2009 Kasm Anneleri

a.s ivet canımm boncuk bi oğluşumuz vaa
hıııımmmm aman iyi ablanın olsun kalmadık senin pasaklı kızına
soyle canimin her istedigini aninda yapip getiriveren olsa, ne guzel olurdu. alaaddinin sihirli lambasi gerek bana.sırnaşık şey
şişko gacılar sizi
kızlarr ben kaçar,izmire yolculuk..Öptüm hepiniziii opuyorumnanaktanyazarım ordanda bakarım.

iyi yolculuklar iyi tatiller

sisko degilde damak tadi acayippp gelismis diyelim.delikafadulden

kıss wannababy sende hep çok kilo aldım çok kilo aldım deyip duruyon şincik baktım göbüş topiğine walla dal gibisin bacım bende 100 kilo bişey sanıyodum seni:roflol: maşallah finduk gibisun

kıss wannababy sende hep çok kilo aldım çok kilo aldım deyip duruyon şincik baktım göbüş topiğine walla dal gibisin bacım bende 100 kilo bişey sanıyodum seni:roflol: maşallah finduk gibisun

ayyy, nasil simardim simdi bi gorsen.:kedi: tesekkur ederim tatlim.

duydunuz mu bana sisko diyen arkadaslar.zemuszemus

yuhhh nannnn heç deelse bunların cinsiyeti aynı deel nası bu durum onnarı sollar :mymeka: akraba evliliğine karşı diilim uleynnn sengözlerimebaksanab

canim, o zaman sizinkilere bir omur mutluluklar dilerim.opuyorumnanaktan

selam kıslarrrrrrrrrr

itek ne oldu cinsiyet cnımcım
oğlum geliyor güzelim kaçırdın benimkini hadi başka kapıyaaaa:umursamaz:
ooooooooo gelsiiiinnnn paracıklarrrrrr
kız babaları intikam tugayı heeee
ne olcek bizde bi dernek kurarız
(ç g y t)çatlak gelinleri yolma tugayı:roflol::roflol::roflol::roflol:
biz kaynanalar yolacaz kızlarınızıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
heee ya bende 2 tane hemde çekeceği var yavrucakların:jeyyar:
ben bi kalkıyom bi şeyleri kaldırıyom topluyom bi geliyom böle giderse akşama toparlarım evi heral :)) ay ben dağınık kociş benden dağınık ya rebbim nolcek halimiz bilmimm kiiiiiiiiiii
yakında görürsün nasıl derli toplu olacak bebiş doğunca sende yapamayınca bari ben toparlayım diyecek.şahsen biz öleyiz şimdi 2.de geliyor artık bizimki ev işi falanda yapar bende burada çene:roflol::roflol:
benim kocişte benim sırtım yere gelmez diyor.neymiş oğulları büyüyüp bize bakacaklarmış.aman onlar kendilerine baksınlar yeter diyorum bende
ayyyy bende bayılıyorum renkli gözlere kocişim değil ama oğlum renkli gözlü inş bu bebişimde öle olur
yaaaa birde cnnde var adam tıkınıp duruyor bende beni yanına çırak alsa diyorum:roflol:
kızlarr ben kaçar,izmire yolculuk..Öptüm hepiniziii opuyorumnanaktanyazarım ordanda bakarım.
iyi yolculuklar güzelimmm
yuhhh nannnn heç deelse bunların cinsiyeti aynı deel nası bu durum onnarı sollar :mymeka: akraba evliliğine karşı diilim uleynnn sengözlerimebaksanab

heeeheee görürsün ileride kızın bi davulcu bulup giderse ablanla birbirinize girersiniz walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…