yok kıız kızım uyandıda onunla koklaşıyorduk
he valla kayın pederim çok iyi o zaten beni ezdirmezkızı yok kayın pederimin ondanmı acabaheee buldun ballı kayınpederi baksana oğlanı duyunca yapıştırdı paraları bak ben 2.doğuracam dahaaa tıııkkk yooooooooooooookkkkkklava:
heee ya benimkide uyandı dolabını karıştırıyor
walla öle yaa o nereye gitse ben arkasından pc ile dolaşıyorum:roflol:he valla kayın pederim çok iyi o zaten beni ezdirmezkızı yok kayın pederimin ondanmı acaba
bunların işi gücü ya karıştırmak ya bizi bunaltmak benimki uyanınca çok huysuz oluyorda 10 dakika felan koklaşmamıoz lazım sonra kendine gelir
ay bide şu ultrasonda kız diyolarmış bana benim kayın peder parayı geri istiyormuş:roflol:
iş yapmaya çalışıyom cnm bu gün dr.gittik kz 5 ay bitti 20+6 olduk emme dr hala kan hapı neyin vermedi 425 gr olmuş oğluşummm
büyüdü ardamm teyzesii nan dr pek mahcup yüzüme bakmıyo muayene 10 dk bitiyo:tomato:ohhh maştosuncuk olmuş. canım sen hatırlat bide hapı çok faydası oluyor gerçektenhihoyyyt
walla öle yaa o nereye gitse ben arkasından pc ile dolaşıyorum:roflol:
öle birşey olsa bile sen söyleme aaa kıs oldu dr.erkek demişti dersin hemde 9.aya kadar daha çok para balyalarsındelikafadulden:roflol::roflol:
büyüdü ardamm teyzesii nan dr pek mahcup yüzüme bakmıyo muayene 10 dk bitiyo:tomato:
aaaaaaaaaaa
seni şeytan kaynana seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:
o söylemiyor bari sen sor tatlım o kadar mahçupta nasıl kadın doğumcu olmuş yaw:roflol:
ozaman senin kayınpeder seni ezberlemiş nasılsa bu karu hep erkek doğuracak neden boşuna para vereyim dedi kendini kullandırtmıyor:roflol:
heee ya beni gaza getirmesine gerek yok zaten erkek doğuruyorum:roflol:anam tek oğlu var insab biraz insaflı davranırkafamçokkarıştı
benim kayın pederinde iki oğlu var kızı yok benim kıza hamile kalıpta cinsiyeti belli olunca bişey vermedi doğunca tam altın taktı 3 sene önceydi işte kaynanamda yarım altın taktı
senin söylediklerini benim anne ve babam yaptı.kayınvalidemlerde bi çeyrek taktılar.bazılarına bilezik falan bile takıyorlarmış nerede bende o şans:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?