aa kız bugun işyerinde panoya bi baktım bi hastane kampanya yapmış nannn doğum bedavaymış bize valla gitsemmi deyü düşündüm haa
gitmeyin nan kızın üstüne emme de şanslısın ha nan hamile kalabilmek için resmen adamın ırzına zorla geçtim beeaa :jeyyar: bide üstüne araba mı alsın ben buna da şükrediyonm nan :lepi:anaam o hamile kaldım deyin hediye olarak alındı yaavv :roflol:
kıs benim gitcem yerde 1.650 normal doğum tabe ssk ya fark kaç tl bilmiyom ankara pahalı be doğum evleri daha ucuz dur ama canın da ucuz olcak oraya gitmek içinkızlar hastanelerinizden doğum ücretlerini öğrendiniz mi???
ben öğrendim
ssk lıya normal doğum 200 sezeryan 500
ssk olmayana normal 700 sezeryan 1.200 lira
sizce nasıl ??? uygun mu..
ohhh sıhhatler olsun cnm vazelin de sürdün mü nan çatlaklara en iyi vazelin diolar haberiniz olsun valla ben bebe yağı falan kullandım emme baktım derim pul pul oldu kaşınıyo da hemen vazelin aldım şinci çok iyi kaşınmıyo da kurumuyo daohh bende yıkandım yağlandım misler gibin oldum geldimzemuszemus
hoş geldin cnm bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?slm kızlar.bende geldim azcuk.nasılsınız?
nan cerin doğumuda bedawaya getirdin ya helal olsun walla sanavereliniortak
oha be ben bi sağa bi sola yatarım bence o yalnış bilio doktora bi soram uyurken farkında olmadan sağa dönünce nolcek ay o kesin yalnış biliokızlarr bi hemşire arkadaşım sıkı sıkı tembihledi beni sakın sağ yana yatma bebk için çok çok tehlikeli diyee siz duydunuz mu böle bişi ??
YOK MAVİM BEN SSK LI DEĞİLİM ÖZEL SANDIĞIMIZ VAR ÖZEL SAĞLIK SİGORTAMDA VAR FATİH ÜNV. GİDİYORUM YA ZEKAİ TAHİRDE çok sıra oluyo iş den izin alamıyorum kuzumm beee güvenilirlik olarak doğumevleri çok iyi ama walla ne biliim eski imajları duruyo bende demek hala ha bide doğumevi dr. nun özel muayenehanesine gidersen tabii özel ilgileniyolar sanırımmm aslında tam teşekküllü en iyisi öle ama ne yapayım mecbur sigortamın geçtiği yere gitcem benim hastanede doğum 1.600 tl bebek bakım yeni doğan ünitesi de var şükür anaaaaammmm oğluşum sıkı bi tekme attı tamda şu anda mavi teyzesiiii sana selam yolluyo heraldaysammmlülülülülülüebisce neden öyle düşünüyorsun...zekai tahirde dogum hastanesi ev derken neyi kasettin bilmiyorum ama sonuçta dogum hastanesi normal hastanede dogum yapmaktan daha iyidir diye düşünüyorum..tabii ki özel hastanede 3 mlyar verince etrafında dönüyorlar ama..ben zekai tahirde yapacam aksilik çıkmazsa tabii canım ucuz oldugu için degil ssk lı oldıgım ve doktorum orada oldugu için...sen nerde düşünüyorsun..zekai tahire gitmiyormuydun..birde etlik var orayamı gidiyorsun..
:roflol: :roflol::roflol:gitmeyin nan kızın üstüne emme de şanslısın ha nan hamile kalabilmek için resmen adamın ırzına zorla geçtim beeaa :jeyyar: bide üstüne araba mı alsın ben buna da şükrediyonm nan :lepi:
kıs benim gitcem yerde 1.650 normal doğum tabe ssk ya fark kaç tl bilmiyom ankara pahalı be doğum evleri daha ucuz dur ama canın da ucuz olcak oraya gitmek için
yok gıı olur mu öle şey yaa heryerde sola yatın diye okudum ben asıl sırtüstü zararlı diyeekızlarr bi hemşire arkadaşım sıkı sıkı tembihledi beni sakın sağ yana yatma bebk için çok çok tehlikeli diyee siz duydunuz mu böle bişi ??
ohhh sıhhatler olsun cnm vazelin de sürdün mü nan çatlaklara en iyi vazelin diolar haberiniz olsun valla ben bebe yağı falan kullandım emme baktım derim pul pul oldu kaşınıyo da hemen vazelin aldım şinci çok iyi kaşınmıyo da kurumuyo da
ay iyi o zaman yaa sola yatmaktan fena oldum dubenimde su an yanımda hemşire arkadasım var yenidoğanda yoğun bakım hemsiresi böle bişe yok dio
ay iyi o zaman yaa sola yatmaktan fena oldum du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?