2009 Kasm Anneleri

seç beyen al güzelim bu oğluşum yakuşukludur ama diğerini bilemem ne oluryerimseniben

ya kıslar bişey soracam
önceden bacaklarımı aldığımda hiç kızarık ve sivilceler olmazdı
şimdi sivilce oluşuyo kızarık gibi aynen hemende geçmiyo
hamilleik etkisimi acep bu da

ya kıslar bişey soracam
önceden bacaklarımı aldığımda hiç kızarık ve sivilceler olmazdı
şimdi sivilce oluşuyo kızarık gibi aynen hemende geçmiyo
hamilleik etkisimi acep bu da

evet canım kızarıklar ondandır bendede oluyor.sivilcelerde bazen oluyor keseliyorum geçiyor

gııı çıtırtı sesin çıkmıyor cadı gaynanalık pilanları mı yapıyosun haa:jeyyar:

evet canım kızarıklar ondandır bendede oluyor.sivilcelerde bazen oluyor keseliyorum geçiyor

ne sinir şeyler yaww
tatilde öle kırmızı kırmızı sırıtacaklar
bide güneşten korumam gerekecek
bu yazda eccuk bronzlaşcam ertık napım

heee walla öle neyse sende kızın doğunca gösterirsin fotosunu bakalım biz beyenecek miyiz:dilcikar:

gösteririm anacım
ben onu öle bi süslerim de ağzınız açık kalır
kokoş annenin kokoş kızı olur herhaldekaydirigubbakcemile3

kızım ben özgenin başını bağladım bile ablam oğluşuna alcak kızımı sırnaşık şey

başka kimse almaz çünkümm onu delikafadulden

yaa bu canlız gacısının göbüşünü göremedim ben

zaten bir gören birde göremeyen pişman görenler anlatsın bacıı vereliniortak

yaaa ben birşey demedim ki ama bütün malzemeleri saymışsınız bende birleştirdim:roflol:şimdi aklımdan geçenleri bir bilsen abooooowwwcokacimcoook

kurabiye mi cokacimcoook

kızı süsleyecen püsleyecen kandıracan demiiii biziii:jeyyar:neyse anası cillop gibi kızıda olur artıkhihoyyytanam ben bi doğuramadım kıs yaaa

kızlar cok ısım var yaa aklım sizde valla neler kaçırdım kım bılır bır yazıyı bıle yazamadım bıraz öncekıyazıyo yazalı cok oldu ama iş olunca yarım kaldı anca göndere bıldım kafamçokkarıştı bıraz dah aişim var sonra okurum kaynattıklarınızı

kıs çıtırtı sana çok mu çektirdiler ne güsel lafı yapıştırdın hemen :roflol:
yok anam kaynanamdan çekmedim hem kimse bana kötülük yapamaz alır ağzının payını allah kocamdan razı olsun olsun okimseye ezdirmedi hem kayın pederim çok iyi bir insan

:roflol::roflol::roflol:
pis kaynanalar sizi

başka kimse almaz çünkümm onu delikafadulden

zaten bir gören birde göremeyen pişman görenler anlatsın bacıı vereliniortak

kurabiye mi cokacimcoook
yok güzelim kurabiye değil söylim mii
neyse kıslar
ben hazırlıklarıma devam edecem
sonra görüşürüz
öpüyorum sizi ve bebişlerinizi
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hadi güzelim gelinime ve kendine iyi bakkk kocaman öpüldüüüüünnnopuyorumnanaktan

yok anam kaynanamdan çekmedim hem kimse bana kötülük yapamaz alır ağzının payını allah kocamdan razı olsun olsun okimseye ezdirmedi hem kayın pederim çok iyi bir insan

heee buldun ballı kayınpederi baksana oğlanı duyunca yapıştırdı paraları bak ben 2.doğuracam dahaaa tıııkkk yooooooooooooookkkkkklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…