2009 Kasm Anneleri

yaptıkca odamızı szinle paylascaz canımfikir olsun die ...

evet gercektende cok heycan verici allahım hepimizin ailelerine bebeklerine sağlık sıhhat versin canımmmm kucağımıza sağ salim gelmelerini nasip etsin innnnnşşşaaaaallllaaaahhh

ayy gene kusturcan kızzz bu saatte ne yemeği yedirmesiii ...
yok bacım makarnayı seviyor bir kasede yoğurt verdim hemen cecik yuttu o gece kirazı sevmediği için kustu
hee valla feda olsun demii yerimseniben bide kızz ben para vermiyomkii hiiç özel sağlık var bendee..
özel sağlık sigoetasına aydan aya paramı veriyosunuz yoksa seneden seneyemi
banada bi tabak göndersene gıı açım açcokacimcoook

yok bacım vermem bu saatte sana makarna yaramaz sen en iyisi otlu slata yeee :roflol:

benim kocişin şirketi yaptı cnm biz sadece senede 4 ay 100lira veriyoruz bütün yıl onlar yüklü miktar yatırıyomuş..doğum falan bedava olcak yaniii :teytey::teytey:

bende az önce 2 avuç finduk yedim bebişime şifa olsun
ohhhaaa ççüüüşşş üleynn iki auç findukmu napıyon kıııııı kuduracan bu gece kocişinde yorgun ne istiyon adamdan leyynnn bebişime şifa olsun deyüüü adamı öldürecek
ayy bizdede bi cornet var :roflol: ben bi kocişi yatıram bi duş alam sonrada cornetimi yutamm...burdayım anacımm kaybolmayın haa..

ay evet benim buzluktada 5,6 tane kornet var canım bazen çok çekiyo kocişte habire almaktansa fazla fazla getiriyo adam bıktı bana kornet taşımaktan yaaa allahtan büfecide kornetler kocişten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…