2009 Kasm Anneleri

bu arada benim esimin gozleride yesil yesil.:kedi:

wanna yavrum sende şimdi ikisinde de var ne sölesen olmas sen sus otur bence tek çeşit olanlar konuşsun demi amaaaa hem nan allan çıtırtısı sana noliy seninde kızçen var utanmeyon mu hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

yaaaa ben ne dedim anlaşıldı sen kızını benim oğlana ayarlıyon du bakalım bi doğsunlarda eğer senin kızın gözleri yeşil olurda benim oğlanın gözleri de renkli olursa bakaruk yaniiii
niye konu degistiriyosun be. ne guzel daha yeni isiniyoduk.delikafadulden

ben 9 senedir oglan anasiyim, Rabbim kismet ederse simdide kiz anasi olucam insallah. azcik savunam kizimi.sırnaşık şey

heee anlaşıldı kız anası olacağı nerden belli hemen savunmaya geçti:roflol::roflol:

olmazzzzz, ikiside olunca insan daha bi konusuyo.sırnaşık şey

bu arada benim esimin gozleride yesil yesil.:kedi:
temem temem ozaman kura çekerük napalım iki dene alacak halımız yok yaaaa
evet benim kızım var ben kızımı kimselere vermem o benim kızım iç güveysi alacam ben damadı işine gelirse yani yoksam kızımı uzaklara vermem ben
allah belanı vermiye :roflol: kızım ben bitane takke aldım siyah küçük gösteriyo deyü hep onu giyiyom kokacaaam yakında kaydirigubbakcemile3

uyyyiiii ben napim senin gibi kokan karunun kızınıı beee
ama benimde iki dene var napim onlarla rahat edeyom idare edrük boş ver:roflol::roflol:

atv de kultur asi diye bir yemek programi var. memleket memleket gezip yoresel yemekler tanitiyorlar. normalde agzimin suyu akarak seyrediyorum, simdi akan sulari durduramiyorum ya.cokacimcoook

sunucu kizda habire yapilan herseyin tadina bakiyor. ben o kizin isini yapmak istiyorum.sositososito

kızım ben özgenin başını bağladım bile ablam oğluşuna alcak kızımı sırnaşık şey

ayy walla bu iş böle akşama bitmez hee:umursamaz: aklım sizde ben bi iş yapıom bi gelip size bakıomm-tatlicadiarzu-

anaaaamm göbük topiğinde elifsunu gördünüz mü nan ne kaa çıtı pıtttttııı maşallah kız ne kaaa zayıf nan bu gacılar bak şimdi psikolojim gene alt ust oldu haaa :umursamaz:

:roflol::roflol::roflol: ay aynen bende bendekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…