam kızım bittin sen bundan sora bizde sana bişi yazdık mı hemen anında altına gelcek cevabın araya bi yazı bile girmicek annadın mı hade bakalım el mi yaman bey mi yamannnnnnnn klava:
neyse bak hamişsin deyü dövmim bari kaydirigubbakcemile3 ama bu hormonları bii dizginleyin yauwwwwwwwwwww

allaha şükür :)

iyiyim canımcım senden naberopuyorumnanaktan

ıyı ya garılarla ugrasıp duruyom ben de ne kadar garıyla haşır neşim yaww burda 80tane müsterı desen öle abooooooooooooo buyrunnnnnnnnn ya bende takvim ıstıyom benim bebgımın nesi eksik fazlası bile varmış :dilcikar:

evet evet nehir sana bişi yazdık demiiiiiiii niye cevap vermiyon anında hımmm hadi hadi bekletion beni görmedin mi yoksaaaaaaaaaaa niye görmüyon hep böle yapıyon amaaaaaaaaaaa lülülülülülü laelaelaelaelae sositososito bittin kızım sen artık benle uğraş dur işin yoksaaaaaaaaaaaa delikafadulden :roflol:

yaaa napıım iki lafın belini kırııım diom kaynatıonusss araya da giremiom ayıp olmasın deyin :) hormonlarımı tutamıom kızım ben valla dünde akşam kocişe sen bizi sevmion dedim yarım saat ağladım adam şaşaırdı kaldı sonra ben gülmeye başladım delikafaduldenhamilelik dediğin yarı dellikmiş onu anladım hep kenan doğululun bi şarkısı vardı ya tutamıyorum zamanı bende tutamıyorum hormonlarıııı die onu söleyip geziniom bacımmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:

allah kolaylık versin bajımmmmmmmmmmmmmmmm ben kendimle delikafaduldenuğrasamıom :sm_cool:

cerin nan bi karpuz kesde yiyek yaa cokacimcoook böle kuru kuruya muhabbet olmuyoo

aaa kızım ben kız anasıyım öööle erkek analarına izzeti ikramda bulunamam sora adımıs çıkar hıhhhhhhh :1closedeyes: karpız marpız yok pipişlilereee naniknanik git sen erük ye süprizzzzz

Şeniz
hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüpppppppppppppppppppppppppp dieeeee içime çakerim seni kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…