bende ayın üçünde gitcem doktora kac cm olmus kac gr olmus mureda
nehicim cnm çok hoş olmuş böyle süsleyince valla..du bakalım bi gösterim kocişe ne dicek..
24 cm,380 gr.cnm
nehiriver canım eklediğin resimlere baktım da gerçekten çok güzeller
çok sade harika...acaba kullanış bakımından nasıl bebeiş ne zamana kadar yatabiliyor için de...sende bundan ısmarladın sanırımgüzl bi seçim yapmışsın bayıldım..
maşallah canım ya benim sıpa kac oldu acaba en son 256 gr dı 18 haftalıkken boyuda 22 cm di az uzun dediydi doktor amcamıs bakalım ne olmus simdi
ayy anlıyorum seni cnm,ben bugün gördüm ama özledim valla bidahaki randevu 1 ağustoss senağlama dr.a bile dedim çok uzak değilmi diyee..
ayy oda kocaman olmuştur tatlım maşallah
çok harika bi his cnm artık kocaman bi insana bakar gibi bakıyoz ultrasona,burbu felan öyle tatlıkii
yok yani zaten 20 gündür göremiyom bide 15 gün daha var hööööffffffffffffffffff:çok üzgünüm:
senağlamasenağlama
yok yani zaten 20 gündür göremiyom bide 15 gün daha var hööööffffffffffffffffff:çok üzgünüm:
senağlamasenağlama
4sene miii çok çok iyi canım yaaaa
bende ikeada görmüştüm ama burda daha da hoşuma gittii...
gerçekten çok uyguna almışsın,çokta iyi yapmışsın
güle gülee kullanırsın inşallah...
tonalrca paradökmeninhiç mi hiöç anlamı yok bence...
ben bebeğime oda yapamıcam fazladan odam yok ama
her odaya uyabilecek bi renk ve tarz bence...
park yatak almayı düşşünüyordum ben
ama birazcık düşünücem bu durumu :)))
ay bende cok merak ediom tatlım cuma görcem inşş koca kafalımı bakalım nası değişmiş minnosummmm ..
kız sende sağlıklı olsunlarda görmeyelim ne olcak allah uzun ömür versin bol bol görcez zaten opuyorumnanaktan
recep hastan şişlide profesör
275 tl
ama ama ama ben bebişimi görmek istiyooooommmmmmm özledim onu yaaaaaaaa
senağlamasenağlamasenağlama
ayyy cnm neysee sağlıkla görde arası uzun olsun napcazz.sen dua ette pipiş görelim yinee :roflol:
kız napim bebeğim için feda olsunbaak bide bana para saçıyo diyonuzz 275 bunee leenn...
bende istiomda olmuo işte sık dişini gör bebişiniii :roflol::roflol:
kız napim bebeğim için feda olsun
yok yok sık dişini gör pipişi:roflol::roflol::roflol::roflol:
düşün canım bende dünyanın parasını dökmeye gerek duymadım baktım hepsine renliler hosuma gitmedi cok mavilere boğmak istemedim oğlumu düşündüm taşındım güzel allahımdan gelen bu melege en cok hangi renk yakısır die beyaza karar verdim bi kaç ufak detayla beyazın asilligi birleşince ne süper odalar oluo insanın yaratıcılığına bağlı benim park yatağımda var onu şimdilik yatak odamıza koycaz kuzenimin hediyesi önümüzdeki ay yollayack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?