2009 Kasm Anneleri

nehicim cnm çok hoş olmuş böyle süsleyince valla..du bakalım bi gösterim kocişe ne dicek..

tabi tatlım zevkinle alakalı bişe beyazı nasıl istersen öle döşersin pembe olan arkdasım kızına yaptı mavi olanıda burda bir arkadas oğluna yapmıs bayıldım görünce dayanamadım bende aldım aynısını yapcam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nehiriver canım eklediğin resimlere baktım da gerçekten çok güzeller
çok sade harika...acaba kullanış bakımından nasıl bebeiş ne zamana kadar yatabiliyor için de...sende bundan ısmarladın sanırımgüzl bi seçim yapmışsın bayıldım..

canım valla arkadasım cok memnun iyiki böle almısım ömürlük kullancak değilim sıkılınca değişirim dio beşik boyu 60x120 4 seneden fazla idare eder 18 kg kadar tasıo bu ikeadan parca parca alınan şeyler tatlım 4 parca aldım ben kasım annelerinin aldıkları topice bakarsan görürsün 4 parca 600 tl ye aldım canım çokta uyguna geldi

maşallah canım ya benim sıpa kac oldu acaba en son 256 gr dı 18 haftalıkken boyuda 22 cm di az uzun dediydi doktor amcamıs bakalım ne olmus simdi

ayy oda kocaman olmuştur tatlım maşallah
çok harika bi his cnm artık kocaman bi insana bakar gibi bakıyoz ultrasona,burbu felan öyle tatlıkii

ayy oda kocaman olmuştur tatlım maşallah
çok harika bi his cnm artık kocaman bi insana bakar gibi bakıyoz ultrasona,burbu felan öyle tatlıkii

ay bende cok merak ediom tatlım cuma görcem inşş koca kafalımı bakalım nası değişmiş minnosummmm ..

yok yani zaten 20 gündür göremiyom bide 15 gün daha var hööööffffffffffffffffff:çok üzgünüm:
senağlamasenağlama

kız sende sağlıklı olsunlarda görmeyelim ne olcak allah uzun ömür versin bol bol görcez zaten opuyorumnanaktan

4sene miii çok çok iyi canım yaaaa
bende ikeada görmüştüm ama burda daha da hoşuma gittii...
gerçekten çok uyguna almışsın,çokta iyi yapmışsın
güle gülee kullanırsın inşallah...
tonalrca paradökmeninhiç mi hiöç anlamı yok bence...
ben bebeğime oda yapamıcam fazladan odam yok ama
her odaya uyabilecek bi renk ve tarz bence...
park yatak almayı düşşünüyordum ben
ama birazcık düşünücem bu durumu :)))

düşün canım bende dünyanın parasını dökmeye gerek duymadım baktım hepsine renliler hosuma gitmedi cok mavilere boğmak istemedim oğlumu düşündüm taşındım güzel allahımdan gelen bu melege en cok hangi renk yakısır die beyaza karar verdim bi kaç ufak detayla beyazın asilligi birleşince ne süper odalar oluo insanın yaratıcılığına bağlı benim park yatağımda var onu şimdilik yatak odamıza koycaz kuzenimin hediyesi önümüzdeki ay yollayack

ama ama ama ben bebişimi görmek istiyooooommmmmmm özledim onu yaaaaaaaa
senağlamasenağlamasenağlama

doğru düşünmüşsün canım gerçekten beyazın asilliği bambaşkaa
kimbiilir ne güzel bir oda yapıcaksın,yavrukuşuna :)
çok güzel şeyler bunlar yaaa...
çok heyecanlanlı bu aşamalar...rabbimmm sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…