ayy kuzuuuuummm valla olmadı böle dimi gııgözlerin aydın kuşumm nasıl oğluş büyümüş mü annesi ?
he açım hacıı 1 haftadır ne bulsam onu yiyom inanırmısın çöpleri bile kurcaladımm deermmişimm mafoldumben walla kartanem bu ay sıktım eccük kendimi bi ara evden getirdim bi kaç gün karpuz peynir idare ettik artık yarın da atlatırsak inşallah doya doya yiycaazz
nan sen kuyhmak yedin de bana getirmedin demek ha alacaan olsun :mymeka: sen yokken ben öle alengirli şeyler yemedim ama:umursamaz:
hoşbulduk şekeriiimmslm fıstıklar...
kartanesi gördüm seniiii hoşgeldin canımmmm
umarım güzel günler geçirmişsindir....
anaam nerde gııalırlar ya az bekleseydın ne eksik diye sormuyolarmı . am asormuyolarsa da hiç tenezül etme tabi :dilcikar: gıcık kaynana
kız ben beleşciyim yaa mafoldumben kankımden aldım yaww bağa verdi tüm hamileliklerini bir valiz yeter ban aonlar güzellerde onada bir müşterisi hediye getirmiş yani bacım di dinin didisi bu iş amanette felan vardır galiba
:roflol: :roflol: :roflol: hee yaa yazık muradeye paralarını alırlar sona murade bızede al bişiler ihbar etmeyek seni laelaelaelaelae
all bendende o kadar..amanın tubacımm benden istemesinler bişey diye her gece dua ediyom been :roflol: boşveeer kendimiz alırık bizde napak,allah kocişime sağlık versin o herşeyi alır zateen
anaa ben de bi hastaneye gittim iyi dedi asıl tavsiye edilen yere gitmedimcanım ben çektirmedim dr oraya yönlendirdi ama paradan dolayı ben yenimahalle kadın doğumda arkadaş vardı ordan ayarladım beleşe ama devletteki dr arkadaş dışarıda olur olmaz yerlere gitmeyin bu önemli biişiy dedi o da recep hası tavsiye etti bide bakırköyde bi hoca varmış istersen onun bilgilerinide öğrenebilirim ama bu recep has'ı ben baya bi duydum bacı istersen ona git yani benim imkanım olsaydı ona giderdim bu aralar biras sıkışık durumlar o yüzden beleşci oldum :kedi:
unique gitti emme maviş burda ya gııkızlar yaa benim haberim yok mavideniz ve unique yi bayadır göremiyorum
tatile felan mı gittiler acep bilginiz varmı???
yaa siz öle deyince ya benim kaynana iyi yada benmi az dişliyim ne :kedi: ama ben demedım kaynana kendı sunu alalım bunu alcagız dıyo bende ses etmıyom alma demiyom valla mama sandalyesı bılem aldırasım var bende az degılım yaww benım kaynanaın kızı yok bız 2 eltıyık belkı ondan ıyı kaydirigubbakcemile3 ben eltimi pek sevmiyom gibi ama gıcıkk :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
hoşbuldum mavişiimm güzel geçti valla tatil gibi oldu banaslmm kartanesi hoşgeldin nasıl geçti bakalım..özledim lan sizi..cumadan beri dogru dürüst girip yazamıyorum netimde sorun vardı işler çok ..neyse şimdi buradayım...
sen en son ne zaman gittin kıı ben c.tesi dr. kontrole gittiimm herşey yolunda ayrıntılı sonucunu da yorumladı dr. 1 ay sora gel şeker yüklüyceez dedi
kıı benim kan tahlilleri 1 milyar tuttuyduu allahtan özel sağlık vardaa ondan karşılandı bacıımm.
Senin 100 liraya incigine baktılarsa benim 1000 liraya naptılarr acabaaa :roflol::roflol:
amaann evlenirken ne hayırlarını gördüm ki bebeğimde görem bi para yok tutturmuşlar gidiyolar :dilcikar: kıymetli en küçük bekar oğlu evlendiğinde altın yapınca paralıycam onnarııı süprizzzzz
ay bu gaci beni delürtecek valla haa 1000 liraya millet doğum yapıyo laaaaaaaaaa
sende bi oturuverürsün üstüne oyuncak araba neyyyn kalmaz ortada:roflol::roflol:
kız çıtırtı gacısı sen benlen nen bu gadder uğraşıon bakem yoksa sen beni beğen miyör müsün:dilcikar:
kız çıtırtı gacısı sen benlen nen bu gadder uğraşıon bakem yoksa sen beni beğen miyör müsün:dilcikar:
ben kaçıyorum kızlar,eve gidiyoruz..sonra görüşürüzz..
kızlar hastanelerinizden doğum ücretlerini öğrendiniz mi???
ben öğrendim
ssk lıya normal doğum 200 sezeryan 500
ssk olmayana normal 700 sezeryan 1.200 lira
sizce nasıl ??? uygun mu..
asıl beleşçiler dökülmeye başladııı :mymeka:kartanesine diyodun noldu nan :1shok: kartanesi duy bak ne diyo bu cerin gacısı beleşci oldum diyo buda bizden :roflol: :roflol:
zenginin malı züğürdün çenesini yormaya başlamış gıı :roflol:hee yavrım murade de para ganiii :lepi:
:roflol: :roflol:bizim herüf ala ala bana ancak oyuncak bi araba alırgamyoncuiremsu
aaaa neden beğenmiyem bacım ben seni beğenmesem uğraşurmuyum delüüü seviyokki uğraşıyok a.s.a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?