sen öle san oğlun öle bir tutulur ki prensesime karşısında kimse duramaz zemuszemus
pis kaynana seni baksana şimdiden çektirecen demek
ay ben korkmaya başladım erkeğim olacak diye kaynanalığa alıştırıyordum kendimi
bak şimdiden zorlanmaya başladım
olsun itekcim bana birini verir hihoyyyt
:roflol::roflol::roflol:
pis kaynanalar sizi
seç beyen al güzelim bu oğluşum yakuşukludur ama diğerini bilemem ne oluryerimseniben
ya kıslar bişey soracam
önceden bacaklarımı aldığımda hiç kızarık ve sivilceler olmazdı
şimdi sivilce oluşuyo kızarık gibi aynen hemende geçmiyo
hamilleik etkisimi acep bu da
erkek dedimmi biraz büyük olsun ayol
hem renkli gözlüde ohhh ne güsel yakışıklı damadım benim
eeee oğlan anası olmak kolay değil güzeliiimmm.çıplak şeytanlara vereceğiz oğluşumuzu kıymetlimizi:gitme:
evet canım kızarıklar ondandır bendede oluyor.sivilcelerde bazen oluyor keseliyorum geçiyor
heee walla öle neyse sende kızın doğunca gösterirsin fotosunu bakalım biz beyenecek miyiz:dilcikar:
çıplak şeytan mı:roflol::roflol::roflol:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
atv de kultur asi diye bir yemek programi var. memleket memleket gezip yoresel yemekler tanitiyorlar. normalde agzimin suyu akarak seyrediyorum, simdi akan sulari durduramiyorum ya.cokacimcoook
bız ıyıkı yakın degılız haa kütük gibin olur yerimizden kalkamazdı tek başımıza bu kadar iştahlıysak yakın olsak hergün birimizde gün yapar yer içer şişerdük :1shok:
kızım ben özgenin başını bağladım bile ablam oğluşuna alcak kızımı sırnaşık şey
yaa bu canlız gacısının göbüşünü göremedim ben
yaaa ben birşey demedim ki ama bütün malzemeleri saymışsınız bende birleştirdim:roflol:şimdi aklımdan geçenleri bir bilsen abooooowwwcokacimcoook
ne sinir şeyler yaww
tatilde öle kırmızı kırmızı sırıtacaklar
bide güneşten korumam gerekecek
bu yazda eccuk bronzlaşcam ertık napım
gösteririm anacım
ben onu öle bi süslerim de ağzınız açık kalır
kokoş annenin kokoş kızı olur herhaldekaydirigubbakcemile3
ayyy bu söz çok hoşuma gidiyor cerinin babannesi mi ne söylemiş gelin için bende gelinlerime diyorum şimdiden:roflol:
kızı süsleyecen püsleyecen kandıracan demiiii biziii:jeyyar:neyse anası cillop gibi kızıda olur artıkhihoyyytanam ben bi doğuramadım kıs yaaa
yok anam kaynanamdan çekmedim hem kimse bana kötülük yapamaz alır ağzının payını allah kocamdan razı olsun olsun okimseye ezdirmedi hem kayın pederim çok iyi bir insankıs çıtırtı sana çok mu çektirdiler ne güsel lafı yapıştırdın hemen :roflol:
sen öle san oğlun öle bir tutulur ki prensesime karşısında kimse duramaz zemuszemus
pis kaynana seni baksana şimdiden çektirecen demek
dur leynnn şu ayrıntılı ultrasondanda çıkalımda sonra kozlarımızı paylaşırız yok yani bide kız ise bşuna kapışmayalım
ay ben korkmaya başladım erkeğim olacak diye kaynanalığa alıştırıyordum kendimi
bak şimdiden zorlanmaya başladım
olsun itekcim bana birini verir hihoyyyt
:roflol::roflol::roflol:
pis kaynanalar sizi
yok güzelim kurabiye değil söylim miibaşka kimse almaz çünkümm onu delikafadulden
zaten bir gören birde göremeyen pişman görenler anlatsın bacıı vereliniortak
kurabiye mi cokacimcoook
neyse kıslar
ben hazırlıklarıma devam edecem
sonra görüşürüz
öpüyorum sizi ve bebişlerinizi
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yok anam kaynanamdan çekmedim hem kimse bana kötülük yapamaz alır ağzının payını allah kocamdan razı olsun olsun okimseye ezdirmedi hem kayın pederim çok iyi bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?