2009 Kasm Anneleri

aaa kızım ben kız anasıyım öööle erkek analarına izzeti ikramda bulunamam sora adımıs çıkar hıhhhhhhh :1closedeyes: karpız marpız yok pipişlilereee naniknanik git sen erük ye süprizzzzz

Sonuna kadar destekliyorum ben seni:)))
Zaten benim eşimde bir dernek kurmaya karar verdi: KBİT acılımı kız babaları intikam tugayı imiş:))

Bu arada çok basınız sagolsun cerincim....

yazdıklarınızı okuyomda kim inanır buranın hamilelik topiği olduğunakafamçokkarıştı çatlaklar topiği desek daha yerinde olur -tatlicadiarzu-sıcaktan mı hormonlardan mıdır nedir çıldırmış waziyetteyizlaelaelaelaelae

katılıom vallaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

Sonuna kadar destekliyorum ben seni:)))
Zaten benim eşimde bir dernek kurmaya karar verdi: KBİT acılımı kız babaları intikam tugayı imiş:))

Bu arada çok basınız sagolsun cerincim....

kız babaları intikam tugayı heeee
ne olcek bizde bi dernek kurarız
(ç g y t)çatlak gelinleri yolma tugayı:roflol::roflol::roflol::roflol:
biz kaynanalar yolacaz kızlarınızıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ayy ne tembel karılar olduk hee :1closedeyes:2 tane balkon yıkadım yoruldum mola verdim kestim bi karpız yiyom soğuk soğuk.cokacimcoook en hamaratımız canlız gacısı iki yoluyo bi geliyo buraya laf yetiştiriyoo çok takdir ediyom kendisinivereliniortak

aaa kızım ben kız anasıyım öööle erkek analarına izzeti ikramda bulunamam sora adımıs çıkar hıhhhhhhh :1closedeyes: karpız marpız yok pipişlilereee naniknanik git sen erük ye süprizzzzz
pipişlere iyibak kikızını alak kızımm sırnaşık şey delikafadulden erük mü galdı yaawadam gıbın yokkı dadlandı gari

aynen valla çatlaklar topigi :lepi:

ne oluyo öyle karpuz marpuz heee bide bana diyonuz allahtan dolapta var karpuz yoksa yakmıştım çıranızı haaa hem öyle kuru kuru karpuzla kapatmazdım olayı haberin olaaaaaaaaaaaa:jeyyar:

pis bogaz hadı gıtyeee cokacimcoook

Valla bak benim eşim te buralardan derneğine birkaç üye bilem buldu şimdiden, hatta ilk eylemlerinide belirlemişler. Küçük erkek bebekleri seviyormuş gibi yaparlarken alttan cimcikleyeceklermiş, sebebide şuymuş ki "ağaç yaşken eğilirmiş".

Koruyun oğullarınızı bayanlar benim kocamdan:)))))))

evet senden yanayım ama sonra benımkıne kız derlerse -tatlicadiarzu- mort olurum hee:jeyyar:

vereliniortak saol canım sıze yetıscem dıye hızlı hızlı yoldum geldımzatın azmıs yolum yolum yoldum sitres attımm lülülülülülü delüü kuaförrr oldum sayenızde laelaelaelaelae

yok yiyemem artık sabah çok yemek yedim hala nefes alamıyom tıkandım :1no2:

bunlar karı koca manyak çıktık abuuu dettt yedırmem oglusumu size benım oglumunda babasının kasları var naber badı cok yapıyoo senınkızı parmagıyla çevırır cevırır çöpe fırlatırık :roflol: :roflol: delikafadulden temem mi bacımm :lepi:
yok yiyemem artık sabah çok yemek yedim hala
nefes alamıyom tıkandım :1no2:

yolla bize yerık kirazda koy yanına bacım :jeyyar: cokacimcoook

sende ispiyoncusun haaa
iyi söyledin bari sever gibi yaparken yutmyız ozaman bizde bi çiş çakı veririz suratlarına olur biter:roflol::roflol::roflol:

kız bende hala kesin olarak erkektir diyemiym şu ayrıntılı ultrasonada gireyimde ondan sonra daha emin konuşuruk

heee çiş çakarız delikafadulden :roflol: :roflol: :dance: :teytey: :sm_cool:

heee sen yolarsın oğluşlar çiş çakar senin şu badili kocişinde yumruk çakar
valla benim kocişten bişe beklemeyin adamın iflahı kesimiş çalışmaktan onun kolları benimkinden ince ben daha kaslıyım yani:roflol::roflol:

kız bende hala kesin olarak erkektir diyemiym şu ayrıntılı ultrasonada gireyimde ondan sonra daha emin konuşuruk

bende bende çıtırdım hala kız gıbın gelıyo benim bebiş bana opuyorumnanaktan çaktırmayak bunlara emin oldugumuzu :1ninca: evet bizim oglanlar çiş çakcak koptum yaaa hihoyyyt

bak korktular bizden çıtırdı kız anaları delikafadulden nasılmış öle konuşmak ogullarımız iicek diyo bide ben yolarım birde birdeeee benim kocam kaslı dıye korktunuz demı laelaelaelaelae :mymeka: oturun oturdugunuz yerde erkek adam baskamış yawww

allan manyakları yauwwwwwwwwwww hepsi kaçık anacım şu topicte bi tane normal karı yok mu yuaww delikafadulden

ben bi kalkıyom bi şeyleri kaldırıyom topluyom bi geliyom böle giderse akşama toparlarım evi heral :)) ay ben dağınık kociş benden dağınık ya rebbim nolcek halimiz bilmimm kiiiiiiiiiii

heee korktu kaçtılar anam
hele cerini hiç düşünemiyom bi üflemeli,k canı var gacının bide senin kocişi görürse düşer bayılır zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tabi onun kocişi bilmiyoz kaslımı kasssızmı:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…