2009 Kasm Anneleri

ben bi kalkıyom bi şeyleri kaldırıyom topluyom bi geliyom böle giderse akşama toparlarım evi heral :)) ay ben dağınık kociş benden dağınık ya rebbim nolcek halimiz bilmimm kiiiiiiiiiii

yazık kızında aynı olur saçları yapıs yapıs yoluk yoluk olur gel etm ever baga ben bakam ışıl ışıl olsun yavrıcakk naniknanik

ya bugun azcik çıkim dolaşim dedim kociş çıkarken dedi ki karıcım kötü kötü ruyalar gördum hepte arabaynan ilgili bugun sakın araba kullanma olur mu dedi kala kaldım -tatlicadiarzu- benim herifimde çok ruya görmez ama gördümü de korkacan yane mutlaka çıkayo o yuzden kaldım evde höfff bırak araba kullanmayı toplu taşımaya bile gözüm yemiyo bugun allah bilio ya kaldım evde haa

yazık kızında aynı olur saçları yapıs yapıs yoluk yoluk olur gel etm ever baga ben bakam ışıl ışıl olsun yavrıcakk naniknanik

veremem kızııımm o büyücek bizi bu hayattan kurtarcak evimizi temizlicek annesine babasına hizmet etcek inşallah eğer olursa kardeşlerine bakcak hahaha boşuna mı kız doğuruyos kızıımmmmmmmmmmmm :roflol:

fazla gezme leynn otur oturduğun yerde rüya bu çıkarmı çıkar sen tedbirini al bacım takdir allahın demek istediğim buydu işte anadınmı

annadım krispicik bende sana katılıyom zate bacı bak uslu uslu oturuyom evceeezimde kız bugun bi eminönü mahmutpaşa yapasım vardı ama kaldı işte nan krispi sen oralara giidiyon mu lan

hizmetçimi doğuruyon nan sen delikafadulden

kül kedim benimmmmmmmmm özgemmmm opuyorumnanaktan

ver ben onu pambuk prenses yapam opuyorumnanaktan

Hadi ordan beeeeee, sizin oğullarınız benim gül gibin kızımın peşinden çok koşarlar amma benim akıllı kızım sümüğünü bile atmaz sizin çişli oğullarınızalmaz:

Hadi ordan beeeeee, sizin oğullarınız benim gül gibin kızımın peşinden çok koşarlar amma benim akıllı kızım sümüğünü bile atmaz sizin çişli oğullarınızalmaz:

sen merak etme allem eder gullem eder bızımkıler sizinkileri alır hem belkim onlar gelecek peşlerinden erkekımızın ama öle kendi geldimi alma kızını yasakkelime

annadım krispicik bende sana katılıyom zate bacı bak uslu uslu oturuyom evceeezimde kız bugun bi eminönü mahmutpaşa yapasım vardı ama kaldı işte nan krispi sen oralara giidiyon mu lan
aaaaaaa gitmemmi kııı bana çok yakın işte 10 dakikada bendesin gelirsen aminönüne beni sakın atlama haaa

ee tabi tavlayana kadar accuk uğraşacak oğlanlar emme herşey nkahtan sonra başlar ozaman görürüz o sümüklü kızlarınızı

hem canlızın kocası kaslı oğluşuda kaslı olur kızlarınız dayanamaz kaslı erkeklere
benimkide maviş olursa temem ozaman kızım maviş oğlumda maviş olursa senin kız koşa koşa gelir haberin olsun :roflol::roflol:

oglu olacak olsaydi kiz nasil tavlanir kulubunu de coktan kurmustu herhalde. alemler ya.:roflol:

kizim mavis erkeklere kizlar kosa kosa gidiyor diye bir kuralmi var?:dilcikar:

koşa koşa ne dimekçıtırdım
kucagına atlar bu çıplak şeyler :dilcikar: yakışıklılarımızı kızlarınıza kaptırırmıyız hiç rus alcam ben onaahihoyyyt delikafadulden hahahaaa

benden çok fena kaynana olur anlaşıldı allahım sen o yuzden en ıyısı ban akız ver yoksam yandı gelinler benden bana deılonlara acı kendım ıçın birsey istiyorsam namerttim

hahahah valla delirdi bizim karılar iice saç baş yolcaklar anaaaaamm durun naaaannn delikafadulden
dur konuyu değiştirem ayy perşembe gunu pazardan mavi bi tunik aldım 15 liraya çok guselmiş ya olur mu olmazmı arada kalmıştımmm benim memişler aldı yurudu ya tırsıyom denemeden bişi almaya sığmıyolar anam heç bi yerlere adam olur abla bu sana olmassa geri alırım dedi bende gaza geldim aldım iiki almışımmmm çok sefdimmm haftadaya da pembesini alem bare :)))

heeeee ne bilem kızların hoşlarına gider diye dedim

çıtırtık haklısın bacım yeşil ve maviş gözlü erkekler daha hoş oliy ve rağbet göriy e kızlarda da öyle genelde bence yani zemuszemus
şahsen ben kocişimin gözlerine vurulmuştummm ilkkk yeşil yeşil görünceeeee :kedi: opuyorumnanaktan

güle3 güle kullan bacım
senin memelerede pembe takke alıverde takım olsun emi:roflol:

niye konu degistiriyosun be. ne guzel daha yeni isiniyoduk.delikafadulden

ben 9 senedir oglan anasiyim, Rabbim kismet ederse simdide kiz anasi olucam insallah. azcik savunam kizimi.sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…