2009 Kasm Anneleri

yaaaa birde cnnde var adam tıkınıp duruyor bende beni yanına çırak alsa diyorum:roflol:

itek sakin canimi birsey cektirme. gecen hafta cektirdigini hatirliyormusun? esime soylemistim, nerden bulayim simdi dedi sonra kiyamamis konserve bulmus. birini yemistim, ikincisini kose bucak sakladim. az once hoplettim.cokacimcoook

itek sakin canimi birsey cektirme. gecen hafta cektirdigini hatirliyormusun? esime soylemistim, nerden bulayim simdi dedi sonra kiyamamis konserve bulmus. birini yemistim, ikincisini kose bucak sakladim. az once hoplettim.cokacimcoook

yaaa ben birşey demedim ki ama bütün malzemeleri saymışsınız bende birleştirdim:roflol:şimdi aklımdan geçenleri bir bilsen abooooowwwcokacimcoook

ne hoplettin gııı banada sölesene

merhaba kızlar
yaaa bugün kıskardeşimin kpss sınavı vardı berbat geçmiş çok kazık sorular sormuşlar kız nerdeyse kafayı yiyecekti çalışmaktan gece sabahlara kadar uyumadı çalıştı ama yok atanamam diyo ne olcek bilmiyoz sinir krizleri geçiriyor sürekli ağlıyo kitapları yerden yere vuruyormuş offff kız caaaz okumaktan kafayı yiyecekti neden alakasız sorular soruyorlar gençlerin beyinleri gitti bu zamanda okumak bile heç bi işe yaramıyor valla

kıslar bebeğimin odasını sipariş ettim az önceee

anam ne çabuk kızz
allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah

kız ben bişey almaya korkuyorum bile
önce erkek dendi sonra kız denince
ne alacağımı şaşırdım valla
1 ay daha bekliyecem o yüzden
gönlümden de hep kız şeyleri almak geçiyodu bakalım nasip olursa alacaz artık

eyvah bende girecektim de bu sene yaş oldu 30 ya
ama hazırlanmadım diye son anda başvurumu yapmadım
allahtan girmemişim çalışan böle diyorsa ben ne yapardım allah bilir
zaten strese de giremezdim.kızkardeşin canını sıkmasın canım.çalıştıysa yine de iyi bir puan alır herhalde.

yok öyle yağma hanfendü nazınızı nikaha kadar çekerük sona yapacağımı biliriz yani

sen öle san oğlun öle bir tutulur ki prensesime karşısında kimse duramaz zemuszemus
pis kaynana seni baksana şimdiden çektirecen demek

ay ben korkmaya başladım erkeğim olacak diye kaynanalığa alıştırıyordum kendimi
bak şimdiden zorlanmaya başladım
olsun itekcim bana birini verir hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…