yaaaa birde cnnde var adam tıkınıp duruyor bende beni yanına çırak alsa diyorum:roflol:
itek sakin canimi birsey cektirme. gecen hafta cektirdigini hatirliyormusun? esime soylemistim, nerden bulayim simdi dedi sonra kiyamamis konserve bulmus. birini yemistim, ikincisini kose bucak sakladim. az once hoplettim.cokacimcoook
itek sakin canimi birsey cektirme. gecen hafta cektirdigini hatirliyormusun? esime soylemistim, nerden bulayim simdi dedi sonra kiyamamis konserve bulmus. birini yemistim, ikincisini kose bucak sakladim. az once hoplettim.cokacimcoook
kızlar ben şimcik çıkıyom kızımı uyutacam yemek yapacam gelirim yine
ne hoplettin gııı banada sölesene
kıslar bebeğimin odasını sipariş ettim az önceee
merhaba kızlar
yaaa bugün kıskardeşimin kpss sınavı vardı berbat geçmiş çok kazık sorular sormuşlar kız nerdeyse kafayı yiyecekti çalışmaktan gece sabahlara kadar uyumadı çalıştı ama yok atanamam diyo ne olcek bilmiyoz sinir krizleri geçiriyor sürekli ağlıyo kitapları yerden yere vuruyormuş offff kız caaaz okumaktan kafayı yiyecekti neden alakasız sorular soruyorlar gençlerin beyinleri gitti bu zamanda okumak bile heç bi işe yaramıyor valla
hayırlısı olsun canım
allah gelin odasınıda aacağınız günleri göstrir inşallah bacım
ben kaynanlıktan son anda yırttım herhaldehihoyyythihoyyythihoyyyt
kızım olursa çok naz yaparım herhaldezemuszemus
ne demişler kız evi naz evikaydirigubbakcemile3
yok öyle yağma hanfendü nazınızı nikaha kadar çekerük sona yapacağımı biliriz yani
yok öyle yağma hanfendü nazınızı nikaha kadar çekerük sona yapacağımı biliriz yani
kıs çıtırtı sana çok mu çektirdiler ne güsel lafı yapıştırdın hemen :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?