2009 Kasm Anneleri

Slmm kızlaaar ;kartanesii hoşgeldiin cnmm...
oğluşunu gören mutlu anneyim beeenn :teytey::teytey:
ohhhh maşgüzeliimmm tosunumuz büyümüş haaadelikafadulden
kıslar ya tuzum nemlenmiş dahada dün almıştım napabilirim kavanoz nemliydi galiba yaaaa
dadlum tuzu açık bi ortamda bırak nemi gider kururyerimseniben
kız ben napayım hastane 1000 lira isteyincee verememmi dicem,özel sağlık var hem bizdee para vermiyoz hiç bişeyeee...

nann birde bana müsrif diyolar bak gacı 1000 tl vermiş aynı benim kociş gibi veremem diyemem diyemiyooo bayılıyor paraları

canlarıııım ben geldim bu arada kartanesi hoşgeldin kıssss özlettin kendini
canlizim almış fotoğraf makinasını kıs doğumamı girecek kocan onunla:jeyyar:

yaa benlen niye uğraşıyonuuzzz amaaaa...üzüldüm amaaa senağlama kızz bi mal varlığım araba iştee..başka bişem yok ev mev yok vallaa..:sinifsinif: senağlama

kız sen bunlara bakma benim kayın pederlerin mal varlıklarını açıklasam burdan köye yol ulur emme mal benim üzerime değelki kayın pederlerin üstüne bana kalana kadar moruk olurum ben ne edeyim o malları o zaman

ben kaçıyorum kızlar,eve gidiyoruz..sonra görüşürüzz..
bak işte kaçırdınız gacıyı
ohaaa klava:
çok güzel olmuuuşşş valla takıverseydiniz kaynanaya bilezik gıı yazık bak kadın bozdurmuş okutcam diyee :roflol:

kızlar hastanelerinizden doğum ücretlerini öğrendiniz mi???
ben öğrendim
ssk lıya normal doğum 200 sezeryan 500
ssk olmayana normal 700 sezeryan 1.200 lira
sizce nasıl ??? uygun mu..

walla ben hastaneye değil sadece dr.a vereceğim bağkur hastaneyi karşılıyor.geçen sene dr.a 550 lira vermiştik bu senede 750 olmuştur

ayy kıslar dün oğluşumun battaniyesini anneannesi bşladı çok şeker birşey olacak dün ben renklerini beyendim aldık artık anneannemiz döktürür valla hele bi gelsin onlar koyarım topiğe fotolarınızemuszemus

bende bebek battaniyesi modeli arıyorum
bitirir bitirmez hemen koy resmini canım
fikir olur bize de..

ay benim anneciğimde bi beşik almış allamış pullamış süslemiş.hihoyyyt dedim anne çocuk nerde yatıcak o kadar süslü yanii bide kız olcak diye bi hewesle pembeli beyazlı. sonradan bebeğin cinsiyeti değişirse nolcek bilmemhihoyyyt

kızııım kendine otur felak nas falan oku topicteki bütün karıların nazarı değecek haa hamile karının nazarıda kötüdür diem valla sana :roflol:

walla öle hamile kaldık diye birşey alınmadı hemde 2 erkek veriyorum ellerine.sözde eşim bir evin 1 oğlu:umursamaz:

düğünde anons ederlerdi damattan anasına 4 dane bilezük diye:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
kadıncaaz onu beklemiş emme nerde bunnarda o görgü gıı
bu gelinlerde fena hep bana hep bana diyoo halbuki kaynanaya da yazık ona da takılmalı düğünde :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…