ayy ben şu kızıma makarna yedireyim geleyom kaçmayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doğru düşünmüşsün canım gerçekten beyazın asilliği bambaşkaa
kimbiilir ne güzel bir oda yapıcaksın,yavrukuşuna :)
çok güzel şeyler bunlar yaaa...
çok heyecanlanlı bu aşamalar...rabbimmm sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah...
kız napim bebeğim için feda olsun
ayy ben şu kızıma makarna yedireyim geleyom kaçmayın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok bacım makarnayı seviyor bir kasede yoğurt verdim hemen cecik yuttu o gece kirazı sevmediği için kustuayy gene kusturcan kızzz bu saatte ne yemeği yedirmesiii ...
özel sağlık sigoetasına aydan aya paramı veriyosunuz yoksa seneden seneyemihee valla feda olsun demii yerimseniben bide kızz ben para vermiyomkii hiiç özel sağlık var bendee..
banada bi tabak göndersene gıı açım açcokacimcoook
aboww gece gece yemeyin leenn
yok bacım vermem bu saatte sana makarna yaramaz sen en iyisi otlu slata yeee :roflol:
yok bacım makarnayı seviyor bir kasede yoğurt verdim hemen cecik yuttu o gece kirazı sevmediği için kustu
özel sağlık sigoetasına aydan aya paramı veriyosunuz yoksa seneden seneyemi
yok bacım vermem bu saatte sana makarna yaramaz sen en iyisi otlu slata yeee :roflol:
otlu salatayı sen ye:dilcikar: ben makarna istiomcokacimcoook
benim kocişin şirketi yaptı cnm biz sadece senede 4 ay 100lira veriyoruz bütün yıl onlar yüklü miktar yatırıyomuş..doğum falan bedava olcak yaniii :teytey::teytey:
buz parmak var evde onumu yesem neee
oohhhh iyi vallla sen bu arada ne kadar çocuk yapacaksan peşpeşe doğur bacım:roflol:
ayy bizdede bi cornet var :roflol: ben bi kocişi yatıram bi duş alam sonrada cornetimi yutamm...burdayım anacımm kaybolmayın haa..
valla hangisini tercih edersin dersen bana ben valla salatayı daha çok seviyom makarna tıkıyo
:1no2:
ohhhaaa ççüüüşşş üleynn iki auç findukmu napıyon kıııııı kuduracan bu gece kocişinde yorgun ne istiyon adamdan leyynnn bebişime şifa olsun deyüüü adamı öldürecekbende az önce 2 avuç finduk yedim bebişime şifa olsun
ayy bizdede bi cornet var :roflol: ben bi kocişi yatıram bi duş alam sonrada cornetimi yutamm...burdayım anacımm kaybolmayın haa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?