canlizcim ayrıntılı ultrasonu yaptırdınmııııııı nettin
üleyyynnn bu zamana kadar ayrıntılıya giriyosunda habarın yok heee allah iyiliğini vaermesin emi dalgun karu seni:roflol::roflol:
şekerim bu muredaya geçenlerde kocası daha yeni araba aldı -tatlicadiarzu-
kız mureda senin koca kaç yetale maaş alıyoo gıı:1shok: 1000liralık tahliller 2500liralık bebek odaları her ay ayrıntılı ultrasonlar.... bunlara para mı dayanır kııızzz biraz idareli harcayın bebişe yatırım yapın altın neyim alın:lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende söleye söleye bir buket çiceği zor aldırdımway way way telledim haa:bbo:
yok canım ya daha ona var 22 haftalıken yapacakmış ben daha 18 haftalıgım galıba a.s
bebegını net mı göruyodun sen :1shok: :1shok:kıskandımm :dilcikar: :dilcikar: sen o zaman bi 100 yetalaaa veriyondur muayeneye bacım :teytey:
ben geldimmmmmmmmmmmmm açılınnnnnnnnnn
kız mureda senin koca kaç yetale maaş alıyoo gıı:1shok: 1000liralık tahliller 2500liralık bebek odaları her ay ayrıntılı ultrasonlar.... bunlara para mı dayanır kııızzz biraz idareli harcayın bebişe yatırım yapın altın neyim alın:lepi:
kesinlikle katılıyorum sen gene iyisin devlet memurusun en azından 2 gün iznin var biz özelde çalışanlar haftada 1 gün tatil çalışma saatleri daha uzun en zorda gerçekten sabah uyanması :çok üzgünüm:
2500 ytl mı yavaşşşşş :1shok: :1shok: :1shok:
ulennnnnnnnnnnn murade kusura bakmada sana kaynana nan alır zaten bara babasıymışsın :roflol: :roflol: sen onlara ver yavrım sırnaşık şey
ya ben hiç bişey anlamıyom artık yaaaaa uzaktan seçebiliyorum adam anlatıo ben boş boş bakıorum ayrıntılıya gitmeyi bekliyorumyooo tam net değel ama elini yüzünü parmaklarını baya baya seçebiliyorum pipişini bilem gördük eğer doktorun gösterdiği pipiş ise :roflol::roflol:
mayene parası 100 tl normalde ama ben bağkurluyum 42 tl ödüyom
oyyyyyyyy benim çiwkinim gelmişşşşşşşşşşşş gel kıssssssss özledim eşekkkk Şeniz
ya ben hiç bişey anlamıyom artık yaaaaa uzaktan seçebiliyorum adam anlatıo ben boş boş bakıorum ayrıntılıya gitmeyi bekliyorum
uğraşmayın len benleen ne para babası kııı bütün parayı arabaya verdik bee
ya ben hiç bişey anlamıyom artık yaaaaa uzaktan seçebiliyorum adam anlatıo ben boş boş bakıorum ayrıntılıya gitmeyi bekliyorum
canliz kız o resimdeki tişörtünü nerden aldın bakiym
muredanın mal warlığını daha fazla ortaya dökmeyelim maliye bakanlığı bu değirmenin suyu nerden geliyoo diye düşmesin bunların peşine:roflol:
bizim herüf ala ala bana ancak oyuncak bi araba alırgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?