bize gönderirsin gıı erkek olursa :roflol:ay benim anneciğimde bi beşik almış allamış pullamış süslemiş.hihoyyyt dedim anne çocuk nerde yatıcak o kadar süslü yanii bide kız olcak diye bi hewesle pembeli beyazlı. sonradan bebeğin cinsiyeti değişirse nolcek bilmemhihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol:
kadıncaaz onu beklemiş emme nerde bunnarda o görgü gıı
bu gelinlerde fena hep bana hep bana diyoo halbuki kaynanaya da yazık ona da takılmalı düğünde :roflol: :roflol:
ben çıkıyom kızlar yemek yapacam
kızlarr selamm ya birşey sorucam karnımın içinde acı oluyor bazen sizede oluyormuu????
ay nette çok güsel battaniye modelleri var ama nerde bende o yetenek
anamda eskisi kadar güsel öremio
benim bebeklik battaniyem duruyo hala ama eskimiş artık 27 senede
aynısından ör dedim anama becermem şimdi vallaha dedi neymiş
o modeli çıkaramazmış
hakkaten şaka maka bende hiç hayırlarını görmedim,bide kaynanam bişey takmadığı yetmedi kocişe dediki üniversiteye giderken sana 4 tane bilezik bozdum bana onları al düğünde takcam koluma dedii .anaam neler çektim kızım beennn
nasıl bi acı? ben bazen ani bi hareket yaptığım zaman kasıklarıma bi ağrı oluyo ama anlık sonra hemencik geçiyoo
ohhhh maşgüzeliimmm tosunumuz büyümüş haaadelikafadulden
dadlum tuzu açık bi ortamda bırak nemi gider kururyerimseniben
nann birde bana müsrif diyolar bak gacı 1000 tl vermiş aynı benim kociş gibi veremem diyemem diyemiyooo bayılıyor paraları
canlarıııım ben geldim bu arada kartanesi hoşgeldin kıssss özlettin kendini
canlizim almış fotoğraf makinasını kıs doğumamı girecek kocan onunla:jeyyar:
ya o bendede oluo karnım nasıl gerilioeğer bahsettiğin kramp gibiyse o zaten ani hareketlerde oluyor banada ama bu farklı sanki bi kaç gün sürüyor acaba biraz fazlamı yoruyorum bebişisanki geriliyormuş gibi acıyor içten
:roflol::roflol:tabi yaa kaynanayada yazık ben kaynanama takardım ama ne takardım burda söleyemicem terbiyem müsade etmez:roflol:
aa kız bugun işyerinde panoya bi baktım bi hastane kampanya yapmış nannn doğum bedavaymış bize valla gitsemmi deyü düşündüm haa
biz geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?