ohaaaaaa.:1shok:
bence kararı kızına bırak nasılsa anası gibin renkli gözlere vurulacak ablanın oğlunun gözleri renklimi bu arada
:roflol::roflol::roflol: ay aynen bende bendekaydirigubbakcemile3
noldu laaaaaaaaaaaaaaaaaa :jeyyar:
noldu laaaaaaaaaaaaaaaaaa :jeyyar:
hıııımmmm aman iyi ablanın olsun kalmadık senin pasaklı kızınaa.s ivet canımm boncuk bi oğluşumuz vaa
şişko gacılar sizisoyle canimin her istedigini aninda yapip getiriveren olsa, ne guzel olurdu. alaaddinin sihirli lambasi gerek bana.sırnaşık şey
kızlarr ben kaçar,izmire yolculuk..Öptüm hepiniziii opuyorumnanaktanyazarım ordanda bakarım.
kızlarr ben kaçar,izmire yolculuk..Öptüm hepiniziii opuyorumnanaktanyazarım ordanda bakarım.
ne var leynn sen çokmu şişkosun kııııııı
şişko gacılar sizi
sisko degilde damak tadi acayippp gelismis diyelim.delikafadulden
gecenlerde nehirle itek baya carpik konulara deyinmislerdi ama bu solladi. bravo.vereliniortak
yok o kaa şişko deelim yani galiba aman ne bilim manyak oldum ben ya bi ara yeni halimin fotosunu koyarın bakar yorum yaparsınıss yerimseniben[/QUOTE
koy koyda görek
sisko degilde damak tadi acayippp gelismis diyelim.delikafadulden
tabi tabi tabi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıss wannababy sende hep çok kilo aldım çok kilo aldım deyip duruyon şincik baktım göbüş topiğine walla dal gibisin bacım bende 100 kilo bişey sanıyodum seni:roflol: maşallah finduk gibisun
yuhhh nannnn heç deelse bunların cinsiyeti aynı deel nası bu durum onnarı sollar :mymeka: akraba evliliğine karşı diilim uleynnn sengözlerimebaksanab
kıss wannababy sende hep çok kilo aldım çok kilo aldım deyip duruyon şincik baktım göbüş topiğine walla dal gibisin bacım bende 100 kilo bişey sanıyodum seni:roflol: maşallah finduk gibisun
oğlum geliyor güzelim kaçırdın benimkini hadi başka kapıyaaaa:umursamaz:selam kıslarrrrrrrrrr
itek ne oldu cinsiyet cnımcım
ooooooooo gelsiiiinnnn paracıklarrrrrrıyı ya garılarla ugrasıp duruyom ben de ne kadar garıyla haşır neşim yaww burda 80tane müsterı desen öle abooooooooooooo buyrunnnnnnnnn ya bende takvim ıstıyom benim bebgımın nesi eksik fazlası bile varmış :dilcikar:
heee ya bende 2 tane hemde çekeceği var yavrucakların:jeyyar:kız babaları intikam tugayı heeee
ne olcek bizde bi dernek kurarız
(ç g y t)çatlak gelinleri yolma tugayı:roflol::roflol::roflol::roflol:
biz kaynanalar yolacaz kızlarınızıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
yakında görürsün nasıl derli toplu olacak bebiş doğunca sende yapamayınca bari ben toparlayım diyecek.şahsen biz öleyiz şimdi 2.de geliyor artık bizimki ev işi falanda yapar bende burada çene:roflol::roflol:ben bi kalkıyom bi şeyleri kaldırıyom topluyom bi geliyom böle giderse akşama toparlarım evi heral :)) ay ben dağınık kociş benden dağınık ya rebbim nolcek halimiz bilmimm kiiiiiiiiiii
benim kocişte benim sırtım yere gelmez diyor.neymiş oğulları büyüyüp bize bakacaklarmış.aman onlar kendilerine baksınlar yeter diyorum bendeveremem kızııımm o büyücek bizi bu hayattan kurtarcak evimizi temizlicek annesine babasına hizmet etcek inşallah eğer olursa kardeşlerine bakcak hahaha boşuna mı kız doğuruyos kızıımmmmmmmmmmmm :roflol:
ayyyy bende bayılıyorum renkli gözlere kocişim değil ama oğlum renkli gözlü inş bu bebişimde öle olurçıtırtık haklısın bacım yeşil ve maviş gözlü erkekler daha hoş oliy ve rağbet göriy e kızlarda da öyle genelde bence yani zemuszemus
şahsen ben kocişimin gözlerine vurulmuştummm ilkkk yeşil yeşil görünceeeee :kedi: opuyorumnanaktan
yaaaa birde cnnde var adam tıkınıp duruyor bende beni yanına çırak alsa diyorum:roflol:atv de kultur asi diye bir yemek programi var. memleket memleket gezip yoresel yemekler tanitiyorlar. normalde agzimin suyu akarak seyrediyorum, simdi akan sulari durduramiyorum ya.cokacimcoook
sunucu kizda habire yapilan herseyin tadina bakiyor. ben o kizin isini yapmak istiyorum.sositososito
iyi yolculuklar güzelimmmkızlarr ben kaçar,izmire yolculuk..Öptüm hepiniziii opuyorumnanaktanyazarım ordanda bakarım.
yuhhh nannnn heç deelse bunların cinsiyeti aynı deel nası bu durum onnarı sollar :mymeka: akraba evliliğine karşı diilim uleynnn sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?