2009 Kasm Anneleri

o sanırsam aralık anası bacım bizden accuk küçük

ewet yaa o bizden biraz daha küççük ama bizle bir olsaydı da yine bizim gibi şişmez o karı:CüvCüv: 3-5 kilo alır doğumdan 1 hafta sonrada manken gibi dolanır öyle ortalıklarda. nasıl beceriyolarsa anacım öyle incecik kalmayı sinir oluyom öyle tiplere:enbuyukkk:

ne sinir oluyon kııı onların meslekleri o işte napacaklar fiziklerini kotumak zorundalar

al bendende o kadar ama anacım karının diyetiseyeni ayrı,spor hocası ayrıı sen ben gibi bitek dr.a gitmiyodur onlaar.en çokta ebru sallıya sinir olurum ben daha 5 kilo yağı varmış :roflol:

al bendende o kadar ama anacım karının diyetiseyeni ayrı,spor hocası ayrıı sen ben gibi bitek dr.a gitmiyodur onlaar.en çokta ebru sallıya sinir olurum ben daha 5 kilo yağı varmış :roflol:

aman beee ben sevmiyorum okadar zayıf olmayı valla kızım sütten kesildikten sonra 54 kiloya kadar düştüm ama var yaa hiç yakışmadı bana yüzüm çöktü gözlerimin altı morardı görenler sana ne oldu diyordu bende saldım kendimi 60 kilo oldum şimdide aaa çok yakışmış sana kilo böyle kal diyolar
hakikaten bende yakıştıramadım kendime okadar zayıf olmayı

ayyy ben mısır patlatacam sıcak sıcak yiyem barii çıtır çıtırcokacimcoook

yine başladı bu karı tıkınmayacokacimcoook bacım olan war olmayan war biz nerden bulak şimdi mısırıda patlatak klava:bu kadar hamile karının içinde sölenir mi bu yaa napcaz şincik biz bi yerimiz şişmesin:CüvCüv:

banane yaaaaa kocişiniz alsın bana aldı patlatacam işte

hadi ben yatıyım yatıyımda büyüyeyimsırnaşık şey size iyi geceler çok çene çalmayın sonra okuması zor oluyoolmaz:

yaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkes uyumuş bende ancak fırsat bulmuştum
yayın tatil zamanı.
bebemle uçak yolculuğu inşallah zorluk çıkartmaz bana
biraz gevezelik yapam dedim ama ortalıkta kmse kalmamış
mısırlar bilem patlatılmış

kızlaaarr efsane geri döndüüü zemuszemus
çook güzel bir tatil+eğitimden dönmüş bulunmaktayımm bomba gibiyimm opuyorumnanaktan
kızım da ben de çok iyiyiz çok şükür sizler napıyonuuz
geçmişi okumaya çalışcam ama bilmem başarabilirmiyim kaydirigubbakcemile3
bi tek öğrendiğim karazeytinin kızı olcaamıışş :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…