kız 1 gün daha durun da 1 temmuz da bu devri ne giderükkk :dance:kocişim akşam sinemaya gidelim dedi heyoo heyoo
kocişim akşam sinemaya gidelim dedi heyoo heyoo
transformers var ya gıı ona gitceezvalla ben yan yatarım sag sol dönüyorum süreklii..kartanesi ohh yine iyisin gıı sinemalarda güzel filmler varmı ki genelde yazın pek olmuyor emme çoktandır bizde gitmedigimizde bilmiyoruz ne var ne yok..
buz devrini indirip evde izlerük gaari kafamçokkarıştıkız 1 gün daha durun da 1 temmuz da bu devri ne giderükkk :dance:
ah aahh bizim herüf bana en son hadi hatun sinemaya gidek demeyeli o kadar uzun zaman olduki mafoldumben
anamm ne bilim bee kız bazen öle oluyo denize düşen yılana sarılıyo beee çocuk yapmağa karar verdiğimizde de öle oldu yok kimi dedi beline yastık koy kimi dedi bacaklarını havaya kaldır yarım saat bekle vs vs vs.. denedik çok şükür hepsini :roflol: sonuç mu ? nolcekkk herşeyin bi zamanı var zamanı gelince mevlam veriyo yırtınmanın lüzumu yokmuş 4-5 ay denedik sanki yıllardı olmuyo gibi dert ettim kendime beaadeliii ne inanıon öle seylere:roflol:
anamm ne bilim bee kız bazen öle oluyo denize düşen yılana sarılıyo beee çocuk yapmağa karar verdiğimizde de öle oldu yok kimi dedi beline yastık koy kimi dedi bacaklarını havaya kaldır yarım saat bekle vs vs vs.. denedik çok şükür hepsini :roflol: sonuç mu ? nolcekkk herşeyin bi zamanı var zamanı gelince mevlam veriyo yırtınmanın lüzumu yokmuş 4-5 ay denedik sanki yıllardı olmuyo gibi dert ettim kendime beaa
anamm ne bilim bee kız bazen öle oluyo denize düşen yılana sarılıyo beee çocuk yapmağa karar verdiğimizde de öle oldu yok kimi dedi beline yastık koy kimi dedi bacaklarını havaya kaldır yarım saat bekle vs vs vs.. denedik çok şükür hepsini :roflol: sonuç mu ? nolcekkk herşeyin bi zamanı var zamanı gelince mevlam veriyo yırtınmanın lüzumu yokmuş 4-5 ay denedik sanki yıllardı olmuyo gibi dert ettim kendime beaa
:roflol: :roflol:
delüüü
4-5 ay beklemiş bi de olmuyo diye ayakları havaya dikmiş hay yarebbiiim
kız sefiyom seni yaa :icecream:
ben de seni sefiyomm cicimmm nann allahın bildiğini kuldan mı sakliyim yani:roflol: :roflol:
delüüü
4-5 ay beklemiş bi de olmuyo diye ayakları havaya dikmiş hay yarebbiiim
kız sefiyom seni yaa :icecream:
ben de seni sefiyomm cicimmm nann allahın bildiğini kuldan mı sakliyim yanisositososito sonuca bakın sizzzz emme tüm gayretlere son verdiğim yerde geldi oğluşummm
güle güle guzummmm sende iyi bak yeğenimizee tamammıııNeyse bana mÜsadeee İyİ akŞamlar yİgenlerİme İyİ bakın..
sende ben gibi cok caba harcamısın bacım ben kocama kısırsın sen diodum 3ncü ayda bebiş geldi :roflol:laelaelaelaelae:roflol::roflol:
nan bi de kocayı suçlamış karıya bak hee bu karılardan korkulur hee :mymeka:
zaten hep ben çaba harcadım nan herif kılını bile kıpırdatmıyo şimdide oğluş aşşa oğluş yukarı yağma yooookkkk cnm derlerrrr demi gıııııııııısende ben gibi cok caba harcamısın bacım ben kocama kısırsın sen diodum 3ncü ayda bebiş geldi :roflol:laelaelaelaelae:roflol::roflol:
ooohhh en iyisini yapmışşşş nan onnar bize acıyomu kii çocuğu bile çalarak yapıyoz beeaa sanki meraklısıydık şeyinn onnarınn:1closedeyes:nan bi de kocayı suçlamış karıya bak hee bu karılardan korkulur hee :mymeka:
zaten hep ben çaba harcadım nan herif kılını bile kıpırdatmıyo şimdide oğluş aşşa oğluş yukarı yağma yooookkkk cnm derlerrrr demi gıııııııııı
oha be ben bi sağa bi sola yatarım bence o yalnış bilio doktora bi soram uyurken farkında olmadan sağa dönünce nolcek ay o kesin yalnış biliokızlarr bi hemşire arkadaşım sıkı sıkı tembihledi beni sakın sağ yana yatma bebk için çok çok tehlikeli diyee siz duydunuz mu böle bişi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?