aaa kızım ben kız anasıyım öööle erkek analarına izzeti ikramda bulunamam sora adımıs çıkar hıhhhhhhh :1closedeyes: karpız marpız yok pipişlilereee naniknanik git sen erük ye süprizzzzz
cerin nan bi karpuz kesde yiyek yaa cokacimcoook böle kuru kuruya muhabbet olmuyoo
yazdıklarınızı okuyomda kim inanır buranın hamilelik topiği olduğunakafamçokkarıştı çatlaklar topiği desek daha yerinde olur -tatlicadiarzu-sıcaktan mı hormonlardan mıdır nedir çıldırmış waziyetteyizlaelaelaelaelae
Sonuna kadar destekliyorum ben seni:)))
Zaten benim eşimde bir dernek kurmaya karar verdi: KBİT acılımı kız babaları intikam tugayı imiş:))
Bu arada çok basınız sagolsun cerincim....
pipişlere iyibak kikızını alak kızımm sırnaşık şey delikafadulden erük mü galdı yaawadam gıbın yokkı dadlandı gariaaa kızım ben kız anasıyım öööle erkek analarına izzeti ikramda bulunamam sora adımıs çıkar hıhhhhhhh :1closedeyes: karpız marpız yok pipişlilereee naniknanik git sen erük ye süprizzzzz
yazdıklarınızı okuyomda kim inanır buranın hamilelik topiği olduğunakafamçokkarıştı çatlaklar topiği desek daha yerinde olur -tatlicadiarzu-sıcaktan mı hormonlardan mıdır nedir çıldırmış waziyetteyizlaelaelaelaelae
ne oluyo öyle karpuz marpuz heee bide bana diyonuz allahtan dolapta var karpuz yoksa yakmıştım çıranızı haaa hem öyle kuru kuru karpuzla kapatmazdım olayı haberin olaaaaaaaaaaaa:jeyyar:
kız babaları intikam tugayı heeee
ne olcek bizde bi dernek kurarız
(ç g y t)çatlak gelinleri yolma tugayı:roflol::roflol::roflol::roflol:
biz kaynanalar yolacaz kızlarınızıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
evet senden yanayım ama sonra benımkıne kız derlerse -tatlicadiarzu- mort olurum hee:jeyyar:kız babaları intikam tugayı heeee
ne olcek bizde bi dernek kurarız
(ç g y t)çatlak gelinleri yolma tugayı:roflol::roflol::roflol::roflol:
biz kaynanalar yolacaz kızlarınızıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ayy ne tembel karılar olduk hee :1closedeyes:2 tane balkon yıkadım yoruldum mola verdim kestim bi karpız yiyom soğuk soğuk.cokacimcoook en hamaratımız canlız gacısı iki yoluyo bi geliyo buraya laf yetiştiriyoo çok takdir ediyom kendisinivereliniortak
pipişlere iyibak kikızını alak kızımm sırnaşık şey delikafadulden erük mü galdı yaawadam gıbın yokkı dadlandı gari
aynen valla çatlaklar topigi :lepi:
pis bogaz hadı gıtyeee cokacimcoook
Valla bak benim eşim te buralardan derneğine birkaç üye bilem buldu şimdiden, hatta ilk eylemlerinide belirlemişler. Küçük erkek bebekleri seviyormuş gibi yaparlarken alttan cimcikleyeceklermiş, sebebide şuymuş ki "ağaç yaşken eğilirmiş".
Koruyun oğullarınızı bayanlar benim kocamdan:)))))))
yok yiyemem artık sabah çok yemek yedim hala
nefes alamıyom tıkandım :1no2:
Valla bak benim eşim te buralardan derneğine birkaç üye bilem buldu şimdiden, hatta ilk eylemlerinide belirlemişler. Küçük erkek bebekleri seviyormuş gibi yaparlarken alttan cimcikleyeceklermiş, sebebide şuymuş ki "ağaç yaşken eğilirmiş".
Koruyun oğullarınızı bayanlar benim kocamdan:)))))))
sende ispiyoncusun haaa
iyi söyledin bari sever gibi yaparken yutmyız ozaman bizde bi çiş çakı veririz suratlarına olur biter:roflol::roflol::roflol:
evet senden yanayım ama sonra benımkıne kız derlerse -tatlicadiarzu- mort olurum hee:jeyyar:
vereliniortak saol canım sıze yetıscem dıye hızlı hızlı yoldum geldımzatın azmıs yolum yolum yoldum sitres attımm lülülülülülü delüü kuaförrr oldum sayenızde laelaelaelaelae
heee çiş çakarız delikafadulden :roflol: :roflol: :dance: :teytey: :sm_cool:
kız bende hala kesin olarak erkektir diyemiym şu ayrıntılı ultrasonada gireyimde ondan sonra daha emin konuşuruk
heee sen yolarsın oğluşlar çiş çakar senin şu badili kocişinde yumruk çakar
valla benim kocişten bişe beklemeyin adamın iflahı kesimiş çalışmaktan onun kolları benimkinden ince ben daha kaslıyım yani:roflol::roflol:
bak korktular bizden çıtırdı kız anaları delikafadulden nasılmış öle konuşmak ogullarımız iicek diyo bide ben yolarım birde birdeeee benim kocam kaslı dıye korktunuz demı laelaelaelaelae :mymeka: oturun oturdugunuz yerde erkek adam baskamış yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?