2009 Kasm Anneleri

nehiriverciiim göbüşün çok şeker vallaaa
benim de artık hamiş olduğum anlaşılıyoo :kedi:
havaalanında görevliler hamilemisiniz kaç aylık uçağa bildircez falan dediler kafamçokkarıştı
eccük dar giysem annaşılıyoo

julicimm oğluş geliyomuuşş maşallah kuzuyaaa tabi sana daa
mavicim senin de ayrıntılı güzel geçmiş senin de gözün aydın şekerciimm

günaydın kızlar drlar bana cınsıyetı bı kız dıyor bır erkek kafam cok karıstı yaaa neye ınanacagımı sasırdım.

vayyyyyyyyyyy adamım gelmişşşşşşşşş dostum nerlerdesün sen yauwwwww özlettin vallaha haaa gel bi öpem nan Şeniz Şeniz Şeniz

herkeslere gunaydın bugun alarmı duymamışım geç kaldım işe :kedi: şimdi bişiler atıştırıyom sora hırıl hırıl çalişiciğimm kısmetsa herkese ii bir hafta diliyom yavruşlarrr a.s.

günaydın kızlar herkese güzel haftalar
ben c.tesi gördüm pamuk prensesimi kocaman olmuş yavrum 20+2 de 370 gr olmuştu zuzum benim boyuda 22 cm dedi dr maşallah

günaydın kasım yavrucakları ve anaları opuyorumnanaktan
perşembe öğlenden beri yoktum acep hissettiniz mi yokluğumu kaydirigubbakcemile3
anacığımla hasret giderip geldim işte :lepi:

hoşgeldin canım ooh mis gibi temis havada tatil yaptınız dimi kaydirigubbakcemile3

anaaa karazeytinin kızımı olcekmiş kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
hayırlı olsun canım gözün aydın emme karazeytinde tatile kaçmış galiba iyi tatiller

aseba hoşgeldin bebeeemm napiyen gııı

napem canım yine bi pazartesi ve yeni bir kursun ilk günü başladığı için azcık sıkıntılıyım
perşembe öğlenden beri tatil yapeyom güya emme çok yorgunum
çok gezdim ve yoruldum kafamçokkarıştı
sen neler yaparsın bakem

ben de diyom bu gacı niye hala gelmedi diyee meğer uyumuşşş
ben de özledim adamım yaa ama güzel bi tatil yaptım ooh yeşil deniz süperdi valaaa

nan ceriin geçmişi okuyom daa 22sinde evlilik yıldönümünüzmüş gııı
allah bi yastıkta bebişleriniznen kocamayı nasip etsin inşallaaahh
bizimki de yarıın opuyorumnanaktan

valla bacı ben ctesi ve pazar evden ayağımı bile çıkarmadım hep evdeydim gittiğim en uzak yer balkondu doğru durust işte yapmadım ama bende yorgunum nasi oliyse artık kaydirigubbakcemile3 bu hamişlik iice çarptı beni falla hep yatem istiyom ama nerdeee işteyim işte :umursamaz:

gıı ben de trabzonda sabahın 5.30 da 6.sında kalkıp denize girip deli gibi gezdim o tepe senin bu tepe benim delü gibi tırmandım emme şu angaraya adım attım bi uyku hali başgösterdi anaaaammm
dün valla yatsam akşama kadar uyyacaadım hee
bana ankara yaramıyo gaaba

nan ceriin geçmişi okuyom daa 22sinde evlilik yıldönümünüzmüş gııı
allah bi yastıkta bebişleriniznen kocamayı nasip etsin inşallaaahh
bizimki de yarıın opuyorumnanaktan

ayyy saol yiwrıııımmmmmm güzel bi duygu yauw rabbim hepimizin yuvasına mutluluk huzur versin işallah nice yıllar nasip etsin bebelerimiznen opuyorumnanaktan

ahh ahh karadenizin o havasını alırda insan uyurmu kıs bu büyükşehirler adamı sarhoş ediyo ortalarda dolandırıyo işte napcen ama yerinde olmak isterdim he kartanesi ohh ne kaaa ii gelmiştir sana baya bi gider bu artıkın zati izninde yoktu senin demi gı

günaydın kızlar hoşgeldin kartanesi bende hep soruyum bu kız nereye gitti diyede kimse nereye gittiğini söylemedi

heee yaa izin yoktu tam izin gibi oldu vallaa çok iyi geldi bebişime temiz hava aldırdım valla
gıı orda heç hamile gibi diildim fırtına gibi gezdim hatta ilk gün nasıl yürüdüysem otele bi geldim kuyruk sokumumda bi ağrı sabaha kadar ağrıdı valla
ee vücut da dur dedi heralde yasakkelime

sgmus dok gittin mi canım ay bende kansızlık çıktı önceki tahlilime göre dok bir ünite kan gitmiş dedi ne yapayım ya bir fikir verin bakem bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…