aldıklarını iyi günlerde kullansın bebişin. biz maalesef bebek odası alamıcaz. ewimiz kira müsait değil. Allah kısmet eder kendi ewimiz olursa çocuğuma bi oda yaparım inşallah:Saruboceq:
anaaam çıtırtı sizin orda yağmur muydu bilmem emme burda bi dolu vardı inanamazsınn cevizden daha buyuk buz parçaları yağdııııı :1shok: tamda anacım bize gelmek üzere yola çıkmıştı ay bi kötü oldum eyvah didim tam yolda yakalanırsa nolcak falan panik halindeydim daha da yeni başlamıştı dolu balkonun kenarında annemi arıyom deli gibi yok ulaşamıyom çıldıriciktim meğerse kadın gelmiş zır zır kapıyı çalıyomuş ben duymuyomuşummm kaydirigubbakcemile3 neyse biraz sürdü sora yağmur yağdı sora da bi hava açtı amaaaann güzelim güneş geri geldii zemuszemus muredanın annesi gibi anacımda daldı pencerelere perdelere camları sildi perdeleri yıkadı tuvalet banyoyu temizledi canısım sorada gitti ya diom allah aşkına gel otur bırak çatlak dioki ablaa bitirim sora yevmiyemi tam vermessin diyoo :roflol: saolsun valla evimi çiçek gibi yaptı gitti opuyorumnanaktan
burdada çok gürledi yağmuruda döktürdügülhane parkına yıldırım düşmüş bi annne ve çocuğa neyseki bişey olmamıleyynn şansa ayakta duruyoz haaaaaaaaaaa
merhabalar, nasılsınız a.s.
gene sanslısın kııı :roflol: ben 3 beden büyük almak zorunda kalıyom :roflol: gecen sene bikinimi tam 4 beden farklı aldım :roflol::roflol:
neeee :1shok: anaam allah korusun hepimizi ya rabbim ama bizim buralar felaket ötesiydi ya ben dedim aha arabanın camlar kırılacak diye ama kociş hemen arabanın uzerine bişiler örtü pıl pırtı ne bulduysa korumuş kendince kaydirigubbakcemile3 kız dolu durdu balkona bi çıktım nası varya sanki buzluktan buz kabını getirip balkona boşaltmışsın gibiydiiiiii
iyiyim çok şükür, anneme gitmiştim az önce geldimhoşgeldin özlem cnm a.s. iyiyiz valla sen nasılsıın
yok anaam benim kocaa töbe almaz ölee bi beşik kaydirigubbakcemile3 kadın 2400 diyo bizimki iyimiş yaa diyo kııı kaydirigubbakcemile3 benim adam para kıymeti pek bilmezz herşeyin en iyisini almak ister :roflol: bknz.ben :roflol::roflol:
merhabalar, nasılsınız a.s.
nolcak anacım bizim bu halimizzz tam damızlık olduk çıktık hoffff :umursamaz: anacıııım o diilde milletin böleee bakışları beni çıldırtıcik bide şu iğrenç espri bebek karnında mı yoksa burdamı deyüüü :mymeka: işte onları gebertesüm geliyyyy hayır bişey diil nazar değcek memişlerime süt üretimine yansıycak deyü korkuyom beeeeee kaydirigubbakcemile3
pardon bacı enişte ne işle meşgul aceppp şakkıdı
nolcak anacım bizim bu halimizzz tam damızlık olduk çıktık hoffff :umursamaz: anacıııım o diilde milletin böleee bakışları beni çıldırtıcik bide şu iğrenç espri bebek karnında mı yoksa burdamı deyüüü :mymeka: işte onları gebertesüm geliyyyy hayır bişey diil nazar değcek memişlerime süt üretimine yansıycak deyü korkuyom beeeeee kaydirigubbakcemile3
pazarlamacı :roflol: dermişimmm :roflol:
canikom kendisi TMR ( ticari pazarlama temsilcisi) cigara firmasında çalışıyo kocişim.
sen damızlık görmemişsin bacım gel bide benimkileri görkaydirigubbakcemile3. aslında bende göbüş topiğine resmimi çekip koycem ama göz zewkinizi bozmak istemiyom. :1shok: gözleriniz böle pörtler belkide korkar kaçarsınız belli mi olurlaelaelaelaelae
bu işte para var diseneee :1ninca:
hehe ii maşallah kazansın karısına bebişine bol bol harcasın işallah ama güzelim bak elinde varken kocan tutmasada sen birikim yap kadın var kadıncık var demi amaaaa yerimseniben
mrb canm ii senden nbrrrrzemuszemus
anaaam çıtırtı sizin orda yağmur muydu bilmem emme burda bi dolu vardı inanamazsınn cevizden daha buyuk buz parçaları yağdııııı :1shok: tamda anacım bize gelmek üzere yola çıkmıştı ay bi kötü oldum eyvah didim tam yolda yakalanırsa nolcak falan panik halindeydim daha da yeni başlamıştı dolu balkonun kenarında annemi arıyom deli gibi yok ulaşamıyom çıldıriciktim meğerse kadın gelmiş zır zır kapıyı çalıyomuş ben duymuyomuşummm kaydirigubbakcemile3 neyse biraz sürdü sora yağmur yağdı sora da bi hava açtı amaaaann güzelim güneş geri geldii zemuszemus muredanın annesi gibi anacımda daldı pencerelere perdelere camları sildi perdeleri yıkadı tuvalet banyoyu temizledi canısım sorada gitti ya diom allah aşkına gel otur bırak çatlak dioki ablaa bitirim sora yevmiyemi tam vermessin diyoo :roflol: saolsun valla evimi çiçek gibi yaptı gitti opuyorumnanaktan
kızlaar bu çağla kaç aylıkkı yaa hiç göbüşü çıkmamış,kasım anası sanıyodum ben bunu...
o sanırsam aralık anası bacım bizden accuk küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?