2009 Kasm Anneleri

heee buldun ballı kayınpederi baksana oğlanı duyunca yapıştırdı paraları bak ben 2.doğuracam dahaaa tıııkkk yooooooooooooookkkkkklava:
he valla kayın pederim çok iyi o zaten beni ezdirmezkızı yok kayın pederimin ondanmı acaba
heee ya benimkide uyandı dolabını karıştırıyor

bunların işi gücü ya karıştırmak ya bizi bunaltmak benimki uyanınca çok huysuz oluyorda 10 dakika felan koklaşmamıoz lazım sonra kendine gelir

walla öle yaa o nereye gitse ben arkasından pc ile dolaşıyorum:roflol:
ay bide şu ultrasonda kız diyolarmış bana benim kayın peder parayı geri istiyormuş:roflol:

öle birşey olsa bile sen söyleme aaa kıs oldu dr.erkek demişti dersin hemde 9.aya kadar daha çok para balyalarsındelikafadulden:roflol::roflol:

aaaaaaaaaaa
seni şeytan kaynana seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:

ozaman senin kayınpeder seni ezberlemiş nasılsa bu karu hep erkek doğuracak neden boşuna para vereyim dedi kendini kullandırtmıyor:roflol:

heee ya beni gaza getirmesine gerek yok zaten erkek doğuruyorum:roflol:anam tek oğlu var insab biraz insaflı davranırkafamçokkarıştı

heee ya beni gaza getirmesine gerek yok zaten erkek doğuruyorum:roflol:anam tek oğlu var insab biraz insaflı davranırkafamçokkarıştı

benim kayın pederinde iki oğlu var kızı yok benim kıza hamile kalıpta cinsiyeti belli olunca bişey vermedi doğunca tam altın taktı 3 sene önceydi işte kaynanamda yarım altın taktı

benim kayın pederinde iki oğlu var kızı yok benim kıza hamile kalıpta cinsiyeti belli olunca bişey vermedi doğunca tam altın taktı 3 sene önceydi işte kaynanamda yarım altın taktı

senin söylediklerini benim anne ve babam yaptı.kayınvalidemlerde bi çeyrek taktılar.bazılarına bilezik falan bile takıyorlarmış nerede bende o şans:umursamaz:

senin söylediklerini benim anne ve babam yaptı.kayınvalidemlerde bi çeyrek taktılar.bazılarına bilezik falan bile takıyorlarmış nerede bende o şans:umursamaz:

annemde künye yaptı kızıma beşiğini alacaktı ama ben istemedim çünkü takım almak istiyordum takımda pahalı olduğu için okadar yüklenemezdim anneme künye istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…