2009 Kasm Anneleri

ayy ellerine sağlık kıı,vereydin kadının yevmiyesini :roflol:
Ben napcam bee yarın anam olmadan gidecem eve ne alışmıştım lann

burdada çok gürledi yağmuruda döktürdügülhane parkına yıldırım düşmüş bi annne ve çocuğa neyseki bişey olmamıleyynn şansa ayakta duruyoz haaaaaaaaaaa

neeee :1shok: anaam allah korusun hepimizi ya rabbim ama bizim buralar felaket ötesiydi ya ben dedim aha arabanın camlar kırılacak diye ama kociş hemen arabanın uzerine bişiler örtü pıl pırtı ne bulduysa korumuş kendince kaydirigubbakcemile3 kız dolu durdu balkona bi çıktım nası varya sanki buzluktan buz kabını getirip balkona boşaltmışsın gibiydiiiiii

gene sanslısın kııı :roflol: ben 3 beden büyük almak zorunda kalıyom :roflol: gecen sene bikinimi tam 4 beden farklı aldım :roflol::roflol:

nolcak anacım bizim bu halimizzz tam damızlık olduk çıktık hoffff :umursamaz: anacıııım o diilde milletin böleee bakışları beni çıldırtıcik bide şu iğrenç espri bebek karnında mı yoksa burdamı deyüüü :mymeka: işte onları gebertesüm geliyyyy hayır bişey diil nazar değcek memişlerime süt üretimine yansıycak deyü korkuyom beeeeee kaydirigubbakcemile3

bune bee anacım kış günümü böle,mevsimlerde alt üst vallaa..neyseki hiç birinize bişey olmamış

pardon bacı enişte ne işle meşgul aceppp şakkıdı

hee tabii sen daha alışmadın bu duruma ben çok alışıkım :roflol: ben 50 kilodum bunlar gene önden giderdi :roflol: hep başına buyruk oldular anama çekmişim :roflol: benim kocişte diyoki 'aşkım bide seninkilerden hiç süt çıkmazmış,bıoşuna taşımısın bunca sene'
bende diyom o dakka keser atarım valla :roflol:

sen damızlık görmemişsin bacım gel bide benimkileri görkaydirigubbakcemile3. aslında bende göbüş topiğine resmimi çekip koycem ama göz zewkinizi bozmak istemiyom. :1shok: gözleriniz böle pörtler belkide korkar kaçarsınız belli mi olurlaelaelaelaelae

pazarlamacı :roflol: dermişimmm :roflol:
canikom kendisi TMR ( ticari pazarlama temsilcisi) cigara firmasında çalışıyo kocişim.

bu işte para var diseneee :1ninca:
hehe ii maşallah kazansın karısına bebişine bol bol harcasın işallah ama güzelim bak elinde varken kocan tutmasada sen birikim yap kadın var kadıncık var demi amaaaa yerimseniben

hee benimki görünce pörtlememiş seninkindemi pörtlücek kııı yapma allah aşkınaa :umursamaz: koyda görek gbüşünüü
Cerin kıı yeni resim koydum been sen eskisini diyon anamm yaaa...

tutarıım beeen paralarıı kaydirigubbakcemile5 anacıımm...emme şimdi nanik olduk lülülülülülü tabii arabaya verincek paraları

hhheee izledim tv de dolu yağmış
ananıda bırakmışın kapıda tabi sesden duyulmuyo kapı
bizim köydede yağmıştı bikere bizde çok korkmuştuk bazı evlerin camları kırılmıştı insan korkuyo yaaaaa olsun serinledik accuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…