2009 Kasm Anneleri

ayy kuzuuuuummm valla olmadı böle dimi gıı
tee oralardan kuymak mı gelir gıı fisfisfis
slm fıstıklar...
kartanesi gördüm seniiii hoşgeldin canımmmm
umarım güzel günler geçirmişsindir....
hoşbulduk şekeriiimm
evet çok güzel geçti çook
alırlar ya az bekleseydın ne eksik diye sormuyolarmı . am asormuyolarsa da hiç tenezül etme tabi :dilcikar: gıcık kaynana
anaam nerde gıı
valla annem alcak ya parası olsa neler hayal ediyo kadıncağız
diğerleri evlenirken sormadı bi ihtiyacınız var mı deyüü şimdi mi sorcaklar hiç beklemiyom valla

ewet ewet bizede bişeyler al yoksam ihbar ederük seni:jeyyar:

all bendende o kadar..amanın tubacımm benden istemesinler bişey diye her gece dua ediyom been :roflol: boşveeer kendimiz alırık bizde napak,allah kocişime sağlık versin o herşeyi alır zateen

amaann evlenirken ne hayırlarını gördüm ki bebeğimde görem bi para yok tutturmuşlar gidiyolar :dilcikar: kıymetli en küçük bekar oğlu evlendiğinde altın yapınca paralıycam onnarııı süprizzzzz

anaa ben de bi hastaneye gittim iyi dedi asıl tavsiye edilen yere gitmedim
amaan iyi dedi iyidir heralde yaa
kızlar yaa benim haberim yok mavideniz ve unique yi bayadır göremiyorum
tatile felan mı gittiler acep bilginiz varmı???
unique gitti emme maviş burda ya gıı

nan yok gıı senin dişliliğinden diil ben de ufak bişi görsem hayır demem yaani
,düğünde zar zor aldırttık be bi takım elbiseyi
o da sağolsun eltim sayesinde baya bi cebelleşmiş aldırmak için

slmm kartanesi hoşgeldin nasıl geçti bakalım..özledim lan sizi..cumadan beri dogru dürüst girip yazamıyorum netimde sorun vardı işler çok ..neyse şimdi buradayım...
hoşbuldum mavişiimm güzel geçti valla tatil gibi oldu bana
ben de sizi çok özledim yaa
sen en son ne zaman gittin kıı ben c.tesi dr. kontrole gittiimm herşey yolunda ayrıntılı sonucunu da yorumladı dr. 1 ay sora gel şeker yüklüyceez dedi

ben de 17sine gittim heralde ayrıntılının sonucunu götürdüm 1 ay sonra gel şeker yüklemesi de yapalım dedi bana da 25ine aldım randevuyu 17sinde burda diilim çünkü

kıı benim kan tahlilleri 1 milyar tuttuyduu allahtan özel sağlık vardaa ondan karşılandı bacıımm.
Senin 100 liraya incigine baktılarsa benim 1000 liraya naptılarr acabaaa :roflol::roflol:

ay bu gaci beni delürtecek valla haa 1000 liraya millet doğum yapıyo laaaaaaaaaa

hakkaten şaka maka bende hiç hayırlarını görmedim,bide kaynanam bişey takmadığı yetmedi kocişe dediki üniversiteye giderken sana 4 tane bilezik bozdum bana onları al düğünde takcam koluma dedii .anaam neler çektim kızım beennn

kızlar hastanelerinizden doğum ücretlerini öğrendiniz mi???
ben öğrendim
ssk lıya normal doğum 200 sezeryan 500
ssk olmayana normal 700 sezeryan 1.200 lira
sizce nasıl ??? uygun mu..

kız çıtırtı gacısı sen benlen nen bu gadder uğraşıon bakem yoksa sen beni beğen miyör müsün:dilcikar:

yaa benlen niye uğraşıyonuuzzz amaaaa...üzüldüm amaaa senağlama kızz bi mal varlığım araba iştee..başka bişem yok ev mev yok vallaa..:sinifsinif: senağlama

kızlar hastanelerinizden doğum ücretlerini öğrendiniz mi???
ben öğrendim
ssk lıya normal doğum 200 sezeryan 500
ssk olmayana normal 700 sezeryan 1.200 lira
sizce nasıl ??? uygun mu..

bedawa kızzz doğum ücretleri böleyse ben her sene doğuruweririm kaydirigubbakcemile3hangi hastane bu kuzum

kartanesine diyodun noldu nan :1shok: kartanesi duy bak ne diyo bu cerin gacısı beleşci oldum diyo buda bizden :roflol: :roflol:
asıl beleşçiler dökülmeye başladııı :mymeka:
hee yavrım murade de para ganiii :lepi:
zenginin malı züğürdün çenesini yormaya başlamış gıı :roflol:
bu mureda da hala kayınpeder alsın diyo gııı :mymeka:
bizim herüf ala ala bana ancak oyuncak bi araba alırgamyoncuiremsu
:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…