2009 Kasm Anneleri

ayy resmen geberdim ya şu pazartesi denen gün neden hep yoğun olmak zorunda neden hep trafik olmak zorunda ayy hep bunalım hep bunalımmmmmmmm hafta sonu gibisi vaaa mıııııııı zemuszemus

anaam o hamile kaldım deyin hediye olarak alındı yaavv :roflol:
gitmeyin nan kızın üstüne emme de şanslısın ha nan hamile kalabilmek için resmen adamın ırzına zorla geçtim beeaa :jeyyar: bide üstüne araba mı alsın ben buna da şükrediyonm nan :lepi:
kızlar hastanelerinizden doğum ücretlerini öğrendiniz mi???
ben öğrendim
ssk lıya normal doğum 200 sezeryan 500
ssk olmayana normal 700 sezeryan 1.200 lira
sizce nasıl ??? uygun mu..
kıs benim gitcem yerde 1.650 normal doğum tabe ssk ya fark kaç tl bilmiyom ankara pahalı be doğum evleri daha ucuz dur ama canın da ucuz olcak oraya gitmek için

ohh bende yıkandım yağlandım misler gibin oldum geldimzemuszemus
ohhh sıhhatler olsun cnm vazelin de sürdün mü nan çatlaklara en iyi vazelin diolar haberiniz olsun valla ben bebe yağı falan kullandım emme baktım derim pul pul oldu kaşınıyo da hemen vazelin aldım şinci çok iyi kaşınmıyo da kurumuyo da
slm kızlar.bende geldim azcuk.nasılsınız?
hoş geldin cnm bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?

kızlarr bi hemşire arkadaşım sıkı sıkı tembihledi beni sakın sağ yana yatma bebk için çok çok tehlikeli diyee siz duydunuz mu böle bişi ??

ebisce neden öyle düşünüyorsun...zekai tahirde dogum hastanesi ev derken neyi kasettin bilmiyorum ama sonuçta dogum hastanesi normal hastanede dogum yapmaktan daha iyidir diye düşünüyorum..tabii ki özel hastanede 3 mlyar verince etrafında dönüyorlar ama..ben zekai tahirde yapacam aksilik çıkmazsa tabii canım ucuz oldugu için degil ssk lı oldıgım ve doktorum orada oldugu için...sen nerde düşünüyorsun..zekai tahire gitmiyormuydun..birde etlik var orayamı gidiyorsun..

kızlarr bi hemşire arkadaşım sıkı sıkı tembihledi beni sakın sağ yana yatma bebk için çok çok tehlikeli diyee siz duydunuz mu böle bişi ??
oha be ben bi sağa bi sola yatarım bence o yalnış bilio doktora bi soram uyurken farkında olmadan sağa dönünce nolcek ay o kesin yalnış bilio

YOK MAVİM BEN SSK LI DEĞİLİM ÖZEL SANDIĞIMIZ VAR ÖZEL SAĞLIK SİGORTAMDA VAR FATİH ÜNV. GİDİYORUM YA ZEKAİ TAHİRDE çok sıra oluyo iş den izin alamıyorum kuzumm beee güvenilirlik olarak doğumevleri çok iyi ama walla ne biliim eski imajları duruyo bende demek hala ha bide doğumevi dr. nun özel muayenehanesine gidersen tabii özel ilgileniyolar sanırımmm aslında tam teşekküllü en iyisi öle ama ne yapayım mecbur sigortamın geçtiği yere gitcem benim hastanede doğum 1.600 tl bebek bakım yeni doğan ünitesi de var şükür anaaaaammmm oğluşum sıkı bi tekme attı tamda şu anda mavi teyzesiiii sana selam yolluyo heraldaysammmlülülülülülü

benimde su an yanımda hemşire arkadasım var yenidoğanda yoğun bakım hemsiresi böle bişe yok dio

:roflol: :roflol::roflol:
tracizci pis sapık seniii :roflol:
yok gıı olur mu öle şey yaa heryerde sola yatın diye okudum ben asıl sırtüstü zararlı diyee
hem zaten bence allah koruyo onların koruması var sonuçta uyurken ne tarafa döndüümüzü mü biliyoz bee

kızlar yaa ben 25ine randevu aldım hem şeker yüklemesi de yapılcek ama o gün cts acaba şeker yüklemesi yapıyomu hastane cts günü ebisce gıı haberin var mıı

vazelin sürmedim ezelinden beri hiç sewmem ben wazelini:umursamaz: şimdilik bebe yağı kullanıyom şincik idare ediyo bide kakao yağı aldım ama onu doktora sorup sürcem içinde kafein warmış ya zararlı olabülür diye

valla ebiscem benim doktor özel yeri var oraya gidiyorum ama muane için hastane cidden kötü kalabalık adam gibi ilgilenemiyorlar..valla her ay para bayıyom ama ne yapayım hastanede sürünmekten iyi tabiiki ama hastaneye gidiyorum testler için gerçi ikili üçlüleri dışarda yaptırdım ikilde rahatsızlanınca hemen zöele gidip vermiştim üçlüyüde zaten dışarıda istedi..ama dogum zekai tahirde olur ama özel saglık sigortan varsa kullan hakkını.valla benimd eolsa yine bu doktorumla güvende yaptırıdım ama özel saglık sigortam yok benim doktor bagımsız olarak başka hastanelerede gidiyor ekibini götürerek..ama işte direk 4 mlyar falan bayamam hastaneye ..o yzüden dogum şekli belli olsun duruma göre olacak.. sende slm söyle bıcırıga ayy yerim ben onun tekmesini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…