2009 Kasm Anneleri

canlizcim ayrıntılı ultrasonu yaptırdınmııııııı nettin

yok canım ya daha ona var 22 haftalıken yapacakmış ben daha 18 haftalıgım galıba a.s

üleyyynnn bu zamana kadar ayrıntılıya giriyosunda habarın yok heee allah iyiliğini vaermesin emi dalgun karu seni:roflol::roflol:

bebegını net mı göruyodun sen :1shok: :1shok:kıskandımm :dilcikar: :dilcikar: sen o zaman bi 100 yetalaaa veriyondur muayeneye bacım :teytey:

uleeennn bizim özel sağlık var kıııı para veriyoz kii hiç bişeyee :roflol: herşey dahil sigortam var sekerim napayıım:rofloldaya gelincekte napalım ayy bi kere alıncak deyip alacaz anacıım.

yooo tam net değel ama elini yüzünü parmaklarını baya baya seçebiliyorum pipişini bilem gördük eğer doktorun gösterdiği pipiş ise :roflol::roflol:
mayene parası 100 tl normalde ama ben bağkurluyum 42 tl ödüyom

2500 ytl mı yavaşşşşş :1shok: :1shok: :1shok:
şekerim bu muredaya geçenlerde kocası daha yeni araba aldı -tatlicadiarzu-

ulennnnnnnnnnnn murade kusura bakmada sana kaynana nan alır zaten bara babasıymışsın :roflol: :roflol: sen onlara ver yavrım sırnaşık şey

2500 ytl mı yavaşşşşş :1shok: :1shok: :1shok:

ulennnnnnnnnnnn murade kusura bakmada sana kaynana nan alır zaten bara babasıymışsın :roflol: :roflol: sen onlara ver yavrım sırnaşık şey

uğraşmayın len benleen ne para babası kııı bütün parayı arabaya verdik bee

ya ben hiç bişey anlamıyom artık yaaaaa uzaktan seçebiliyorum adam anlatıo ben boş boş bakıorum ayrıntılıya gitmeyi bekliyorum

oyyyyyyyy benim çiwkinim gelmişşşşşşşşşşşş gel kıssssssss özledim eşekkkk Şeniz

çirkin sensin delü garı :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: benim gibin kaymaga ne dedin sen :mymeka: senağlama senağlama bende seni özledim çatlak gacı yok deyüdüm bende kendi kendime a.s. Şeniz

ya ben hiç bişey anlamıyom artık yaaaaa uzaktan seçebiliyorum adam anlatıo ben boş boş bakıorum ayrıntılıya gitmeyi bekliyorum

kız ben kızımda seçemiyodum heç bişe anlamıyodum amma bunda anlıyorum herhalde ultrasondan ultrasona değişiyo yani benimkide ayrıntılı ultrason olsa hoca beni neden ayrıntılıya göndersinki demi

muredanın mal warlığını daha fazla ortaya dökmeyelim maliye bakanlığı bu değirmenin suyu nerden geliyoo diye düşmesin bunların peşine:roflol:

uğraşmayın len benleen ne para babası kııı bütün parayı arabaya verdik bee

çakalll paraları ındiregondi yaptın yaptın bide yok deyüüüü -tatlicadiarzu-

bende canım aynen ayrıntılıyı beklıyom eger ondada net göremessem aglayacam yaaa doktor pipiş dedıgecen sefer nah burda dıyo nee eben bişi görmedım alla alla yaaanet görmek ıstıyom ben

canliz kız o resimdeki tişörtünü nerden aldın bakiym

kız ben beleşciyim yaa mafoldumben kankımden aldım yaww bağa verdi tüm hamileliklerini bir valiz yeter ban aonlar güzellerde onada bir müşterisi hediye getirmiş yani bacım di dinin didisi bu iş amanette felan vardır galiba

muredanın mal warlığını daha fazla ortaya dökmeyelim maliye bakanlığı bu değirmenin suyu nerden geliyoo diye düşmesin bunların peşine:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: hee yaa yazık muradeye paralarını alırlar sona murade bızede al bişiler ihbar etmeyek seni laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…