2009 Kasm Anneleri

bize gönderirsin gıı erkek olursa :roflol:

ay nette çok güsel battaniye modelleri var ama nerde bende o yetenek
anamda eskisi kadar güsel öremio
benim bebeklik battaniyem duruyo hala ama eskimiş artık 27 senede
aynısından ör dedim anama becermem şimdi vallaha dedi neymiş
o modeli çıkaramazmış

:roflol: :roflol: :roflol:
kadıncaaz onu beklemiş emme nerde bunnarda o görgü gıı
bu gelinlerde fena hep bana hep bana diyoo halbuki kaynanaya da yazık ona da takılmalı düğünde :roflol: :roflol:

tabi yaa kaynanayada yazık ben kaynanama takardım ama ne takardım burda söleyemicem terbiyem müsade etmez:roflol:

hehh işte güzelim benim bebek battaniye modelini şuan annem oğluma örüyor.hiç yıpranmamış ama pembe diye kullanamıyorum işte:1no2:neyse kızlar ben kaçtım kayınvalideciğime gideceğim 2 haftadır gitmiyoruz oğluşumu oraya bırakıp dışarı çıkıyordukkaydirigubbakcemile3

:1shok: yuhhh

nasıl bi acı? ben bazen ani bi hareket yaptığım zaman kasıklarıma bi ağrı oluyo ama anlık sonra hemencik geçiyoo

eğer bahsettiğin kramp gibiyse o zaten ani hareketlerde oluyor banada ama bu farklı sanki bi kaç gün sürüyor acaba biraz fazlamı yoruyorum bebişisanki geriliyormuş gibi acıyor içten

İTEKKKKKKKKKKKKK BEBEEEM HOŞGELDİNNNNNNNNNNNN delikafadulden

eğer bahsettiğin kramp gibiyse o zaten ani hareketlerde oluyor banada ama bu farklı sanki bi kaç gün sürüyor acaba biraz fazlamı yoruyorum bebişisanki geriliyormuş gibi acıyor içten
ya o bendede oluo karnım nasıl gerilio
böle derimi içerden sündürüolar geriolar sanki

aa kız bugun işyerinde panoya bi baktım bi hastane kampanya yapmış nannn doğum bedavaymış bize valla gitsemmi deyü düşündüm haa

tabi yaa kaynanayada yazık ben kaynanama takardım ama ne takardım burda söleyemicem terbiyem müsade etmez:roflol:
:roflol::roflol:
aa kız bugun işyerinde panoya bi baktım bi hastane kampanya yapmış nannn doğum bedavaymış bize valla gitsemmi deyü düşündüm haa

gıı manyadın mıı git doğur bedavaysa aa :sm_cool: kaçar mıı

ayy gelemedim bir türlüü elifcim buralardayımda işim çok öncesindede nette sorun vardı...kartanesi iyi geçtigine sev,ndim..yine konuşuluyor kaynanacıklar...valla özledim bende yakında gidecem görecem ...bu arada çoktandır bekledigim eleman geliyor bende izne gidebilecem...dogumdan sonrada çalışmayacam çünkü...

kızlaaaar dilmuh gitti mi yaa ben daha bu cuma gitcek sandımdıı neti kapattırmış heraldee
ayy neyse artık vana yerleşince konuşcaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…