hee annadım cnm,kııı şu atvdeki yarışmayı gördünüzmüü kız sarkı söylüyo karafatmaları attılar üstünee :bbo::bbo:
suslmaz: lmaz: leynnnn benim adım fatma deeetttt:mymeka::mymeka: döveriiim haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o sanırsam aralık anası bacım bizden accuk küçük
ne dövüyon kııı kaydirigubbakcemile3napam böcüğün adı oo.
anacıım senlen ne alakası vaar..:1hug:
hee annadım cnm,kııı şu atvdeki yarışmayı gördünüzmüü kız sarkı söylüyo karafatmaları attılar üstünee :bbo::bbo:
ewet yaa o bizden biraz daha küççük ama bizle bir olsaydı da yine bizim gibi şişmez o karı:CüvCüv: 3-5 kilo alır doğumdan 1 hafta sonrada manken gibi dolanır öyle ortalıklarda. nasıl beceriyolarsa anacım öyle incecik kalmayı sinir oluyom öyle tiplere:enbuyukkk:
ewet yaa o bizden biraz daha küççük ama bizle bir olsaydı da yine bizim gibi şişmez o karı:CüvCüv: 3-5 kilo alır doğumdan 1 hafta sonrada manken gibi dolanır öyle ortalıklarda. nasıl beceriyolarsa anacım öyle incecik kalmayı sinir oluyom öyle tiplere:enbuyukkk:
ayyy böceklerden çok tırsarım ben yaaa böcek demeyin baaaa öfffff:1no2::1no2:
al bendende o kadar ama anacım karının diyetiseyeni ayrı,spor hocası ayrıı sen ben gibi bitek dr.a gitmiyodur onlaar.en çokta ebru sallıya sinir olurum ben daha 5 kilo yağı varmış :roflol:
ayyy ben mısır patlatacam sıcak sıcak yiyem barii çıtır çıtırcokacimcoook
yine başladı bu karı tıkınmayacokacimcoook bacım olan war olmayan war biz nerden bulak şimdi mısırıda patlatakklava:bu kadar hamile karının içinde sölenir mi bu yaa napcaz şincik biz bi yerimiz şişmesin:CüvCüv:
hadi ben yatıyım yatıyımda büyüyeyimsırnaşık şey size iyi geceler çok çene çalmayın sonra okuması zor oluyoolmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?