ben bi kalkıyom bi şeyleri kaldırıyom topluyom bi geliyom böle giderse akşama toparlarım evi heral :)) ay ben dağınık kociş benden dağınık ya rebbim nolcek halimiz bilmimm kiiiiiiiiiii
yazık kızında aynı olur saçları yapıs yapıs yoluk yoluk olur gel etm ever baga ben bakam ışıl ışıl olsun yavrıcakk naniknanik
ya bugun azcik çıkim dolaşim dedim kociş çıkarken dedi ki karıcım kötü kötü ruyalar gördum hepte arabaynan ilgili bugun sakın araba kullanma olur mu dedi kala kaldım -tatlicadiarzu- benim herifimde çok ruya görmez ama gördümü de korkacan yane mutlaka çıkayo o yuzden kaldım evde höfff bırak araba kullanmayı toplu taşımaya bile gözüm yemiyo bugun allah bilio ya kaldım evde haa
hizmetçimi doğuruyon nan sen delikafaduldenveremem kızııımm o büyücek bizi bu hayattan kurtarcak evimizi temizlicek annesine babasına hizmet etcek inşallah eğer olursa kardeşlerine bakcak hahaha boşuna mı kız doğuruyos kızıımmmmmmmmmmmm :roflol:
kül kedim benimmmmmmmmm özgemmmm opuyorumnanaktan
Hadi ordan beeeeee, sizin oğullarınız benim gül gibin kızımın peşinden çok koşarlar amma benim akıllı kızım sümüğünü bile atmaz sizin çişli oğullarınızalmaz:
aaaaaaa gitmemmi kııı bana çok yakın işte 10 dakikada bendesin gelirsen aminönüne beni sakın atlama haaaannadım krispicik bende sana katılıyom zate bacı bak uslu uslu oturuyom evceeezimde kız bugun bi eminönü mahmutpaşa yapasım vardı ama kaldı işte nan krispi sen oralara giidiyon mu lan
Hadi ordan beeeeee, sizin oğullarınız benim gül gibin kızımın peşinden çok koşarlar amma benim akıllı kızım sümüğünü bile atmaz sizin çişli oğullarınızalmaz:
Valla bak benim eşim te buralardan derneğine birkaç üye bilem buldu şimdiden, hatta ilk eylemlerinide belirlemişler. Küçük erkek bebekleri seviyormuş gibi yaparlarken alttan cimcikleyeceklermiş, sebebide şuymuş ki "ağaç yaşken eğilirmiş".
Koruyun oğullarınızı bayanlar benim kocamdan:)))))))
hem canlızın kocası kaslı oğluşuda kaslı olur kızlarınız dayanamaz kaslı erkeklere
benimkide maviş olursa temem ozaman kızım maviş oğlumda maviş olursa senin kız koşa koşa gelir haberin olsun :roflol::roflol:
hem canlızın kocası kaslı oğluşuda kaslı olur kızlarınız dayanamaz kaslı erkeklere
benimkide maviş olursa temem ozaman kızım maviş oğlumda maviş olursa senin kız koşa koşa gelir haberin olsun :roflol::roflol:
kizim mavis erkeklere kizlar kosa kosa gidiyor diye bir kuralmi var?:dilcikar:
heeeee ne bilem kızların hoşlarına gider diye dedim
hahahah valla delirdi bizim karılar iice saç baş yolcaklar anaaaaamm durun naaaannn delikafadulden
dur konuyu değiştirem ayy perşembe gunu pazardan mavi bi tunik aldım 15 liraya çok guselmiş ya olur mu olmazmı arada kalmıştımmm benim memişler aldı yurudu ya tırsıyom denemeden bişi almaya sığmıyolar anam heç bi yerlereadam olur abla bu sana olmassa geri alırım dedi bende gaza geldim aldım iiki almışımmmm çok sefdimmm haftadaya da pembesini alem bare :)))
hahahah valla delirdi bizim karılar iice saç baş yolcaklar anaaaaamm durun naaaannn delikafadulden
dur konuyu değiştirem ayy perşembe gunu pazardan mavi bi tunik aldım 15 liraya çok guselmiş ya olur mu olmazmı arada kalmıştımmm benim memişler aldı yurudu ya tırsıyom denemeden bişi almaya sığmıyolar anam heç bi yerlereadam olur abla bu sana olmassa geri alırım dedi bende gaza geldim aldım iiki almışımmmm çok sefdimmm haftadaya da pembesini alem bare :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?