ohhhh maşSlmm kızlaaar ;kartanesii hoşgeldiin cnmm...
oğluşunu gören mutlu anneyim beeenn :teytey::teytey:
dadlum tuzu açık bi ortamda bırak nemi gider kururyerimsenibenkıslar ya tuzum nemlenmiş dahada dün almıştım napabilirim kavanoz nemliydi galiba yaaaa
kız ben napayım hastane 1000 lira isteyincee verememmi dicem,özel sağlık var hem bizdee para vermiyoz hiç bişeyeee...
yaa benlen niye uğraşıyonuuzzz amaaaa...üzüldüm amaaa senağlama kızz bi mal varlığım araba iştee..başka bişem yok ev mev yok vallaa..:sinifsinif: senağlama
bedawa kızzz doğum ücretleri böleyse ben her sene doğuruweririm kaydirigubbakcemile3hangi hastane bu kuzum
bak işte kaçırdınız gacıyıben kaçıyorum kızlar,eve gidiyoruz..sonra görüşürüzz..
ohaaahakkaten şaka maka bende hiç hayırlarını görmedim,bide kaynanam bişey takmadığı yetmedi kocişe dediki üniversiteye giderken sana 4 tane bilezik bozdum bana onları al düğünde takcam koluma dedii .anaam neler çektim kızım beennn
kızlar hastanelerinizden doğum ücretlerini öğrendiniz mi???
ben öğrendim
ssk lıya normal doğum 200 sezeryan 500
ssk olmayana normal 700 sezeryan 1.200 lira
sizce nasıl ??? uygun mu..
bak işte kaçırdınız gacıyı
ohaaaklava:
çok güzel olmuuuşşş valla takıverseydiniz kaynanaya bilezik gıı yazık bak kadın bozdurmuş okutcam diyee :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende söleye söleye bir buket çiceği zor aldırdım
ayy kıslar dün oğluşumun battaniyesini anneannesi bşladı çok şeker birşey olacak dün ben renklerini beyendim aldık artık anneannemiz döktürür valla hele bi gelsin onlar koyarım topiğe fotolarınızemuszemus
bende bebek battaniyesi modeli arıyorum
bitirir bitirmez hemen koy resmini canım
fikir olur bize de..
anaam o hamile kaldım deyin hediye olarak alındı yaavv :roflol:
kızııım kendine otur felak nas falan oku topicteki bütün karıların nazarı değecek haa hamile karının nazarıda kötüdür diem valla sana :roflol:
kıs ne korkutuyosun kızcağızıkızııım kendine otur felak nas falan oku topicteki bütün karıların nazarı değecek haa hamile karının nazarıda kötüdür diem valla sana :roflol:
düğünde anons ederlerdi damattan anasına 4 dane bilezük diye:roflol:
kızııım kendine otur felak nas falan oku topicteki bütün karıların nazarı değecek haa hamile karının nazarıda kötüdür diem valla sana :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?