konuş kızzz annarsın sen benii olmadıkça nası kuduruyo insan demii nan bide ben3,5 yıllık evliyim ilk 2,5 yıl istemedik sonna da 4 ay uğraşınca korkktum tüm tahlillerimiz de tertemiz di nann niye olmuyo diye diye kendimi yedimmmdi ki olduune gülüyon nann bende yaptım onları 6 ay üstüne hamile kaldım birazdaha olmayaydı kafayı sıyıracaktım hamile kaldığım ay olmasaydı kocişi sperm tahliline gönderecedim napim korktum olmayacak deyüüü mkızma hemen hamile kaldımda neden bu sefer hemen kalamadım diye deliriyodum az daha
dedirtmeyek falla benim herüf kıskanmaya başladı bilederler tabi canımmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaa dedirtmeyek dimiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
tabi yaa kaynanayada yazık ben kaynanama takardım ama ne takardım burda söleyemicem terbiyem müsade etmez:roflol:
slmmmm cnmmmmmmmmmmm
ayy bu neki cnm yaaa..
bide takı töreninden sonra bayılmış masanın birinee gittim yanına ne oldu diye ne dese beğenirsiin,'Sanki bana iki kuruş şey verceksiniz ben niye öpüyorum cümle misafirleri,paraları sen al ben ayakta kırk saat dikileyim dedii' amaaannn harbiden çok çektim yaa
iyiyim cnm napıım 3 gün sürer gelmesi cnm izmirden gelcekk sen nne yaptın
anladım 3 gün iyimiş bee.
bende izmire gidiyorum ya cnm doktora az önce döndük eve yol çok yoruyo beni yaa..
bizde baktık oda takımlarına karabaglarda çok pahalımış şekerim bee anlatamam yanii
aaaaaaa kadına bakklava:3-5 kuruş para werseydinizde ayılsaydı barikaydirigubbakcemile3
aşkım benimkiler cokuyguna geldi 600 sen düşünmezmisin böle almayı
ben düşünsemde benim kociş istemiyo yaa..takmış bi oda takımıı kurcam diye babasından isticek paranın yarısını bakalım verirse alcaz öle bi takım yoksa alamayız zaten cnm..
kızııım kendine otur felak nas falan oku topicteki bütün karıların nazarı değecek haa hamile karının nazarıda kötüdür diem valla sana :roflol:
selam kızlar
yaa benim ayrıntılı ultrason temmuzun 13 de alabildim randevuyu aman bee ben gün sayıyordum şimdi ekstra 4 gün daha eklendi öööffffffffff4 gün bana çok uzun geliyoooyani toplamda 15 gün daha var bebişimi görmeye
ayy anlıyorum seni cnm,ben bugün gördüm ama özledim valla bidahaki randevu 1 ağustoss senağlama dr.a bile dedim çok uzak değilmi diyee..
selam kızlar
yaa benim ayrıntılı ultrason temmuzun 13 de alabildim randevuyu aman bee ben gün sayıyordum şimdi ekstra 4 gün daha eklendi öööffffffffff4 gün bana çok uzun geliyoooyani toplamda 15 gün daha var bebişimi görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?